• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada evlilik görüşmesi

ysfhc

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm Gönül Sızım, size iki gün evvel gördüğüm bir rüyayı aktarmak istiyorum. Rüyamda hoşuma giden bir bayanla evlilik amaçlı olarak görüşmeye başlıyoruz, her şey yolunda giderken bu bayanın bacak kısımlarına ağda yapmamış olduğunu farkediyorum (rüyam bu şekilde özür dilerim) ayrıca tam iç baldır kımında tümör tarzı kanlı bir şeyi bana gösteriyor ve senin için bir mahsuru var mı? diye soruyor; Ben kızın kalbini kırmamak için gönülsüzde olsa mahsuru yok diyorum. Ama kızlada arama mesafe koymaya başlıyorum.

Derken rüyamın bizim köy ortamımızda geçtiğini görüyorum babam bi kaç küçük çocukla (tahminen yiğenlerim gibi hatırlıyorum) birlikte model uçak uçurmaya çalışıyor, ilk deneme olarak uçağı havaya attığında uçak güzel bir şekilde uçup süzülerek yere iniş yapıyor. Daha sonra babam uçağa ilave ağırlık olarak böyle acaip çamur-toprak gibi bir madde koyuyor. Baba diyorum "böyle uçmaz bu" ama babam beni dinlemiyor. (bu arada kız ve annesi etrafımda dolanıyor) Bende biraz bozularak köydeki evimize gidiyorum. Köydeki evimizin girişi yaklaşık 10-15 metre merdivenden çıkılarak varılan bir yerdedir. Merdivenleri çıkıyorum tam kapıda dedemle karşılaşıyoruz, o da evden çıkıyor ve yanlışlıkla bir ayağı merdivenin yan tarafından aşağı kayıyor tam aşağı uçacakken toparlıyor. O anda bana bişeye bastım diyor ama o şeyin adını hatırlamıyorum.

Derken yanımıza köydeki ölmüş eski köpeğimiz iki ayağı üzerinde yürüyerek gelip beni muhtara şikayet etmişler diyor. (köpek konuşuyor) Ama falanca şahıs beni korudu diyor, o koruyan sahısta benim istemediğim kızın annesi. Bu noktada uyanıyorum. Allah cc selamet versin, hayırlı geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
samimiyet.jpg

Aleykum selam Kardesim Hayirdir insallah..
Ruyanizi gercek anlamini anca Rabbim ve Siz bilirsiniz..
ben bu ruyaniz hakkinda Kalbimden ve bilgi dairemde olanlari yazacagim ve Siz lutfen kendinize, kendinizce hisse ve nasibinizi alin...

samimiyet samimiyet! Ne zorlu bir iş bu samimi olmak. Kime karşı samimiyetsiz oluyoruz! Kimlere; aslında belki de herkese belki de en cok da kendimize....
Bir de bunun önemini fark edemiyoruz. Sanki insanlara ikiyüzlü davranmak sıradan doğal bir şeymiş gibi gelebiliyor. V
eya namazda yemekte yaptığımız her şeyde. Çok azını fark edebiliyoruz belki samimiyetsizliğimizin.
Canımızın ,nefsimizin bize hos gosterdigi...bahanelere hep nefis KILIF uyduruyoruz...
Şer Sandıklarınızda Hayır Vardır. ... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir...
diye dusunmeyip HAYIRLISINI HAYRIN Sahibinden istemiyoruz...
istediğini yapmaya alışıyor hemen bünye. Namazın ,hayattin manasını yaşayamamak alışkanlık haline gelebiliyor. Sonra ne ihlas kalıyor ne samimiyet!

Seviyorum seni diyene bende seni demeden önce
sev kitabına layık bir sultan mı?
yoksa bir şaklaban mı ?olduğunu
önyargısız halin ile bir kendine bak!!
amma önce kendi sev kitabından başlamak şartıyle yap bunu ...
UNUTMA.! KARŞINDAKİNİN DEĞERİ SENİN DEGERİNDİR ancak....
ve senin düşüncenin şekillenmesinden başkası da değildir...
başkalarını yargılarken aslinda kendi degerini bictigini UNUTMA..

Hayallerine elbise giydirecek kadar dalacağına
Hakikatiniyaşayacak kadar uyanık ve cesur ol...

Azalarını er kıl !!nefsine emredecek kadar cesur ol...
nefsinin komutanı ol ki azaların sana itaat etmek zorunda kalsın..
Adalet terazisini, vicdan kürsüsüne kur ve dinle önce
sonra HAKca karar ver ve uygula gereğince....
Rabbim en kisa zamanda HAKKINIZDA HAYIRLI olani versin ve karsiniza cikarsin insallah...

ysfhc

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
zahmetiniz için Allah cc razı olsun.

Esraaaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Iyi gunler bende bu gece sabah namazını kilip yattiktan sonra ruyamda birisinin benimle evlilik için tanışmak istediğini gördüm fakat tuhaf olan Anneannemlerin evindeyiz ve butun akrabalarimiz gelmiş insanlar halay cekiyorlar yani düğün havasında bir ortam var. Ben normalde tesetturluyum fakat ruyada saclarim açık ve bu evlilik icin tanisacagim kisiyle ayni ortama girince annemler o kişi yüzümü görmesin diye bana surekli arkani dön diyolar. Bu evlilik icin tanisacagim kisi psikiyatrist miş ve küpe takan takim elbiseli biriymis. Şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

Üst Alt