• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ezan okumak

yakamoz_86

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm. 4 sene önce oğluma hamileyken 7.ci ayımda gördüğüm rüya hala daha etkisi altındayım ve çok net hatırlıyorum. Rüyamda bir topluluk halinde karanlık bir ortamda sıraya girmiş vaziyette sağımda, solumda, önümde ve arkamda insan görünümlü ama siyah gölge şeklinde varlıklarla birlikte, ben onları şeytan olarak hissediyorum önümüzde bir noktaya bakıyoruz ama bişey görmüyorum tabi. Elimi karnımın üzerine koyarak ezan okumaya başlıyrum rüyamda da hamileyim aynı zamanda, ve ezan okurken karnımdan beyaz ve mavi ışıklar saçılıyor ezanın sonuna doğru yanımda ki varlıklar uzaklaşmaya başlıyor. Onlar uzaklaşınca tebessümle sevindim saçılan ışıklar kayboluyor ve yanımdaki varlıklar üzerime çöküyor ve uyanıyorum ama gerçekte de üzerime karabasan çöküyor bu yüzden birsüre cebelleşiyorum ve eşim fark ederek beni uyandırmıştı. inanın hala daha etksi atında olduğum için size danışmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam
Hayirdir insallah..
Ahh kardesim SAKIN namazinizi BIRAKMAYIn.. Allah cc. ile bari bir Acik KAPINIZ olsun...

Rüyada Ezan Sesi Duymak;islama imana hidayette kurtulusa rahmette bir çağrı bir dâvet olduguna delaletir..

"Elimi karnımın üzerine koyarak ezan okumaya başlıyrum rüyamda da hamileyim aynı zamanda ve ezan okurken karnımdan beyaz ve mavi ışıklar saçılıyor ezanın sonuna doğru yanımda ki varlıklar uzaklaşmaya başlıyor."

Ezan yüksekliğe, büyük bir rütbeye yükselmeye ve daima korunmak icin Allah cc. siginmaya da isarettir..
Oglunuz 4 yasinda ve O Size Allah-in bir emanetti Ona Allah-i islami, imani ogretirseniz hem Annelik vazifenizi yapmis olur hem de Dunya ve Ahirettinizi kurtarirsiniz...
Kardesim 4 yasinda bir cocuk yaramaz, hircin olabilir ama Anne sefkat, merhamet ve SABIR ile ona karsi anlayisli olun...
Rüyada ezan okuduğunu görmek, hayır, bereket, rahmet ve hac ile tâbir olunur. .
Hayirli gunler kardesim..

yakamoz_86

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm Selam. saolun Allah razı olsun. inşallah oğlum için elimden gelenini yapacağım. Allaha emanet olun.

selahattin

Kurallara Uymadı
Üyemiz
rüyada ezan okumak rüyada ezan okuduğunu görmek rüyada ezan okunması tabiri
Merhaba, rüyamda cuma günü ve camideyiz. Ben müezzinmişim, imam ve cemaat bana bakıyorlar ezan okumam için. Ama ben daha vaktin girmediğinden eminim. Hem komşu köylerde de ezan başlamadı daha vakit girmediğinden eminim diyorum. Sonra komşu köylerde ezan okunmaya başlıyor,bende gidip ezanı okuyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Merhaba rüyaniz Hayr olsun..
rüyada Cuma gününü gören kimsenin, cenab-i hakk dağınık olan işlerini ve kendisini toplar..halini cetinlikten kolayliga cevirir, nimet ve bereket,huzuru yeniden o kimseye ihsan eder.

Kişinin rüyada cami görmesi ;hayır ve bereket ile tâbir olunur.Çünkü camiler İslâmın alâmeti ve şiarı ve Allahın evleridir.
Rüyalar ve hayat . Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi. Cami beden arzıdır. sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme.

Bir kimsenin kendisini müezzin olmuş görmesi;Hayra ve esenliğe çağıran kimseye yorumlanir..
İyi huyunuzu ve sabrınızı koruduğunuz sürece başarılı olacaksınız, demektir

Rüyada ezan okuduğunu görmek; endişelerden ve eski sorunlardan kurtulmayı müjdeler...ayrica ;ibadet konusunda hatırlatıcı bir rüya olabilir,Allahu alem!!

"Ama ben daha vaktin girmediğinden eminim"
Namazın şartları deyince, onlar olmadan namazın da olmayacağı şeyler anlaşılır. Vakit. Her namazı kendi vaktinde kılmak şarttır..
ibadet konusunda bazı yanlış ve eksikleriniz olduğunu simgeler...
verilen sözleri zamanında yerine getirilmemiş, her defasında ertelennmiş olmasina da yorumlanir..

İbadet, sırf Allah (c.c) emrettiği için yapılır.İbadetlere Allah rızası değil de başka şeyler,yada farkli maksat ile yapılırsa, o ibadet ibadet olmaktan çıkar.
Selametle..

Üst Alt