• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada fare görmek ne demektir?

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada fare görmek ne anlama gelir?
Selamün aleyküm ablacım bir rüya gördüm Rabbim hayırlara getirsin inşallah.

Abla rüyamda 2 tane fare var renkleri kahve rengi gibi koyu gri gibi, fareler labirent gibi değişik bir borunun içine giriyorlar. Bende onları ordan çıkarmak için elime bir sürahi süt alıp sütü ağzıma alıp sütle birlikte o borudan içeri üflüyorum.

Bir taraftanda fareler geri gelirse ağzıma doğru diye tedirginim en sonunda farelerden 1 tanesi çıktı, diğeri borunun içinde duruyor bende bir kere daha sütten ağzıma alıp boruya üfledim. Yine çıkmadı boru şeffaf olduğu için görüyordum tam ortada duruyordu, dışarı çıkan farede 2-3 metrelik mesafede bana bakıyordu.

Sonra tuvalete gittim, elime sabunları aldım çokta kirli olmayan tuvaleti temizliyordum. Sonra uyandım tabiri nedir ablacım?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, hayırlı günler,Rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada fare görmek;
pek iyiye ve hayırlara işaret değildir. Rüyada görülen fare
ruhsal, psikolojik mental sağlığa delalet eder. Bunun yanı sıra maddi ,manevi zarar ve kayıplar anlamına gelir.

Rüyada kocaman fare görmek;Yaşamınızda ,başkalarının hayatındaki bazı küçük sorunların haal ve hareketleri sizi de negatif etkilediğini içinizi kemirdiğini ancak bunlardan etkilenmemek gerektiğini ifade etmektedir.

Rüyada gri fare görmek ;
genel olarak korku, uysallık, değersizlik ,belirsizlik, etrafınızda ki çıkarcı kimseye yada kendine güven eksikliği gösterir. Yetersizlik duyguları ve çevrenizdekilerle kendinizi kıyaslamanız sonucu korkularınızın arttığını işaret eder. Rüyada fareler Özellikle size yakın birinden aldatmaca, kandırma, hile, sahtekarlık konularında uyarı mesajı verirler.
Ya da içinizi kemiren bazı sorular ,sorular, kuşkulardan ve kurgulardan bir an önce kurtulmanız gerektiğine yorumlanir..
yoksa kendinizi yazık edeceksiniz..

hiç bir zaman başkalarının söz ve fikirlerin kalbinizde hissediklerinizden daha fazla kale almayın yanılırsınız kim ne derse desin siz kalbinizin , vicdanınızın, aklınızın sesini dinleyin...hiç kimse size Sizden daha iyi bilemez ancak Rabbim bilir ..

Rüyada tuvalet temizlemek;
tuvalet temizlediğini görmek rüya sahibi için hayırlı bir şeyin meydana çıkmasına ,vesvese ve olumsuz ,gereksiz olaylardan arınmasına delalettir.selametle...

Üst Alt