• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada fil görmek

yusuf06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamın aleyküm hayırlı günler

rüyamda yavru bir fil gördüm bunun kime ait olduğunu birine sordum bilmiyorum veya haberim yok gibi birşeyler söyledi file baktığımda harfiyat gibi bir yeri kazıyordu sanki annesini arıyordu parçalara dokunuyor sanki her aldığı parça bu değil gibi atıyordu kenara sonra fili koşarken gördüm daha sonra amerikaya gitmem söylendi daha önce hiç bilmediğim ama arkdaşlarla havalimanına gittik sonrada amerikaya geldiğim söylendi kafe gibi bir yere gittim çok güzeldi alkol alıyordu herkes ben alkolsüz birşeyler arıyordum ve vişneli içine eritilmiş çikolatadan yapılmış bir meşrubat içtim daha sonrada uçakla döndüp istanbula indiğimizi gördüm bu rüyanın bir anlamı varmı acaba hep incelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ruyadafilgormek.jpg

Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim..
YUSUF Sana da hayirli,huzur ve bereketli gunler..
Hayirdir insallah..
Fil rüyası olumlu sayılır.Nablusî (rh.a) demiştir ki: Fil, salih kavme, âlimlere ve insanların şereflilerine delâlet eder.
Yine fil, fazla sıkıntılara, yaramazlıklara ve meşakkate düşmeye sonra da onlardan kurtulmaya delâlet eder...
cunku yasanan SIKINTILAR insani olgunlastirir..
Çünkü fil meşakket ve zahmetle dünyaya gelir.

acaba siz gereksiz bos seyler ,hayallere mi bazen dalip..zamaninizi sevdiklerinizden ayri ve uzakta
yanliz mi geciriyorsunuz??
Siz kendinizi kesf etmedikce Amerikayi kesfe cikamazsiniz...sırıtık.:,qqww..k
yani sevdiklerinizi ve hayatta ne istediginizi...xxzzl..
Dostunu da düşmanını da kendin seçtiğin ve ikisini de bildigin sürece güçlüsün...
Dostuna dostum diyerek çok sarılma. Düşmanına düşman diye çok darılma.. her sey gecici ve degiskendir.. unutma Bunu..
Allah a emanet ol..

Arza hacet yok Halim ayandır...
Dile gerek yok Sessizliğim Sana beyandır...
Söze luzüm yok Susuşum Sana Kelamdır...
Kelama ihtiyaç yok Aşk Sana figandır ...

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Fil yavrusu görmek

Esselamunaleyküm ben bugün rüyamda fil yavrusu gördüm,uyuyormuş onu uyandırmadan altına kalın bir şey açmak için kucağıma alıyorum, filin altına ince bir halı açıyorum seviyorum bir yandanda, rüyamı yorarsanız sevinirim Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada fil yavrusu görmek;
büyük sevince vesile olacak hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine ve rüyayı gören kişinin dileklerinin yerine geleceğine rivayet edilir..
Görebileceğin en güzel rüyalardan biri. Kendini geliştireceğin, bilmediğin pek çok şeyi öğreneceğin an gelmesi,Ayrıca çok dingin, huzur dolu günlerin eşiğinde olmaniza yorumlanir..
fil, fazla sıkıntılara, yaramazlıklara ve meşakkate düşmeye sonra da onlardan kurtulmaya delâlet eder...

Rüyada fil görmek;
insanın sosyal yönüyle ilgili haberler verir. Çünkü filler sosyal tarafı güçlü hayvanlardır. Aile bağları güçlüdür. Bu rüya büyük bir insanla karşılaşacağını da işaret eder.

Rüyada halı görmek;
rüyada halı sermek yada halı toplamak farklı anlamlar taşır. Halı tek başına iyi bir rüyadır halı zenginlik ve bol rızkın ve özellikle namaz ile kazanılabilecek takva işaretidir.
Ibni Sirine göre; yere büyük halı serdiğini ve bu halinin kendisine ait olduğunu gören, nimet ve bolluk görerek çok yasar. Geçimini/rızkını kolay bir şekilde kazanır. selametle..

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun rüyamı yorduğunuz için,bu kardeşinize dua edersen çok sevinirim zor günler yaşıyorum ruhen Allaha emanet olun selametle..

Üst Alt