• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada fıstık görmek

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMUN ALEYKÜM HOCAM,

dün akşam rüyamda bilmediğim bir yerdeydim bir kaç kişiyi böyle kirli suyun içinde gördüm ve siz burada nasıl başardınız diyordum.neyse sonra o sudan çıktım bilmediğim bir eve gittim ve orada yaşlı bir teyze tanımıyorum tabii yabancı bir teyze gelmiş ve bana ve yengeme kavrulmuş ANTEP FISTIĞI biraz pirinç pilavı birazda sulu patates getirmiş bende çok mutlu oluyorum daha sonra ben kavrulmuş antep fıstığını yiyorumm tadı çok güzeldi .sonra ordan çıktım bilmediğim bana ziyaret türbe gibi geldi oraya gittik annemle ve orada uzun bir zincir gördüm anne buraya birşey bağlanmış dedim zinciri tekip ettim ettim ve karşıma çok güzel beyaz bir kedi geldi ve birde baktım birçok yeni doğmuş beyaz kediler ve kedileri anneleri emziriyor bende anne bu zincire vurulmuş kediyi eve götürelimmi diyordum çok seviyordum kediyi ve kediyi bulduğum bahçe gibi orman gibi yerden alıp yola koyuldum son olarak hocam bulunduğum yer kedilerin bulunduğu yer böyle ağaçlar vardı insanlar piknik yapıyorlardı böyle değişik bana türbe gibi geldi .yormlarınız için şimdiden ALLAH razı olsun hakkınızı helal edin...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hosgeldiniz Hayirdir insallah
icinde bulundugunuz stressli ortamdan cikip hayattiniza devam ettirmelisiniz...
Affetmek ,gecmisteki mutsuzlugu, yapilan haksizligi unutmak..
bizim öz mutluluğumuz rahatlamamız ruhen özgürleşmemiz ve hayatımızı sağlıklı mutlu yaşamamızı devam ettirebilmemizin yegane yolu.
hep gecmisimize takilir gelecegi AN-i mutlu ve huzurlu yasiyamayiz....
Hafiflemek özgürce hayata kaldığımız yerden başlamak için bağışlayıcı olmak gecmisi Mazi ye gomek zorundayiz!!!

Bunun için de kendimize acı vermeye son verip; kendimizi belki de yeniden keşfetmemiz gerekli.
Affederek…Affetmek kendimize verdiğimiz en büyük ARMAĞAN aslında. Acı öfke kin nefret gibi olumsuz hislerden ÖZGÜRLEŞMEK demek.
Geçmişe değil hep belirttiğimiz gibi ŞİMDİNİN farkına vararak GELECEĞE yatırım yapmak demek...
kendini yiyip bitirmek ya da kişiye bedel ödetmek yerine; var olan enerjimizi kendimizi geliştirmek adına kullanmamızı sağlamak demek…

Peki ya affedemezsek ne olur?
Kendimizi güçsüz ve Mutsuz hissederiz. Ruhumuz o yüklerin baskısı altındayken hayattan hiç zevk alamayız.
Sürekli o negatif duyguların haddini bildirme gurur kıskançlık pişmanlık kendimizi haklı gösterme çabası sevgisizlik affedemeyeceğine inanma
o kişinin mutluluğunu istememe gibi… ağırlığı altında ezilir dururuz.

Rüyada fistik görmek; cömert ve iyilik sahibi bir insana isaret eder. fistik, külfetsiz meydana gelen bir maldir.
bundan dolayi rüyada fistik yedigini gören kimse, kolaylikla elde edilen bir mal yer...bereketti cogalir..

Rüyada zincir görülmesi değişik şekillerde yorumlanır...esaret,maddi ve manevi bağlı olan bir seyler..
kendi kendinize zincir vurmayin..Şu anda yaşayın - geçmişi geçin : Geçmişteki pişmanlıkların veya acı veren tatsız duyguları düşünmeye devam etmek
insanın kötü hissetmeye devam etmesine neden olur...

"yeni doğmuş beyaz kediler ve kedileri anneleri emziriyor "
kendinizi Değiştirin ;duygu his ve sezgilerinizin esiri olmayin!!ki yeni ufuklara, hayat ve sevdalara yol acilabilsin seklinde ruyaniz yorumlanir..
Hayirli gunler..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
selamın aleyküm hocam

ALLAH sizden binlerce kez sonsuz kez razı olsun hislerime o kadar tercüman oluyorsunuz ki hocam zaten ben şuana kadar hayatımda kimseye affetmemizlik etmedim küçüklüğümüzden beri yan yana oturduğumuz ismimizi dahi bilmeyen bize gerçekten zarar veren ve sonra da pişman olan kısmi pişmanlık amcamı bile affettim affetmek bize mahsus değil ki hocam Rabbimiz bizi affederken biz kim oluyoruzda affetmiyoruz böyle bir hakkı bulmıyorum kendimde .ama hocam ''BU İNSAN VARYA SİZE ANLATTIĞIM İNSAN HER AN GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELİYOR ''doğrusunu söylersem hocam bana yaşatıklarının aynısını hatta daha fazlasını aynen benim için yaşamasını çok isterim inanın kalbimi paramparça etti deyim yeindeyse her an bir insan bir insanın gözünün önüne bile bile gelirmi ya da buna insan denilebilirmi ya da bir insan bu kadar vurdumduymaz olabilir mi bu kadar vicdansız biri labilirmi en önemlsi ben nasıl inanabilirim en önemlisi böyle bir şahsı nasıl sevebilirim hocam ona ban yaşattıları için gerçekten HAKKIMI helal edemiyorum hocam bu nasıl bir pisikolaji hocam size soruyorum neden hep gözümün önünde bana kendisini arabasını gözümün içine koya koya gözüküyor neden bu vicdansızlığı yapıyor rahatsız oluyorum eriyorum hocam resmen ama atlatıcam ama gözümüm önünde olmasaydı daha kolay atlatıaktım hocam ama çok şükür hocam çoğu gitti azı kaldı HAKKIMI HELAL EDEMİYORUM İŞTE ne yapayım neyse en güzeli ALLAHA havale etmek o en güzelini bilir gerçekten bana çok ama çok yardımcı oldunuz Allahın izniyle ALLAH sizden razı olsun kocaman sevgilerimle hocam....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Beni İyi Dinle parlakkk kardesim..
Hani Seviyordun Ya Birisini Deli Gibi .
Artıık Onu Sildin!!!!Oda oldu Herkez Gibi..
herkezin geldigi, gittigi yere karar ve emir veremezsiniz ki...islikcalansırıtık.:,
Mülk Sadece ALLAHındır ...

Eğer “Değer”lerini, ve “Diğer”lerinden ayıramıyorsan;
“Meğer”lerini Bir Cebine, “Keşke”lerini Öbür Cebine Koyup biri Sogan biri sarimsak di diyeceksin..dfgtn

Bize ALLAH’tan korkmayı öğrettiler, Kulundan değil..!
Aşk bir gün biter, dert birgün biter, artisliğe ne gerek var efendi serefli bir insan ol yeter…
KAYBETTİĞİMİZİ SANDIKLARIMIZ..BELKİ DE KURTULDUKLARIMIZDIR…

çokk kommikk

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
haklısınız hocam :)

İlkgül

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
yer fıstığı

Selamın aleyküm, rüyamda dolmuşa bindim, yam cantama yöneldim para çıkarmak için o sırada dolmuş şöförü avcuma yer fıstığı koydu ve iki içliydi, avcuma bakar bir şekilde uyandım .Şimdiden Allah razı olsun.

Yönetim/Edit;
Ve Aleykümselam hayırlı günler, rüya yorumu isteyenlerin forumda paylaşım yapması zorunludur..
Bizler forumun sadece rüya yorumlatmak amacıyla kullanılmasını istemiyoruz. Rüya yorumları Gönül sızım kardeşimizin Allah rızası için yaptığı ek bir hizmettir.
Yapacağınız paylaşım sadece bir teşekkür niteliğini taşır. Faydalı bir paylaşım yaparsanız hem kendiniz hem okuyanlar yararlanır.

Gönül sızım..
islamiforumlar.net ailesinde yaptığım yorum ,nasihat ve muhabetlerimden dolayı Dua ve teşekkür eden tüm arkadaşlara bende Dua edip teşekkür ediyorum...
Rüyalarınız için mesaj gönderip yorumlandiktan sonra bir dua bir teşekkürü bile Çok Gören Arkadaşlara Dua etmiyor ve Rüyalarını bir daha yorumlamıyacağımı bilmenizi isterim Eyvallah...
herşey incelikten insan kalınlıktan kırılır...

Onbir Rüyalarınız yorumlandiktan sonra bir bir teşekkürü bile Çok Gören Arkadaşim Rüyalarını bir daha yorumlamıyacağımı bilmenizi isterim..
Bir insan basit bir teşekkür etmeyi bilmiyorsa, etmiyorsa bence bu insanlar teşekkürü de ,Dua da yorum da yapilmaz...
Bazen en iyisi her kesi,kendi halinde kendi değeri ile bırakmak gerekir...
Sizin bir teşekkürlük vaktiniz yoksa benim de yorum yapmaya hic vaktim yok selametle..

Üst Alt