• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada fotoğraf görmek

tango34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm kardeşim nasılsınız ? Yine bir rüyamı paylaşmak istiyorum sizinle kısa ve öz.

Ben dün gece rüyamda düğün gibi bir ortamdayım, masalar var insanlar oturmuşlar kalabalık bir ortam ama rahatsız edici bir kalabalık değil. Fakat çalgı veya her hangi bir müzik sesi yok, sadece insanları görüyorum masalarda oturan. Ben de o masaların birindeyim. Elimde bir fotoğraf var bir aile dostumuzun oğlu var fotoğrafta. O da benim gerçek hayatta elime doğmuş kardeşim gibi sevdiğim biri. Onun fotoğrafını anneme gösteriyorum, diyorum ki, bak anne ne kadar büyümüş diyorum. Rüyam bu kadar gece niyetlenip yattım ve bu rüyayı gördüm, acaba ne anlamlar içeriyor yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı günler diliyorum .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam kardeşim Hamd olsun iyiyim..
Rüyada fotoğraf görmek ;pek çok farkli anlamı vardır.
Rüyada fotoğraf görmek anıları simgeler. Eskiye özleminizi gösterir...
İstediğin bir şey olmuyorsa, zorlamayin!!belkide Kısmet ve bereket kapınız başka yerdedir...
ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur..Hoşlanmadığınız bir şey, belki de sizin için hayırlıdır!

Rüyada eğlencesiz ve çok sade bir düğün ortami görmek ,stress,çelişki ve kararsızlik sonrasi ferah ve mutluluk; şatafatlı ve gösterişli bir düğün ise sorun olarak yorumlanır.
Yeni gençlik çelişkili ve kararsız..Allah !!Yar ve yardimciniz olsun...

Kimsenin kimseden bir üstünlüğü yok.Herkes yüce plan gereği tam olması gerektiği gibi olması gereken yerdedir.
Nasıl insan vücudundaki kalbi çalıştıran hücreler nerde olduklarını bilmedikleri halde kalbi çalıştırıyor ve insanın yaşamasını hizmet ediyorsa
ve diğer organlardaki ve tüm bedendeki hücreler bulundukları yerde hizmet ediyor ve insanı yaşatıyorlarsa bizlerde bu evrende hepimiz olmamız gereken yerdeyiz.
O halde hepimiz bulunduğumuz yerde çok değerliyiz.
Her kes kendi payina biçilmiş kaderini Yaşıyor .
Selametle Hayra kalin...

Beyaz11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İyi aksamlar nasilsiniz? Yine Size bir ruyami paylasamak istiyorum, yorumlarsaniz cok sevinirim.

Bir hafta once bir kinaya gittim... Ordan iki gun sonra bu ruyayi gordum : Eskiden sevdigim biri bana bir mesaj gonderiyor bu mesajin icinde ise benim bir forografimi (kinada giydigimle) koyuyor, lakin bu fotografta ise hic iyi cikmadim. Fotografa bakarken o kisinin sesini duyuyorum bunu diyor uzgunum yanlis anlama . Bu ruyadan iki gun sonra bu ruyayi goruyorum bir yerlerden tam cikaramiyorum ( hastane mi degil mi ) birine yardim ediyorum kacmasina. Simdiden tessekur ederim. Hayirli aksamlar !

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı akşamlar Rüyanız Hayrolsun
"Eskiden sevdigim biri bana bir mesaj gonderiyor bu mesajin icinde ise benim bir forografimi (kinada giydigimle) koyuyor "
burada mesaj ve fotoğraf ile birlikte yorumlanir...
Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek,fotoğraf çeken bireyin sizinle ilgili dedikodu yaptığına,veya Sizin ile ilgili bazi bilgileri paylaştigina delalettir..

Rüyasinda kendi fotografini elinde görenin;artık kendinizi maddi veya manevi , ya da duygusal olarak değiştirmenin zamanı geldiğine yorumlanir....

ayrica Rüyada fotoğraf çekmek,çekilmek; gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz bir sorun hakkında yeterince derin analiz yapmadığınızı sadece yüzeysel, görünen şeylere dikkat ettiğinizi de gösterir...
Aklınızın ve kalbinizin sesini dinleyerek hayallerinize doğru attığınız her adım size mutlu bir yaşamı getirecektir...insallah...
Selametle Hayra kalin...

Beyaz11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Tessekur ederim cevapladiniz icin.
Fotografi cekeni gormuyorum poz verdigimi goruyorum. Anlamadigim neden eski sevdigim gonderiyor fotografi mesaj araciyla...

Hayirli aksamlar.

saze

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm rüyamda benim ve küçük kızımın fotoğrafını bir mektupa yapistırıp girmek istediğim işin başındaki kişiye postaladım. hakkınızı helal edin Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam kardeşim Rüyanız Hayrolsun .
Rüyalar tasavvufta kişinin kendi iç dünyasını görebileceği aynalar, kişinin saklı benliğini ve iç yüzünü görebileceği vasıtalar olarak görülmüştür.
Rüyalar sayesinde bu tanıdık ama yabancı ülkeyi bilir hale gelebiliriz.

Uyandığımız zaman, rüyalarımız geri dönüp içeri girebileceğimiz bir kapı aralığı, ruh arazisine atılacak bir adım olabilir.
Her maneviyat yolcusu için, kendi yolunu bulması gereken içsel arazi budur.
Manevi rehber; ruhun büyük okyanuslarından, dağlarından ve nehirlerinden aşırarak derinliklerdeki gizli mahzenlerine götürür.
Kişinin gerçek güzelliği ve gizemi bulacağı yer iç dünyasıdır..

Sen içindeki Senin kim olduğunu ne istediğini,bildi ğinde gördüğünde Rüyanızın yorumunu da Çözebilirsiniz...

kendini Kendini nasıl görüyorsan öylesindir...

insan ve kuran ikiz kardeştir. (El insanu vel Kur'anu tev'emani)
bu hadis bana dedi ki:
Ey kuranın kardeşi. sana bakınca kuranı görmeliyim. sen kendine bakınca kuranı görebiliyormusun

"rüyamda benim ve küçük kızımın fotoğrafını bir mektupa yapistırıp........ postaladım"
burada Siz,küçük kızınız ,haber bir beklentin olduğuna işaret ediyor...
Mektubu postaladınız, sizin ve küçük kızınız hakkında haydi hayırlısı olsun..daha ne diyeyim...

Kimsesizler Kimsesi hep yardımcınız olsun, sevdiği kullarından eylesin, eksiklerinizi tamam etsin inşallah.
En doğrusunu Allah c.c bilir.

Geçmiş, zihinlerimizi kaplayan bir sis bulutundan ibaret.Gelecek ise başlı başına bir hayal perdesi.
Ne geleceğimizi bilebilir, ne geçmişimizi değiştirebiliriz.Sufi daima şu anın hakikatini yaşar...

Rüya içinde rüyalar... Kilit üstünde kilitler... Kendimi görebilsem, şu rüyadan alnımın akıyla bir uyanabilsem, gerçeğe varabilsem. Beni de birgün almaya gelirler nasılsa.
selametle

saze

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun Allaha emanet olun sufi daima şu anın hakikatini yaşar ne güzel söz

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Hayırlı günler. Bana gerçek hayatta sıkıntı veren bir insan var. Rüyamda o insanın gülen bir fotoğrafını gördüm.Üzerinde mavi bir giysi vardı. O kişi fotoğrafta çok mutlu görünüyordu. Fotoğrafın altına "sıkıntım çözüldü" yazıyordu ve bir Sure adı ve sayısı yazıyordu. Bu rüya ne anlama geliyor. Yani o sureyi okursam bu kişiden kurtulacak mıyım demek ne olur yardım edin.

Kaanselvi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Fotoğraf

Selamünaleyküm kurban rüyamda sadece hatırladığım elime iki adet boy fotoğrafı geçiyor ve bakıyorum ne olabilir yardımcı olabilir misiniz .

Üst Alt