• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada geçmişe gittiğini görmek

serin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm hayırlı geceler dilerim. Rüyamda eski zamana gitmiştim. Eşim de vardı. Araba kullanıyordu. Top satan seyyar vardı çok değişik dedim alalım dedim. 35 kuruş dedi adam. 50 tl verdik. Biz adam şaşırdı bu nekadar oluyo dedi ozamanın elli milyarıymış. Sonra ben bir arkadaşım daha var eski zamandayız gene çocukluğumun geçtiği yerdeki camiinin yanından geçiyoruz geceydi korkuyoruz ama heryer eskiydi camiinin bahçesinde mezarlıklar ve de heykel vardı sonra ben arkadaşa diyorum ki çocuğu tut düşecek kaldırımdan diyorum oda çok korkuyo ama bişey gördüm diyor. Sonra gelecekte yani şuanki zamandaymışız hepimiz ama ben nere baksam geçmişteyim ama nasıl olur diyorum bende sizinle birlikte şimdki zamandayım diyorum sonra annemle caminn merdivenlerinden çıkıyorum. Ama eski zamandaymışım gibi görüyorum merdivenleri caminin içine girdik ben nefes alamıyorum zar zor burnumdan hiç nefes alamıyorum derin derin nefes almaya çalışıyorum ama çok zorlandım bol bol Nas ve felak surelerini okudum. Yanıma bir kadın geldi bana namaz kıl geçer dedi. Nasıl olduysa uyandım gecenin dördü vardı. Uyandım ama hala nefes alamıyorum rüyamda nefes alamıyodum uyandım hala zorlanıyordum. Derin derin nefes almaya başladım. Korktum. Işıkları yaktım hemen neler oluyor dedim. Uyanamasaydım ölecektim nefessizlikten.Rüyamın yorumunu yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı geceler Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada geçmişe gittiğini görmek;
Hemen hemen herkes buna benzer rüya görür ancak nedense insanlar bu rüyayı kimseye anlatmaz, anlatmak istemezler. Aslında bu tür rüyalar insanın gelişimini, hayatta aldığı yolu göstermesi açısından önemli olaylardır.

Çoğu zaman rüyada geçmişi görmek özlemleri gösterir. Çoğu zaman insanlar çocukluklarını sık görürler.

Bazı zamanlarda da insanlar geçmişte yaptıkları hataları sık görür, beyin bunları insana hatırlatıp onlardan ders çıkarmak gerektiğini hatırlatır.
Geçmişe bir yolculuk,Geleceğe Dönüş ve Geçmişe Bakış,
Hac ibadeti hem maziye hem de geleceğe yapılan bir yolculuk...

Rüyada nefesinin kesildiğini görmek, nefes alamamak;
bir olay sonucu kendinizi çaresiz hissettiğinizi, adeta bu durumdan çıkış olmadığını düşündüğünüzü ve büyük bir ümitsizliğe ,gereksiz endişelere kapıldığınızı can sıkıntısı anlamına gelir.
Bir şeye çok üzüldüğüne işaret eder.

Rüyada Nas ve felak süresini rüyasinda okumak;
okuyan veya dinleyen kimseyi Hak Teala (C.C.), hasetlerin ve kötülerin şerrinden emin kilar, O halkin, halk da onun şerrinden emin olur. işleri yolunda gidip, düşmanina üstün gelir.
şeytanin kötülüklerinden emin olmaya ,o kimseye eğer sihir yapılırsa tesir etmeyeceğine, illet ve hastalık nedir bilmeyeceğine ve dünyanın bütün şerlerinden emîn olacağına işaret eder.

Kalbini zikre yaklaştır. Ona bilhassa, kıyamet gününü, haşir-neşir gününü hatırlat. Ölümü düşün. Allah'ın mahlukatı nasıl öldürüp, sonra nasıl dirilteceğini,
huzurunda nasıl duracağını düşün. Bütün bunları hiç hatırından çıkarmamaya devam ettiğin zaman kalbindeki kasvet gider, günah bulanıklarından temizlenir.

"namaz kıl geçer dedi "
Rüyanız ilahi bir rüya olabilir, çok kıymetli bir rüyadır.
Namaz kılmıyorsanız hemen namaza başlamanızda büyük hayırlar vardır.yoksa ruhunuz ve vicdanınız Sizi daralır da Nefes alamazsınız..

Rüyada kadın görmek;
Kadınlar gerçek yaşamda bereket ve üretkenlik sembolüdür.Rabbim Cümlemizi Namaz Kılanlardan Eylesin

serin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun çoook teşekkür ederim

Çnralp2016

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada geçmişe gitmek

Ben rüyamda bir kişinin cep telefonumu evden çaldıgını gördüm, adamın yüzünü de gördüm. Bisiklet ile kaçıyodu bende kovalıyordum. Sonra bi anda istanbulun metrobüs çalısmalarının oldugu döneme gittim. Trafik, işe geç kalanlar, kazalar bir dünya şey gördüm hayır olsun inşallah.

Üst Alt