• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gelin olmak

fulya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum, ben fulya ögrenciyim bu gece rüyamda evleniyordum. Üst tarafı pembe alt tarafı beyaz bir gelinlik giymiştim. Kuafördeydim gelin sacı yaptırıyordum yapılan sacı begenmedim, daha güzel olmasını söyledim birden içeri takım elbiseli birkaç adam girdi bir sorun cıktığını mardine gitmemiz gerektiğini söyledi ki mardinle benim hiçbir alakam yoktur. Bu rüyanın yorumunu merak ettim, yorumlarsanız sevinirim hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Gelin olmak, Gelin olduğunu gören bekar ise hemen evlenir.

Ancak gelinlik temiz ve güzel ise mutluluğa, yırtık yada kirliyse sonu belli olmayan evliliğe işarettir.
Rüyada gelin olmak, Kadın için başarı olarak yorumlanır.
hakkinizda Hayirlisi..

ayşemm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada gelin olmak

Selamun aleyküm. Rüyamda gelin olduğumu gördüm. Beyaz güzel bi gelinlik giydim ve kuaföre saçımı yaptırmaya gittim. Arkadaşlarımda elleriyle gelin çiçeğimi yapıyorlardı. Düğün sonunda babam arabasını ve yüklü miktarda para verdi düğünden sonra gezersiniz diye. şimdiden teşekkürler.saskn..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Gelin olmak ;Gelin olduğunu gören bekar ise hemen evlenir...nasip ve kismette yorumlanir..

"Düğün sonunda babam arabasını ve yüklü miktarda para verdi düğünden sonra gezersiniz diye"
Bu evlilik sürecinde dedikodu, söylenti, boş lafı işaret
eder..Selametle ..

Üst Alt