• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada gelinlik giymek

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada beyaz gelinlik giyinmek/evlenmek

Tekrar Allah razi olsun.

Fakat su son 'kendi kendine gelin guvey olmak hakkinda'yazdiginizi anlamadim. Belki benden kaynaklaniyor, sabahtan beri non-stop calistim :))

Gönül sızım...
"Ruyanin ilginc tarafi sanki damat yok gibiymis "

Hatice--
Sanirim ne demek istediginizi anladimharikaa

sedeflive

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada gelinlik görmek

Selamın Aleyküm
Dün gece rüyamda kendimi gelinlikler içinde gördüm fakat kimle evlendiğimi göremedim. Herhangi bir düğün ortamıda görmedim sadece düğün gecesi talihsiz olaylar olmuş ve ben arkadaşımın arabasına binip gidiyorum yolda kazalar görüyorum arabadan inip koşarak eve gidiyorum aynaya baktığımda boynumda kırmızı çiçek desenli kolye şeklinde dövme görüyorum asıl dikkatimi çekende bu oldu ne anlama geldiğini merak ediyorum şimdiden teşekkürler hayırlı günler.

YÖNETİM UYARI:

https://www.islamiforumlar.net/ruya...umu-isteyenler-lutfen-okuyun-2.html#post89892

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada gelinlik giymek

Rüyamda dolaptan gelinliğimi çıkarıp giyiyorum ama normal bir gelinlik gibi değil kısa, dizlerimde gelinliğin boyu ve öyle kabarık bir gelinlik de değil daha değişik bir gelinlik püskülleri var, temiz güzel şık beyaz bir elbise gibi ama onu gelinliğim olarak alıp giyiyorum. Sonra bu gelinliğin boyu diz altından demiştim giydikten sonra bir bakıyorum bacaklarımın bazı yerlerinde tüyler yani kıllar dikkatimi cekiyor oysaki ben temizlemistim bunlari bu da nerden çıktı diyip alelacele hemen bir cımbız yardımıyla onları alıyorum. Sonra koltuk altıma parfüm sıkacam bu sefer de parfümü bulamıyorum onun yerine koltuk altıma krem alıp sürüyorum pembe renkte gül kokulu bir krem. Sonrasin da uyaniyorum. Rüyamın manası nedir acaba? Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

Üst Alt