• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gemi görmek

pinar1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,
Rüyamda; büyük bir gemideyim, en önde oturuyorum. Birkac kisi var, mavi sakin denizde gidiyoruz. Herkes atlıyor, ben kalıyorum. Genc adam gelip gemiyi durdurmaya calısıyor, atla hadi diyor. Ben atlıyorum, gemi karada kuru topraga basıyorum. Arkamı dönüp baktıgımda, düz yesil cimenli bir yer. Gemi cimen icinde yol yapmıs. Sonra evde yerde bagdac kurmus oturuyorum, kucagımda siyah saclı esmer, kundaklı erkek bebek var. Emziriyorum, etegime cis yapmıs. Kundagı acıp teyzeme bunu temizle diyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..
Mavi sakin deniz görmek; deniz suyu sevgi ve mutluluk ifadesi...
Rüyada gemi icinde oldugunuzu görmek; kendinizi gecici guvende hissettiginizi, üzüntü, keder, hastalik, sıkınti, darlik sonrasi kurtulusa yaklasmaktir...
Rüyanız, gerçek yaşamınızda önünüzde bazı engeller olduğunu, hedeflerinize ulaşmak, engelleri aşmak için risk almanız gerektiğini ifade ederken;
aynı zamanda, bu riskleri alacağınızı ve sonuçta başarıya ulaşacağınızı simgelemektedir... Allahu Alem...
Unutmayin!!! Herşeyin bir vakti ve zamanı var...
O gemiden atlamaniz, hayata atilmaniz icin de hazır olunması gerektiğini bilmeniz gerekli... KIZINIZI aldiniz ehh sonrasi...
ilk once siz hazır olun da, ins. Rabbim sizi sevdiklerinize kavustururur...

Dünya hayatına HAZIR olmayan, iki tane 6 yasinda oglusum var...
Kendi Oglusum 4 yaşından beri devamli Yüzme Dersleri, almakta..iyi bir Yüzücü..
Digeri 6 yaşında koruyuculugunu yaptigim Suleyman hic yüzme bilmiyen bir cocuk...
Kendi oglusum onun ile birlikte, cocuk havuzunda oynamak isteyince, olmaz dedim... boğulabilir...
Oglum da sunu sordu..?
Anne havuz ve su ayni... Ben ve Suleyman da ayniyiz..
Nasil oluyor da ayni SU birimizi boğulabilir... digerimizi üstünde taşıyabilir..?

Ona dedim ki havuz, Dünya, su da hayat gibi...
Dünya havuzuna atlamak icin, hayata hazır olmak gerekli...
Hayati ve hayatin Sahibini bilenler,
bu Dünya deryasindan boğulmadan kurtulabilirler ancak...
Siz de kendinizi maddi, manevi hayata hazırlayıp; gemiden oyle atlayin. Yoksa, Allah korusun boğulabilirsiniz...
Hayirli gunler...

pinar1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah evlatlarınızı bagıslasın size, icimi aydınlattınız. insAllah kızıma bir kavussam, ona bakabilecek imkanım var. El isi yapıp satıyorum, paramı kazanıyorum. Babam da sagolsun destek cıkıyor. İnsAllah yavruma kavusmama az kalmıstır. Allah'a emanet olun.
Hayırlı günler.

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada gemide olmak

Hayırlı cumalar efendim, ilk olarak (45yaainda bir bayanim)ve rüyamda bir gemide gördüm gemiye ilk önce bir tarafına ağırlık verilince sola sonra orta kısma verilince hareketsiz kaldı fakat yük on kısma verilincede gemi hızla ilerlemeye başladı önce korktum ama geçti oğluma sesleniyorum geminin hareket ettiğini buarada da bir bayan elinde bir cubukla yanıma geldi ve kahinlik yapar gibi bana 3,5 diye bir rakam söyledi(babama ait bir ortaklı yerimiz var ve buatalar orasinin akı eti ne olacak diye düşünce içindeyim-yiz rüyamda değil gerçeğimde) eşim bir odada geniş bir mekanda banyo yapacakmış ayrı bir yerdede amneannemde banyo yapacakmış

Babam kanserden ötürü ayağının sizden altını aldılar ortaklı yerimizde sıkıntı yaşanıyor bir ara eşim babamı temsilen işe başladı fakat ortak sorun yarattı esimde oradaki işçiler işlerinden olmasın diye ayrıldı uzun bir hikaye ,şimdiden teşekkürederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Size de Hayırlı cumalar efendim Hayirdir insallah..
Rüyada gemi icinde oldugunuzu görmek; kendinizi gecici guvende hissettiginizi üzüntü keder hastalik sıkınti darlik sonrasi kurtulusa yaklasmaktir...
Rüyanız gerçek yaşamınızda önünüzde bazı engeller olduğunu hedeflerinize ulaşmak engelleri aşmak için risk almanız gerektiğini ifade ederken;
aynı zamanda bu riskleri alacağınızı ve sonuçta başarıya ulaşacağınızı simgelemektedir... Allahu Alem...Bir maceraya atılmışsınız ya da atılmak üzeresiniz.
Sıkıntılı durumları geride bırakmışsınız ama şimdi de harekete geçmenize neden olacak gelişmeler içindesiniz.
olay ve Haberler ne kadar güzel olsalar da sizi endişelendirecek öngörüler içine girmenize neden olacakl..
Aslında kendi kendinizi sıkıntıya sokan bir yapınız olduğuna isarettir..

"gemiye ilk önce bir tarafına ağırlık verilince sola "
Rüyada sol yaşam..saglik ve ve ruhsal durumunuz..
butun sorunlari kendinize dert ettiginizde kendinizi ulu orta yanliz ve stress icinde hissedip kendi kendinize engel oldugunuza isarettir..

"yük on kısma verilincede gemi hızla ilerlemeye başladı "

Namaz Bir Sırat Yürüşüdür... Sağınız Cennet...Solunuz Cehennemdir... Ardınız Dünya...Önünüz Ahirettir...
"Allah, dinini düzelten kişinin dünyasını da düzeltir."Hz Ali
Siz doğruluk ve adaletten ayrilmayin emanette riayet edin ins. hersey yoluna HAYIRLISI ile girecektir...

Unutmayin!!! Herşeyin bir vakti ve zamanı var...
"Bismillahi mecraha ve mürsaha (Nuh dedi ki geminin yüzüp gitmesi de durması da Allah'ın adıyladır)" (Nuh, 71/41)
Hayirli gunler..

sesinsinesi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
:selamunaleykum; Gördüğüm güzel ve tabiri zor rüyaları size gönderiyorum ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun.

Kişisel bilgiler:
Erkek, müslüman, 19 yaşında, ruh hali mutlu, rüyayı görme saati sabah 7 ile 9 arası ve günlerden pazar.

Rüyamda anneannemle(yaşıyor) geziyoruz otomobili ben kullanıyorum. İlerleyen kısımlarda rahmetli babaannemide görüyorum.

Bir iskeleye geliyoruz, denize bakıyorum 5 M.kare genişliğince dağılmış ekmekler suyun üstünde. Karşıya bakıyorum, sağdan soldan ucunu göremediğim birbirlerine çelik halat ile bağlanmış devasa büyüklükteki gemiler yükleride yine devasa boyuttaki kepçe kolları. denizden karşı taraftaki karadaki dağlar görüyor 400m.
sonra bir binaya giriyoruz ortadaki odanın ortasında ibrik tuğulasından yapılmış bir kazan var onun içindede cam fanus var bu ikisinin arasında dallarıyla birlikte yeşil zeytinler var. Kazanın içi temiz su ile dolu. "bende hıristiyanlar bunda yıkanıyor ne pislik diyorum" boyasız duvarların arkasında 4 tane oturmalı engelsiz tuvalet var anneannem oraya gidiyor. Ben başka bir odada, odanın 1 m2 tavanı açık yukarıya doğru fotoğraf çekiyorum.
Sonra.. başka bir bina burada tekim içeri girip asansöre biniyorum yanımda ilk kez asansörde konuşmaya başladığım 2 kız var asansör bastığımız katta durmuyor en üst kata çıkıyor bir ara sarsıntı oluyor. bu rüyada daha önce asansöre kısa yoldan çıkabileceğim bir merdiven görmüştüm diyor işi ehline bırakıyorum. Tekrar teşekkürler (özellikle suyun üstündeki yüzen ekmekle ilgili tabir bulamadım)

YÖNETİM/UYARI: https://www.islamiforumlar.net/ruya...yorumu-isteyenler-icin-cok-onemli-duyuru.html

Üst Alt