• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Genel Müdür Görmek

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum Sayın Hocam;

Rüyamda Hava alanı benzeri bir yer gördüm otobüs terminali de olabilir kalabalık bir yerdi.
Orada Genel müdürümü de gördüm.
Metro kartını verdi bana yada metro değil de binanın bir bölümden başka bir bölümüne geçmek için kapıları açıyordu.
Turnikelerin önüne geldik genel müdürüm ve tanıdığım birkaç insanla kim olduklarını çok net hatırlamıyorum ailemden de olabilir.
Genel müdürümün verdiği kartı bulamadım müdürüm sana verdim iyi bak önemli bir kart o dedi elimde güzel bir sırt çantası vardı belki onun içine koymuşumdur dedim çantayı kart okuyucusuna tuttum turnikeyi açtı.
Bulunduğumuz yer çok kalabalıktı turnikenin başında güvenlik görevlisi vardı.
Bende güvenlik görevlisinin olduğu tarafa geçtim, oradan çantamı kart okuyucuya uzatıp tanıdığım insanları benim olduğum tarafa geçiriyordum ama tanımadığım fakir oldukları her halinden belli olan küçük çocuklar aradan kaçmaya çalışıyorlardı ben kartı okuturken benim turnikeden geçirmek istediğim insanların önüne geçiyorlardı güvenlik görevlisi aradan çıkartıyordu onları bende bunun için okutuyorum kartı o geçsin diyordum.
Sonra küçük bir kız çocuğu aradan kaçtı geçti bizim tarafa kaçtı gitti güvenlik görevlisi bağırdı arkasından ama geçen geçti
Genel müdürüm geçmedi turnikeden diğer tarafta binayı gezdiriyordu yanındaki misafirlerine Ben turnikeden iki ya da üç kişi geçirdim bulunduğum tarafa bu kadar ayrıntı hatırlıyorum. Yorumluya bilirseniz çok sevinirim.
Allah’a emanet olun.
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
1223315122762f9e79d.jpg

Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada müdür görmek ;iş yerinde bazı sorunları işaret eder. Bu sorunlar sizin sabır ve kendinizi doğru ifade etmenizle çözülebilecek sorunlardır...
halk ile ilişkilerinize dikkat ederseniz..her yerde sözünüz geçerli ve sayginlik kazanacagina isarettir..
Siz kendinizi ne kadar sever ve sayarsanız etfanızından da aynı yansımayı görürsünüz.
unutmayin bir kapı her zaman diğer kapıyı açar ..Her şeyin Başı güven..
Yükümüz sevgi ,SABIR ve muhabbet olsun dünya sınavların birini bitirir diğerine yetiştirir zaten...burası imtihan dünya değil mi..
Kal sabrim biraz daha kal.. hep burada kal....sana ihtiyaci olanlar var...

Anahtar elimde RABBİM karanlıklarda bulamıyorum kilitleri lütfun ile bir ışık..geride bırakma beni
Seni sevmek ne büyük bir nimet yitirip , ziyan etmeme izin verme boş kaygılardan sıyır yüreğimi...
Kul olmanın mutluluğuna erdir kalplerimizi Er Reşid Zül Celali Vel İkram..
Hayirli gunler..

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah Razı Olsun Hocam
İmtihan dünyasında olduğumuzu unutanlar var maalesef çevremizde.
Allah'ım kulağına ağırlık asılıp duymayan
Gözüne ve kalbine mühür vurulup görüp sevemeyen
Kapına gelemeyenlerden eyleme bizi
Sabredip muradına erenlerden eyle
Amin...

Allah'a emanet olun hocam
Hayırlı Cumalar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
cumlemizden..Size de Hayırlı Cumalar...
''Kişiliğini makamdan alanlar, makamdan sonra kişiliksiz kalırlar..''
Makam mevki kabir kapisina kadar sonrasi sadece kendi ellerimizle işledigimiz ameler...
insan,başkasıni yakmaz sadece kendi kendini YAKAR..
Rabbim c.c bizi aff ve mağfiret eylesin. bizleri lütfuyla, ihsanıyla, ikramıyla Müslüman olarak yaşatsın. Müslüman olarak öldürsün. Müslüman olarak haşretsin... amin..

Üst Alt