• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gökten cisim düşmesi

lizbon

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada gökten cisim düşmesi, Rüyada gökyüzünden birşey düşmesi.
Merhabalar hayırlı cumalar dilerim, aranıza yeni katıldım kabul gördüğüm için teşekkür ederim. Rüyamda evdeyiz ve evde misafirler var ben sohbet ederken gökyüzüne bakıyorum havada uçan bir şey var, küçük bir ev şeklinde, beyaz renkli üzerinde sanırım logo gibi bir şey var tam çıkaramıyorum ne olduğunu ve ben içimden bu bizim eve düşerse benim istek ve dileklerim kabul olacak diyorum. O şey bizim eve düşüyor, çok sevindim hemen içini açıp baktım içinde paket paket dondurma ve saç kurutma makinası çıktı. Ben dondurmaları ikram ettim, külah şeklinde 6-7 tane kadar. Erkekler kapının önüde oturuyorlar babam falan var ayrıca eskiden dr yanında çalışıyordum o da babamla oturmuştu ben onada vermek istedim bir an göremedim, seslendim dr bey diye. ben burdayım arkandayım dedi, külahtaki dondurmayı ona verdim gülümseyerek, dondurmayı aldı babamda (rahmetli oldu 16 sene önce)benim gri renkli elbiselerimi hazırla dedi, neden dedim işim var dedi. Rüyamı yorumlarsanız çok seviniceğim, şimdiden çok teşekkür ederim. Allaha emanet olun saygılar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar hayırlı cumalar Rüyaniz hayr olsun.
Allah cc. babaniza ve tüm Ölmüslerimize Rahmet eylesin...Amin...
Gökyüzü, gökten düşen cisimler,bütün katları ve onlarda görülen halleriyle, gözle görülen yahut görünmeyen varlıkların yönetim kademesinde bulunanlarına, her türlü ilahi sır ve yaptırımlara delalet eder.

Rüyada gökyüzünden inen ,düşen bir cisim görmek;
Yaşamınızda çok hayırlı kimi gelişmeleri olacağını simgelemektedir..
Yaşadığınız Her olayda Size bir hayat dersi veriliyor..Dersinizi alın artık!!
niyettiniz hayır, akıbettiniz hayır olur inşallah.selametle..

Üst Alt