Merhabalar Hayirli Bayramlar..Hayirdir insallah.
Rüyada eve görücülerin geldiğini görmek;
Evinde bir genç kızı olan kimsenin rüyasında evine görücü geldiğini görmesi; o kızın yakında evleneceğine işaret eder.
"Bu gelen kişilerin görüntüleri kraliyet ailesinden gelme gibiydi. Oğulları da prens olarak "
Hayal ile gercek arasinda, iki dünya arasinda olmaniza yorumlanir..
Hayatımız boyunca beyaz atlı bir prens bekledik ve belkide halen bekliyenler vardir...
Hic kimsenin umudunu yikmak istemiyorum ama biraz daha belki de daha cook beklerler...
O prensin gelmeyeceğini kimse bize söylemedi. Bekledik bekledik bekliyoruz ne gelen vaar ne giden.. nerde kaldi
bizim beyaz atlı prens, yoksa atini mi caldilar da gelemiyor? Yoksa o atlı bir prens masalarda mi kaldi?
Kraliyet ailesinden gelme prensi birakalim da dengimiz, musait, hayirli biri ciktiginda ins. HAYIRLISI ile deyip bu konuda gerekeni yapalim..
Masal ile gerçeği karıştırsak hep bir hayal aleminde yasar dururuz...
Sonuc bilindigi gibi bekarlarin sayisi cook artar ve ortalik vahim olur...
imami-azam-ebu-hanife evlilikte eslerin denk olmasinin gerekliligni kac kitapta anlatmistir..
Hersey degisti..insanlar degisti.. ahh ahh ben senin yasinda iken butun evi gecindiriyordum..
Ahh senin yasinda iken iki cocugum bile vardi.. senin yasinda iken borek bile aciyordum. O borek acma devri kapandi artik komsular Huu
artik kofteninde, boreginde, sarmanin da haziri var diye cevap veririr zamane kizlari!!
En cok sorulan sorulardan biri de “Hangi yaşta evlenilmeli?”, “Buluğa erme evlenme yaşı için yeterli midir?” oluyor.
BULUĞ ÇAĞI YAŞA MI İŞARET EDER, YOKSA RUHSAL,DUYGUSAL,ZIHINSEL OLGUNLUĞA MI?
insanin evlenme yaşı ne zamandir biliyormusunuz..?
İnsanin,Kendisini HAZIR hissedigi zamandir...
Gecenlerde siradan, normal bir Kardesimiz "Abla Ben evlenmek istiyorum"diye sordugunda ona verdigim cevabi buraya yazsam herhalde cook gulerdiniz..
evet evlilik Kismet, Kader Rabbim hayirlisini versin ama Sizlere de bazi onemli gorevler dusmekte diye basladim..
aklini, beklentilerini, kilonu, degistir!!Bu Evlilik konusuna farkli bakis acini degistirin!!
birde dengine bak..dengini ara..daha kolay bulursun dedim..
Rabbim tüm bekar kardeşlerimizin karşısına hayırlı nasipler çıkarıp,hayırlı,huzurlu,mutlu,birlik ve beraberlik içerisinde
bir yuva kurmayı nasip etsin inşallah.AMİN...