• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada görücü gelmesi

S

suzan

Kayıtsız
Misafir
Merhabalar efendim, annemin görmüş olduğu bir rüyayı size anlatmak istiyorum.
Rüyasında benim için görücü geliyormuş. Annem hemen temizlik yapmaya başlamış banyoyu da bir güzelce yıkamış. Sonra görücüler gelmiş. Görücü hemen banyoya girmek istemiş; annemde eyvah banyoyu yıkadım diyerek hemen kurulamaya başlamış bu ıslaklıkları. Yorumlarsanız sevirim....

suzan, bekar, mezun, Türkiye

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba... Hayirli geceler kardesim..
Evinde bir genç kızı olan kimsenin rüyasında evine görücü geldiğini görmesi; o kızın yakında evleneceğine işaret eder.
Rüyada ıslaklik geçici bir sıkıntıdır...
Ayrica gecmisinizi kapatip gelecege bakin...
Kapı… dendi mi hep “ümit” koşup gelir...
Kapı ümittir; ümit kapıdır. Çalmayı bilelim yeter ki…
Çalmanın vurmanın bir notası vardır. Kapılar açılmak içindir...
Hazır acizliğimiz var ya… Sonsuz dua kapısı…
İhtiyacı bitmeyenin RAHMAN kapısından başka gideceğimiz yer var mı?
Hayirli geceler...

tebessümet

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada görücü gelmesi

Selamünaleyküm ben 24 yaşında bekar bir bayanım. Rüyamda görücü geliyor ve ben onlara ikramda bulunuyorum, masada oturuyorlar ve çay dolduruyorum. Gelen oğlan mavi gözlü sarı saçlı bir aktör oluyor. Şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirli geceler kardesim.. Hayirdir insallah.
Evinde bir genç kızı olan kimsenin rüyasında evine görücü geldiğini görmesi; o kızın yakında evleneceğine işaret eder.
Bekar bir genç kız rüyada istendiğini, erkek ailesi tarafından istenmeye gelindiğini görürse sevdiği hoşlandığı erkek ile yuvasını kuracak
yada yakın bir zamanda bu erkekle karşılaşacak...veya duygularin gelismesine, değişmesine isarettir...

Bir insanın şöhretine ve görünüşüne aldanma, namaz ve niyazına bakma. Aklına ve doğruluğuna bak.
Hz.Ömer r.a
Hiçbir konuda görünüşe aldanmamak gerekir, biz tablonun tamamını göremeyiz. Mevlamız tamamını görür…

İbrahim Hakkı hazretleri ne güzel demiş:
Deme şu niçin şöyle, yerindedir ol öyle,
Bak sonuna sabreyle,
Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler..

Nasreddin Hoca, ceviz ağacının altında otururken karşıdaki karpuzlara bakmış iri iri daneler yerden bitiyorlar,
bir de altında bulunduğu ağaç üzerindeki ceviz danelerine bakmış, hey Allah’ım cc minicik daldan koca karpuz,
koca ağaçtan minicik bir ceviz ne tuhaf iş deyivermiş... Deyivermiş ama kafasına ceviz danesinin düşmesiyle irkilmiş…
Rabbim hikmetinden sual olunmaz demiş.

Cenab-ı Hak bizleri doğru hükümler vermeye muvaffak kılsın. Ayaklarımızı kaydırmasın.
AMİN...

tebessümet

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için teşekkür ederim... Allah razı olsun.

Ahiretyolcusu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm kardesler!

Sanirim burda güzel rüya tabir ediliyor insaallah.. Bende bir rüya anlatmak isterim yalniz rüyayi gören kiz kardesim ama rüya benimle ilgili.. Bilirkisi tarafindan tabir edilirse cok sevinirim. ;)

Insaallah hayir olur...en dogrusunu bilen ALLAH c.c.'Dir!

Simdi benim bu aralar bir kismetim var, kendisiyle bir kere tanisma amacli görüstük, islami cercevede tabiki ve iki tarafta olumlu bakti. Ardindan o kisi benim erkek kardesimle tanisti, bende onun kiz kardesiyle, iki tarafinda aileleri tanismiyor arkadas araciligiyla oldu yani. Simdi ramazan dolayisiyla ve aile memlekette oldugu icin bekleme karari aldik, görüsmüyoruz da... Bir kac gün önce ben rüyamda gördüm ki, anne ve babamla bir kuyumcuda nisan yüzügü bakiyoruz hatta yüzük oldukca kalin ve altin, tek tasli güzel bir alyansti, yalniz o kisiyle ilgili hic birsey yok rüyada, sadece anlattigim kadardi... Sonra kiz kardesim de dün rüyasinda görmüs ki, bu kisinin ailesi birden bire bize görücü, yani istemeye gelicegini bildirmis ve bizde cok telaslanmisiz, disardan pastaneden hazir pastalar filan almisiz... Simdi bu rüyalar ne anlama geliyor acaba yorumlarsaniz sevinirim... Hayirdir insaaallah ;) simdiden tsk ederim Allah razi olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Kardesim..Hayırlı kandiller kandiliniz mübarek
olsun.
Burada güzel rüya tabir edilip edilmedigini Allah bilir..
Eminim bu konuda Bizden daha Ehli olanlar vardir..:tamam:.
Ama bildigim Burada rüya tabir edilir iken yorumlarda samimiyet, ihlas ruhu olduguna Rabbim Sahidimdir!!
Hz.Ömer r.a deyimi ile..
"Bir insanın şöhretine ve görünüşüne aldanma,namaz ve niyazına bakma. Aklına ve doğruluğuna bak."
insanlari sadece namaz ve niyazına bakarak ölçme ayni zaman da ahlâk, karakteri ve davranış ile toplumdaki hizmet ve Düşünceleri ile de onlari tanimaya calisip ölçmeli...
Gerçeği insanların ölçüleriyle değil, insanları gerçeğin ölçüsü ile tani..misali..

Insaallah hayir olur...rüyalarin gercek manasini ancak Hayatin ve rüyalarin sahibi ALLAH c.c.bilir..
"anne ve babamla bir kuyumcuda nisan yüzügü bakiyoruz hatta yüzük oldukca kalin ve altin tek tasli güzel bir alyansti "

Rüyada nişan yüzüğü görmek, bakmak dikkat edin takmiyorsunuz sadece bakiyorsunuz...
Bildiğiniz birisi ile yakınlık veya evlilik için arzu duyduğunuzu işaret etmektedir. Bu rüya bilinc alti da olabilir..

"kiz kardesimde dün rüyasinda görmüski bu kisinin ailesi birden bire bize görücü yani istemeye gelicegini bildirmis "
Bu da kiz kardesinizin sizin icin istedigi, sizin icin ettigi hayir duanin bir yansimasi..
Yani her rüya kendi sahibine aittir..
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, ALLAH gönlünüze göre versin‎ ..Hayirli Kandiler..

acilangul1

Ahiretyolcusu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayirli kandiller, sizinde kandiliniz mübarek olsun kardesim. ALLAH c.c. Razi olsun. Degerli vaktinizden bana da ayirdiginiz icin öncelikle tesekkür etmek isterim.. Siz de bilirsiniz ki hayatta tesadüf diye birsey yoktur, tevafuken bu sayfaya girdim üye oldum ve rüyami yorumladiniz rabbim hayirlara cikarsin, vesile eylesin insaallah..

(Yalniz rüyamda yüzük bakiyorduk derken almak amacli, birde parmagima takmistim hani insan secerken dener ya o sekilde yani)

Selam ve dua ile hayirli kandiller cümleten geceniz mübarek olsun..

----------

Acikcasi ben bu konuda cok düsünüyorum ve Allaha dua ediyorum hayirlisinin olmasi icin, hayirli bir karar vermem konusunda yardim diliyorum sürekli, cünkü evlilik meselesi cok zor ve önemli mesele hem insanin ahireti hem de dünyasi icin.. Bu nedenle bu rüyalar da beni düsündürmedi degil yani... hayirlisi... dua ederseniz sevinirim "su alemde mü'minin mü'min kardesine karsi en büyük yardimi ve iyiligi dua iledir." Bediüzzaman

Latife Yağmur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda evimize görücülerin geldiğini gördüm.

Merhabalar Hocam,
Rüyamda evimize görücülerin geldiğini gördüm. Beni görmeye gelen aile çok zarif, çok hoş ve kibar insanlardı. Bu gelen kişilerin görüntüleri kraliyet ailesinden gelme gibiydi. Oğulları da prens olarak görünüyordu. Rüyamda sözlü olarak isteme, kahve ikram etme gibi bir şey olmadı sadece gelme niyetleri belliydi ve beni görmeye gelen bu aile ve oğulları beni çok beğeniyorlardı. Benim görüştüğüm biri vardı hocam fakat devamı gelmedi ve yollarımız ayrıldı. Onun ve benim gururu yüzünden bir araya bir türlü gelemedik ve şu anda sadece birbirimizi uzaktan takip ediyoruz. Acaba bu rüya bilinçaltı dediğimiz bir rüya mı ? Bir de rüyamda son zamanlarda sürekli kedi görüyorum. Bu rüyamın içinde de gördüm. Kedinin bana zararı yok ama nedense bana bir şey yapar diye bu kediden sürekli korkuyorum. Gerçek hayatta da korkarım çünkü. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler Hocam.
İyi günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Hayirli Bayramlar..Hayirdir insallah.
Rüyada eve görücülerin geldiğini görmek;

"Bu gelen kişilerin görüntüleri kraliyet ailesinden gelme gibiydi. Oğulları da prens olarak "
Hayal ile gercek arasinda, iki dünya arasinda olmaniza yorumlanir..

Hayatımız boyunca beyaz atlı bir prens bekledik ve belkide halen bekliyenler vardir...
Hic kimsenin umudunu yikmak istemiyorum ama biraz daha belki de daha cook beklerler...
O prensin gelmeyeceğini kimse bize söylemedi. Bekledik bekledik bekliyoruz ne gelen vaar ne giden.. nerde kaldi
bizim beyaz atlı prens, yoksa atini mi caldilar da gelemiyor? Yoksa o atlı bir prens masalarda mi kaldi?

Kraliyet ailesinden gelme prensi birakalim da dengimiz, musait, hayirli biri ciktiginda ins. HAYIRLISI ile deyip bu konuda gerekeni yapalim..
Masal ile gerçeği karıştırsak hep bir hayal aleminde yasar dururuz...
Sonuc bilindigi gibi bekarlarin sayisi cook artar ve ortalik vahim olur...

imami-azam-ebu-hanife evlilikte eslerin denk olmasinin gerekliligni kac kitapta anlatmistir..
Hersey degisti..insanlar degisti.. ahh ahh ben senin yasinda iken butun evi gecindiriyordum..
Ahh senin yasinda iken iki cocugum bile vardi.. senin yasinda iken borek bile aciyordum. O borek acma devri kapandi artik komsular Huu
artik kofteninde, boreginde, sarmanin da haziri var diye cevap veririr zamane kizlari!!

En cok sorulan sorulardan biri de “Hangi yaşta evlenilmeli?”, “Buluğa erme evlenme yaşı için yeterli midir?” oluyor.
BULUĞ ÇAĞI YAŞA MI İŞARET EDER, YOKSA RUHSAL,DUYGUSAL,ZIHINSEL OLGUNLUĞA MI?
insanin evlenme yaşı ne zamandir biliyormusunuz..?
İnsanin,Kendisini HAZIR hissedigi zamandir...

Gecenlerde siradan, normal bir Kardesimiz "Abla Ben evlenmek istiyorum"diye sordugunda ona verdigim cevabi buraya yazsam herhalde cook gulerdiniz..
evet evlilik Kismet, Kader Rabbim hayirlisini versin ama Sizlere de bazi onemli gorevler dusmekte diye basladim..
aklini, beklentilerini, kilonu, degistir!!Bu Evlilik konusuna farkli bakis acini degistirin!!
birde dengine bak..dengini ara..daha kolay bulursun dedim..

Rabbim tüm bekar kardeşlerimizin karşısına hayırlı nasipler çıkarıp,hayırlı,huzurlu,mutlu,birlik ve beraberlik içerisinde
bir yuva kurmayı nasip etsin inşallah.AMİN...

elfern72

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
gorucu gelmesi

Salemunaleykum,
Evin son kiziyim ve akrabamin beni isteme gibi bir durumu var. Ruyamda da bu akrabalarimin beni istediklerini ve babaminda bu konuya buyuk bir tepki verdigini gordum. ben buna cok uzuldum ve bi kenara cekilip oturdum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada eve görücülerin geldiğini görmek;
Evinde bir genç kızı olan kimsenin rüyasında evine görücü geldiğini görmesi; o kızın yakında evleneceğine işaret eder

Rüyada babanizin tepki vermesi;gerçek hayatta bu isteme, evlilik olayinin zamani gelmediğine,yorumlanir..
evlilik öncesinde yapılması gereken önemli başka şeylerin zamani olmasina da yorumlanir..
bir kenara cekilip oturup Hayal kurmayin!!Hayallerinizi gerçekleştirmek için ilk adimi atin!!Selametle...

melek96

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm, rüyamda çok kısa bir şekilde görücüye gelecek birileri olduğunu gördüm. Şuan sevgilim de yok aslında ama gelen kişileri tanıyorum ve istiyorum. Rüyamda görücüye geldiklerini görmedim ama mutfakta kahve yapmaya başlamıştık, benim dışımda biri kahveyi yapıyordu, bana güzel yapamayacak gibi geldi, sürekli müdahale ediyorum kahve ekliyorum cezveye. Rüyam böyle bitti, yorumunuzu bekliyorum hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,rüyaniz Hayr olsun
Rüyada görücü gelmesi;
Bekar bir genç kız rüyada istendiğini, erkek ailesi tarafından istenmeye gelindiğini görürse sevdiği hoşlandığı erkek ile yuvasını kuracak
yada yakın bir zamanda bu erkekle karşılaşacak...veya duygularin, hayatinda bazı gelişme ve değişime işarettir..

Rüyada kahve,cezve görmek;
dedikodu yapacağınıza yada adınızın bir dedikoduya karışacağına işarettir.

Bir kimsenin rüyasında bir cezvede kahve pişirdiğini görmesi;
Uzak bir yerden bir haber alacağına,yada zamansız ve gereksiz tepkiler,duygu ve düşüncelere yorumlanir, selametle..

belkibirgün

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tanımadığın kişilerin görücü olarak gelmesi, rüyada görücü görmek, rüyada görücü gelmesi yorumu.
Selamün aleyküm. Hocam rüyamda bizim 4 önce taşındığımız eski evimize misafir geliyor. Evimiz 2 katlı, üstte erkekler oturmuş ağbimle birlikte. Alt kattada bayanlar oturmuş. Kız kardeşimle üst kata tam çıkacakken bayanların aşağıya doğru indiğini görünce ikimizde koşarak merdivenlerden iniyoruz. Ben bir odaya giriyorum onlara yakalanmayıyım diye ama kapı bir açıldı bayanların hepsi odaya doluştu. 5 tane kadın, 2 tanesi 35-40 lı yaşlarda diğerleri 55 yaşlarında çok tatlı kadınlar ve ben tek tek hepsinin elini öpüyorum tebessüm ederek. Ellerini öperken de biri diğerine ne güzel işte baksana sürekli gülüyor daha ne olsun diyor. Ben de o anda görücü olduklarını anlıyorum ve odadan çıkarken diğer odada çocuğu sadece yandan görüyorum. Lacivert bir takım ve üstünde mavi bir gömlek. Ne hikmetse uyandığımda içim bir hoş uyandım o kadınların hiç birini tanımıyor olamama rağmen bir sıcaklık, bir bağ hissettim. Birde benim üstümde de normalde hiç kullanmadığım giymeyi pek tercih etmediğim çok uzun geniş bir etek vardı. Normalde foruma rüya yorumu için pek girmem ama bu rüya gerçektende etkilendiğim nadir rüyalardan biriydi, özellikle uyandıktan sonra bana verdiği his. Yorum için şimdiden Allah razı olsun.hayırlı geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,rüyaniz Hayr olsun
Rüyada görücü gelmesi;
Bazende duygusal değişim ve yenilik ,nasip kısmete işarettir...

Allah c.c.. rabbim.. evli olanlara aile saadeti, bekâr olanlara da hayırlı, imanlı kuranlı edepli ahlaklı, yüzü kalbi güzel eşlereş nasip eyle..
gününüz, hayırlar getire.. selametle..

acilangul1

belkibirgün

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
''Allah c.c.. rabbim.. evli olanlara aile saadeti, bekâr olanlara da hayırlı, imanlı kuranlı edepli ahlaklı, yüzü kalbi güzel eşlereş nasip eyle..
gününüz, hayırlar getire.. selametle'' amin amin işallah Allahım kimseyi kötüye düşürmesin.Allah razı olsun.Allah sizinde çocuklarınızla ailenizle ağız tadınızı bozmasın.Rabbim onları size sizi de onlara bağışlasın.Allaha emanet...

kayserili

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada görücü gelmesi.
Merhaba, ben fransada ailemle yasayan bekar bir kizim. Bundan en az bir hafta once, ruyamda fransada bulunan evimize gelen bir kadin oldu. Evimize gelince anneme evlilik icin ogluna duyurmaya geldi benim icin. Bu ne anlama gelir.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba ,rüyaniz Hayr olsun
Rüyada görücü gelmesi;
Evinde bir genç kızı olan kimsenin rüyasında evine görücü geldiğini görmesi; o kızın yakında evleneceğine yada uzaktaki bir Kısmetinize işaret eder.
Bazende duygusal değişim ve yenilik ,nasip kısmete işarettir...

Allah c.c.. rabbim.. evli olanlara aile saadeti, bekâr olanlara da hayırlı, imanlı kuranlı edepli ahlaklı, yüzü kalbi güzel eşlereş nasip eyle..
gününüz, hayırlar getire.. selametle
..

Üst Alt