• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gümüş kolye görmek ne demektir?

Snmz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada gümüş kolye görmek, gümüş kolye takmak.
Selamün Aleyküm; Rüyamda ablamla oteldeyiz. Odamda bir kadın var ve odanın tavanına yakın bir rafta yaklaşık 5, 6 tane cansız kafa mankeni var. Boyunlarında gümüş kolyeler bulunuyor. Kadın önce bir modeli gösteriyor ve bende abartılı bir kolye diye istemiyorum. Sonra ucunda küçük bir kalp ve kalbin ortasında nazar boncuğu olan bir gümüş kolye gösteriyor. Boynuma takmadan üzerime tutuyorum ve çok beğeniyorum. Kadında abartılı bir şekilde bana çok yakıştığını takmam gerektiğini defalarca söylüyor. Ancak param olmadığı için almıyorum. Kadına zaten bende nazar boncuklu kolye var diye boynumdaki büyük daire şeklinde olan kolyemi gösteriyorum. Sonrada keşke fiyatını sorsaydım belki ucuz olurdu ve alırdım diye kendi kendime üzülüyorum.Şimdiden Allah razı olsun. duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,; Rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada kolye görmek ;
Etrafınızdaki insanlar tarafından saygı duyulan, sevilen bir kimse olduğunuzu işaret eder!ayrica halka sosyal ilişkiler hakkında bilgi verir.

Rüyada gümüş kolye görmek ;
asalet ve ahlak güzelliğine, süse ,insanlar ile iyi geçinmenize gerçek hayatınızda yaşamınızın maddi ve manevi yönleri hakkında bir denge kurmak istediğinizi ancak bu güne kadar bunu başaramadığınızı, belki de büyüklerin söz ve önerilerine daha çok kulak vermeniz gerektiğini temsil etmektedir

İnsanlarla nasil iyi geçinebilirsiniz ?
İnsanların size nasıl davranmasını istiyorsanız,Siz de onlara öyle davranirsaniz ;Dünya ve kendinizle barışık olursunuz bunu da ancak inanc, iman ile basarabilirsiniz..
İş ve özel dünyanızda mutlu olmak istiyorsak olağanüstü esneklik,Hoşgörü, müsamaha, tahammül, görmezden gelme kolyesini boynunuza gecirmek zorundasiniz!!!

Rüyada cansız manken görmek ;
Bir kimlik bunalımı yaşandığını olduğun ve olmak istediğin karakter, meslek arasında bocaladığını simgeler..

kalbiniz ve aklınız ile bir olup karar verin ....İnanın bunları yapmazsanız ,üzülen ,tek kalan siz olursunuz !!!Benden söylemesi...selametle..

Snmz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Her seferinde çok doğru tespitler, yorumlamalar yapıp bana olumlu manada yön veriyorsunuz. Yaşamımda dengeyi sağlamaya ve saydığınız çok doğru olan bocaladığım o konular hakkında bir yol bulmaya çalışıyorum. O neden ile sürekli olarak rüyalarımı yorumlatma gereği duyuyorum. Sizin önerileriniz benim için çok önemli. Allahım razı olsun sizlerden.

Üst Alt