• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gümüş yüzük görmek

N

neslihanecem

Kayıtsız
Misafir
Merhabalar, Karşı apartmanda sevdiğim çocuk oturuyor,23 yaşında. o da beni seviyor fakat diyor ki ''şimdi abin öğrenirse kardeşin yaşında kızla çıkmaya utanmıyor musun der,aradan biraz zaman geçsin sen okulunu bitir,o zaman ciddiyim abi dersem bir şey demez abin. ben seni bekleyeceğim'' diyor.

Ben rüyamda bu çocuğun bize iki tane ince gümüş yüzük aldığını gördüm ama benimki hafif dar oluyor bana,onunki de ona hafif bol. Bu rüyadan çok etkilendim,yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun..

İzmir'den Ecem, yaş 18, öğrenci, bekar, bayan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz..genc ve guzel kardesim..
Sevdiginiz cocuk Sizi gercekten de seviyormus ki Size karsi olgun ve adil davranmakta..
Bakin kardesim Sizin yasinizdaki genc kardeslerim saglikli bir sekilde dusunemez.. cunku akil melekeleri tam olusmamistir.. o yuzden bu yaslarda cok hata yapabilirler...

O insani seviyorsaniz nasihatini dinleyin.. ilk once okullunuzu bitirin..sonrasi Allah kerim...
Ruyanizin kisisel Tabiri:Eger onu dinlemeyip sevginizi etrafiniza belli ederseniz ve bu agbiniziin kulagina giderse..
Sizin rüyanızda parmağınıza dar gelen yüzüğün manası, daralip SIKINTI yasiyacaksiniz şeklinde tabir edilir.
Onun yüzüğünün Bol olmasi ona gayet rahat ve genislik gelecek.. şeklinde tabir olunur. Yani sadece SEN SIKILIRSIN..ona hava hos ve ferah olur..yasindan oturu..o yuzden lutfen SABIR ve selamet.. her seyin bir zamani ve vakti var..zamansiz her olay insanin basini daraltir...
asagidaki yorumu okursaniz ins. okulunuz bitsin ve o sevdiginiz ile HAYIRLISI ise evlendiginizde o ruyanizin yorumu ins. gerceklesir selamet ile Hayra kalin..
Ruyaniza hayirdir ins.diyelim Rabbim hayra cikarsin ins..
Cafer Sadık (a.s): Rüyada gümüş yüzük görmenin dört tabiri vardır:
1-Memleket
2-Kadın
3-Evlat
4-Mal.

GulNur1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar,

Yaklasik iki ay kadar once kardeslerimle birlikte pazar gibi bir yerdeymisiz. Genc, siyah uzun sacli, saclarini toplamis, guzel yuzlu bir satici kadinin onunde durduk, genellikle antika mucevherler satiyordu. Bir tane gumus yuzuk begendim, elime aldim baktim, yeni gibi degil antika gibi duruyordu ama yipranmamis bir yuzuk. Sanki uzerine desen kazinmis, altinda da bir yazi var ama okuyamadim, kalinca cok saglam ve sanki hatirasi olan aslinda cok degerli bir yuzuk gibi duruyordu. Cok sevdim, kadina alacagim dedim. O da bana 70 lira ya da 170 lira dedi, biraz pahali ama olsun alacagim dedim.
Satici kadin bana bu aldiginiz yuzuk cok degerli bir yuzuk, cok seveceksiniz dedi. Hangi parmagima taktim hatirlamiyorum, taktim baktim, cok guzel durdu ve tam parmagima uydu.
Satici kadin, uzerini parlatip, guzel bir paket yapiyim diyince cikardim verdim, parasini odedim, paketi aldim ve ayrildik oradan.
Alisveris yaptigimiz yer, bir dagin eteginde cimenlerin uzerine
kurulmus tezgahlardi.
Bu ruyayi hala unutamadim ve bu ruyayi hala severek, sanki gercekten o yuzuk benimle birlikteymis gibi bir hisle hatirliyorum.
Eger yorumlayabilirseniz cok sevinirim,

Ben de size ve butun herkese Hayirli Ramazanlar diliyorum.
Saglicakla kalin,

Gulnur.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar..hayirli ramazanlar..
Ruyaniza hayirdir ins.diyelim Rabbim hayra cikarsin ins..
Rüyada Gümüş görmek çok iyi sayılır, güzel haber müjdeler. Huzur, mutluluk,nasip,huzur, iyi haber, müjde, sevinç ve hayırlı kısmet olarak yorumlanır.

1-Memleket
2-Kadın
3-Evlat
4-Mal.

Söz Gümüş ise, Sükût Altındır..
Fuzuli konuşmalar ve gereksiz tartışmalar insanı günah yükü haline getirir.
"İnsan ruhunu iki şey karartır: susulacak yerde konuşmak ve konuşulacak yerde
susmak. "Sadi Şirazi
Onun için her insan Sadi'nin dediği gibi:
"Konuşulacak yerde susmayı, susulacak yerde de konuşmayı" iyi ayarlaması lazımdır.
Diline gereği gibi sahip olmasını bilen insanların dünya ve ahiret hayatı mamur olur.
“Susmak, sana ağırbaşlı bir elbise giydirir ve sonunda özür dileme zorundan korur.” (Hz. Ali)

Kalbimin söylediklerini kalbin duysun isterdim Dilimin duasına sözlerinle amin ol isterdim..
Zaman herşeyin ilacıdır derler... Bekledikten sonra iyileşir insan, daha çok akıllanır ve farkına varır.
Canı yanar belki, ama sonunda olgunlaşır. Aşka tövbe eder insan ama sevince yeniden bağlanır.
Ve gerçekten anlar, Mevlana demiş ya ''Gümüşün dışı aktır, berraktır ama onun yüzünden el de kararır, elbise de.''
Bundan sonra ne eli,ne de elbiseyi karartmaya hiç niyetim yok..
MISRADAN HISSENIZI INS.ALIRSINIZ..
hayirli cumalar.

acilangul1

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Gumus yuzuk ve bilezik...

Selamun Aleykum Gonul Sizim,

Size yorumunuz icin bir ruya yazmistim. Epey bi sene gectigi icin tam olarak hatirlamadigim icin tam olarak yazmamistim.. Daha yeni gunlugumde o ruyayi okudum ve yine yazmak istedim.. Belki simdi biraz daha yoruma acik olur. Simdiden tesekkur ederim..

Ruya boyleydi:

Aile ortamindaydik, bizim tanismamizda vesile olan aile dostlamizda vardi, soz yapiliyordu, o kisi bana soz hediyesi olarak cok guzel suslemeli bir birbirine bagli gumus yuzuk ve bilezik hediye etmisti. Hatta annem donup bana o kisinin neden gumus hediye ettigini sordu, hani adet altindi ya :) Ama nedense yuzuk kismi hep bollaşiyordu ve ben her defasinda sıkıştırıyordum.. Bu ruya'yi nasil yorumlarsiniz? Simdiden tesekkur ederim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gunbatimisandal.jpg

aleykum selam Gönül Dostum hayirdir insallah..
1-Memleket
2-Kadın
3-Evlat
4-Mal.
Rüyada gümüş yüzük görmek makam, mal, zenginlik, geçim, bolluk ve berekete de işarettir...

Rüyada yüzük görmek; duygusal bütünlügu,ifade eder.

"annem donup bana o kisinin neden gumus hediye ettigini sordu hani adet altindi ya "
annenizin bu kisi hakkindaki hayal kırıklığına isarettir..
"Rüyada bol yüzük görmek "
devamlılığı olmayan bir işe yada vakti zamanı gelmemis duygusal, evlilik olayina semboldur..

'Hayat' Kader! Gurbet! Diyorum Susuyorum....
Nefesim lazım bana... çünkü yaralarımı üflüyorum...
Hic kimse ayrilmak istemez sevdiginden ama... amasi var iste...
Hic bir sey eskisi gibi olmuyor olamiyor artik...
Bir Var-di bir de YOOK artik.. Canın yanıyor...
Ve diyorsun artik; bari bir adın kalmalı geriye
Bir de o kahreden GURBET...
Kaybetmek için çok çok erkendi.. sevmek için ise artik çok geç...
...

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, dun bi ruyami buraya yazmistim ama daha yayinlanmadigini gordum. Bilmiyorum belki bilmiyerek kurallara uymadim ya da sayin Gonul Sizim ruya'yi daha yorumlamadi...?

Belki de mesajim size ulasmadi?

Selamlarimla,
Hatice

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirli cumalar kardesim simdi tekrardan Sizin gonderdiklerinize baktim en son Rüyada gümüş yüzük görmek rüyaniz var baska hic bir sey sisteme gecmemis..
Selametle...

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Sizede hayirli cumalar sayin Gonul sizim.. Ruyami yeniden yaziyorum:

Bi Ramazan gecesi ruyamda siyah gomlekli bir erkek gordum.. Yasi 35 yaslarinda, cok siyah sacli, uzun boylu, muhtemelen Iranli veya Afganli.. Etrafinda basortulu kadinlar vardi ve ablasi/kizkardesi siyah sacliydi.. O benimle evlenecegi icin cok mutluydu ben ise pek mutlu degildim.. Surekli 'ben bununla mi evlenecegim' diye soylenip duruyordum..

Isin garip yani annemde ayni gece ayni ruyayi gormus..

Bu ruyayi nasil yorumlarsiniz? Simdiden tesekkur ederim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
tumblr_inline_ms7d84e0o21qz4rgp.jpg

Allah RAZI olsun..Hayirli Cumalar..Hayirdir insallah..
Ruyanizin yorumunu bir Ayetti kerime ile yapmak istiyorum;

'Ve hoşlanmayacağınız bir şey olur ki, o sizin için bir hayırdır. Ve seveceğiniz bir şey olur ki, o sizin için bir şerrdir. Ve (bütün bunları) Allah bilir, siz bilmezsiniz."
BAKARA Suresi 216. âyet-i kerimesi meâli

SİZİN HAYIR SANDIKLARINIZDA ŞER, ŞER SANDIKLARINIZDA HAYIR VARDIR ...
istemediklerimiz bizim penceremizden bakıldıgında kötüdür.Yalnız genel olarak bakıldımı kötününde iyisi vardır.
aslında ne iyilikler var göz görmüyor. iyi ye kilitlenmiş bir kişi iyiyi iyiliğin içinde arıyorsan yanılır. kötülüğün içindede iyilik vardır.

insan hayatti boyunca, çeşitli zorluklarla karşılaşır... Ancak yaşanan zorluk nasıl olursa olsun tevekküllü davranmak ve şöyle düşünmek önemli:
"Dünya hayatında yaptıklarım ve düşündüklerimle her an sınanıyorum.
O halde bir zorlukla karşılaştığımda ya da olayların yolunda gitmediğini düşündüğümde, Allah’ın benim tavrımı denemek için bu zorluğu karşıma çıkardığını kesinlikle unutmamalıyım.
Aksilik gibi görünen her olayda mutlaka bir hayır vardır ve Allah’ın yardımıyla yaşanan her şey en güzel şekilde sonuçlanacaktir...

günlük yaşamda karşılaştığımız büyük ya da küçük her olay için geçerlidir. Örneğin saatlerce bilgisayarda üzerinde çalıştığımız bir program,
ani elektrik kesilmesi nedeniyle bir anda yok olabilir ya da yetişmemiz gereken önemli bir yere giderken uçağı veya otobüsü kaçırabiliriz…
Hepimiz günlük yaşantımız içinde bu gibi olaylarla karşılaşabilir, zorluk ve aksilik gibi görünen sayısız olay yaşarız.

Bu olayların her birinde Allah’ın davranışlarımızı ve sabrımızı denediğini, bu olaylara dalıp, üzülüp vakit kaybetmenin yersiz olduğunu düşünmeliyiz.
Her olayın arkasında bir hayır olduğunun bilincinde olarak, işlerimizi kolaylaştırması için Allah’a dua etmeliyiz.

Allah, üst üste sürekli zorluk vermez. Her zorluğun ardından mutlaka bir kolaylık gelir. O kolaylık geldiğinde, bunun,
Allah’a ettiğimiz duanın karşılığı olduğunu ve Allah’ın dualara icabet eden olduğunu düşünüp şükretmeliyiz.

Örneğin bineceğimiz aracı kaçırdığımızda, "belki bu aracı kaçırmak beni bir kazadan korumuştur" şeklinde düşünebiliriz.
Ya da bu olayın bir başka hikmeti olabilir. Yaptığımız planlar her zaman istediğimiz sonucu vermeyebilir.

Olayların akışı istediğimiz yönde gelişmeyebilir veya kendimizi bir anda planladığımızdan çok değişik bir ortamda bulabiliriz.
İşte böyle bir durumda tevekküllü davranmak, karşılaştığımız olayda hayır aramak kazanç getirecektir.

Bu şekilde düşünerek güne devam ettiğimizde, hiçbir olay karşısında asla ümitsizliğe kapılmaz, endişelenmez, korkup üzülmez, çaresizlik yaşamayız.
Allah’ın o olayda yarattığı hayır, hikmet ve güzelliği ararız...
selametle SABRI kusanmaniz duasi ile...

acilangul1

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun Gonul sizim.. Hayatim boyunca zorluklar yasadim.. Babam beni ve kardeslerimi olmeden mezara koydu.. Hala nasil dayaniyorum bilmiyorum acikcasi.. Ama her daim sukur ediyorum..

Cevremdeki bana yakin olan insanlar hep iyi bir gelecegim olacagini hissetiklerini soyluyorlar.. Ama kac sene gecti hala ayni cileyi cekiyorum..ama sukur ediyorum.. benden cok daha kotu durumda olanlar var..

Bu ruya'dan bakarsam o bahsettigim kisi ile evlenmeyecegim.. Cunku ruyamda asil sinirli oldugum konu oydu :((

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah razi olsun Gonul sizim.. Hayatim boyunca zorluklar yasadim.. Babam beni ve kardeslerimi olmeden mezara koydu.. Hala nasil dayaniyorum bilmiyorum acikcasi.. Ama her daim sukur ediyorum..

Cevremdeki bana yakin olan insanlar hep iyi bir gelecegim olacagini hissetiklerini soyluyorlar.. Ama kac sene gecti hala ayni cileyi cekiyorum..ama sukur ediyorum.. benden cok daha kotu durumda olanlar var..

Bu ruya'dan bakarsam o bahsettigim kisi ile evlenmeyecegim.. Cunku ruyamda asil sinirli oldugum konu oydu :((

bunu "Siz bilmezsiniz Allah bilir.”
Bakara 216

duaa..

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Sayin Gonul sizim, hasa tabii Allah herseyi bilir.. Ben biraz yersiz yazi yazdim, Allah affetsin..

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum Gonul sizim, dort gün evvel asagidaki ruya'yi yorumlamistiniz..

Aile ortamindaydik bizim tanismamizda vesile olan aile dostlamizda vardi soz yapiliyordu o kisi bana soz hediyesi olarak cok guzel suslemeli bir birbirine bagli gumus yuzuk ve bilezik hediye etmisti. Hatta annem donup bana o kisinin neden gumus hediye ettigini sordu hani adet altindi ya Ama nedense yuzuk kismi hep bollaşiyordu ve ben her defasinda sıkıştırıyordum.. Bu ruya'yi nasil yorumlarsiniz? Simdiden tesekkur ederim..

Fakat gümüs bilezik hakkinda birsey yazmamissiniz.. Merak ediyorm: bunun bir anlami var mi diye? Allah razi olsun..

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Merhaba, dun bi ruyami buraya yazmistim ama daha yayinlanmadigini gordum. Bilmiyorum belki bilmiyerek kurallara uymadim ya da sayin Gonul Sizim ruya'yi daha yorumlamadi...?

Belki de mesajim size ulasmadi?

Selamlarimla,
Hatice

Sizede hayirli cumalar sayin Gonul sizim.. Ruyami yeniden yaziyorum:

Bi Ramazan gecesi ruyamda siyah gomlekli bir erkek gordum.. Yasi 35 yaslarinda, cok siyah sacli, uzun boylu, muhtemelen Iranli veya Afganli.. Etrafinda basortulu kadinlar vardi ve ablasi/kizkardesi siyah sacliydi.. O benimle evlenecegi icin cok mutluydu ben ise pek mutlu degildim.. Surekli 'ben bununla mi evlenecegim' diye soylenip duruyordum..

Isin garip yani annemde ayni gece ayni ruyayi gormus..

Bu ruyayi nasil yorumlarsiniz? Simdiden tesekkur ederim..
Forumda arama yapmazsanız tabiki rüyanızı bulamaz ve yorumlanıp yorumlanmadığını bilemezsiniz

Buyurun daha önce yazdığınız rüyanız
şimdiki rüyanızın tıpatıp aynısı gibiçook kommiik
https://www.islamiforumlar.net/ruya...yada-evlenecegin-kisiyi-gormek.html#post71018

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Iyi gunler Gonul sizim, dun yazdigim mesajima cevap alamadim.. O gumus bilezigi yuzuk ile birlikte takmistim (malum birbirine bagli).. O yuzden merak ediyorum, o gumus bilezigin bir anlami var midir diye..?

Ayrica Ekrem bey, kusura bakmayin.. Bir dahasina daha dikkatli olmaya ozen gosterecegim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
iyi gunler Hayirdir insallah...
Gümüş bilezik erkek ve kadın için din ve takvaya,ayrica Geçimi sağlayan sanat veya meslek..ve gümüşten bir çift bilezik
gören kimsenin; sıkıntı sonrasi ferah, rahatlik,refah ile yorumlanir..
bunlar internet dilinde ama..

Gönül sızım-in kalbi yorumu ;Hepimiz bir insan olarak çok büyük umutlarla severiz, evlenmek ve mutlu bir yuva kurmak isteriz. Kimi insanlar bunu başarabilir, bazıları da büyük hayal
kırıklıklarına uğrar. Bu konuda büyük acılar yaşar.

Son dönemlerde umduğu gibi hayat kuranların sayısı maalesef azalıyor. Sevgilerinde, aşklarında veya evliliklerinde sorun yaşayanların sayısı ise giderek artıyor.
nasıl bu hale geldi..neden evliliklerin çoğu sorunlu, neden boşanmalar arttı? Niye bu kadar çok yanlış evlilik var? Gençlerimiz niçin evlilik gibi,kutsal bir müesseseye endişe ve korkuyla bakıyorlar?
Onca güzel, bakımlı, okumuş kızlar neden yaşları 30'lara dayandığı halde evlenmiyor ve neden fidan
gibi gençler evlilikten kaçıyor?

Yanlış ilişkiler, yanlış evlilikler, ayrılmalar, boşanmalar, ortada kalan çocuklar ve evlenemeyen gençler...

Günümüzde bütün kolaylıklara ve yakınlaşmalara rağmen, olması gereken evlilikler gerçekleşmiyor, ilişkiler arkadaşlıktan öteye, yani evliliğe bir türlü,gidemiyor.
Başka bir tabirle, sevenler karı koca olamıyorlar. Günümüzde sevgililer çoğalırken, karı kocalar azalıyor.

Evlenemeyen kızlar, eskiden olduğu gibi kısmeti olmadığı, fiziksel kusuru bulunduğu veya yoksul olduğu için değil, genelde kısmetlerini evlenmeye ikna edemediği için ya da görüştüğü konuştuğu erkek, evlenmeye yanaşmadığı için evlenemiyorlar.

Bu durumda olan kızların yaşadığı duygusal psikoloji gerçekten içler acısı. Kimi kızlar travma geçiriyor, hayata küsüyor, kimisi psikolojik tedavi görüyor.

Gelecek kaygısı, "acaba geçinebilir miyim?", "kötü bir evlilik yapar mıyım?", "boşanır mıyım?", "iyi bir eşe sahip olabilir miyim?" soruları en çok günümüzde
sorulmakta ve gençler bu endişelerle yaşamaktadırlar.

Evlilikten ürkmenin en yaygın olduğu dönemde yaşıyoruz.
Bu yüzden gerek gençlerin, gerek ailelerin durumu gerçekten zor.
ruyanizin Yorumu evlilik,meslek, mutluluk, gecim derdi korkusu yasadiginiza isarettir.. selametle...

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun.. Bu hayatta buyuk hayalleri/umudlari olan bi insan degilim.. Hic ask-mesk hayallerimde olmadi.. Hayati gercekci yasarim.. Bu buyuk ihtimalle kendimi bildim bileli annem ve babam tarafindan asagilandigim icindir.. Annem ilk iltifatini bana 6-7 sene once soyledi.. Demek istedigim, baska insanlardan hic bir zaman beklentilerim olmadi.. Bir o kisi var gibiydi, o da geldigi gibi gitti.. O aklima gelince bazen gozlerim doluyor, bazende gulumsuyorum.. Evet, gelecege yonelik hep kaygilarim oldu/var cunku annem ve babama guvenemedim..

Kusura bakmayin, samimiyetinize guvendigim icin boyle icten yazdim..

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Iyi gunler Gonul sizim, dun yazdigim mesajima cevap alamadim.. O gumus bilezigi yuzuk ile birlikte takmistim (malum birbirine bagli).. O yuzden merak ediyorum, o gumus bilezigin bir anlami var midir diye..?

Ayrica Ekrem bey, kusura bakmayin.. Bir dahasina daha dikkatli olmaya ozen gosterecegim..
Rica ederim kardeşim ne kusuru, ben sadece (espiriyle karışık) daha önceki konunuzu gösterdim, kusur söz konusu olamaz:imkansiz:. desemde siz yinede daha dikatli olmaya özen gösterin:tamam:.

Allah razi olsun.. Bu hayatta buyuk hayalleri/umudlari olan bi insan degilim.. Hic ask-mesk hayallerimde olmadi.. Hayati gercekci yasarim.. Bu buyuk ihtimalle kendimi bildim bileli annem ve babam tarafindan asagilandigim icindir.. Annem ilk iltifatini bana 6-7 sene once soyledi.. Demek istedigim, baska insanlardan hic bir zaman beklentilerim olmadi.. Bir o kisi var gibiydi, o da geldigi gibi gitti.. O aklima gelince bazen gozlerim doluyor, bazende gulumsuyorum.. Evet, gelecege yonelik hep kaygilarim oldu/var cunku annem ve babama guvenemedim..

Kusura bakmayin, samimiyetinize guvendigim icin boyle icten yazdim..
Çok alındım çok, hiçbir anne baba değil öz, üveyde olsa evladını aşağılamazqqww..k benim kanaatıma göre size öyle geliyor, bence siz anne ve babanıza karşı kendi hal ve haraketlerinizi kontrol edin,
ben küçükken babamdan dayak yediğim zaman babam beni sevmiyi diye düşünürdüm ama işin aslı öyle değilmiş, işin aslınıda çocuklarım yetiştiği zaman öğrendim, birgün sende öğrenirsin.
İnsan annesine babasına güvenmeyecekte kime güvenecek, sonradan tanıdığı el oğlu veya el kızına mı güvenecek
aassd..

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Sayin Ekrem bey,

Genel olarak bakarsak siz haklisiniz.. Bir anne/baba ne kadar cok kizarsa/doverse de bu cocuklarini sevmedikleri anlamina gelmez.. Hayatta bazen maalesef istinai durumlar oluyor... mesela babanin hasta ruhlu birisi olmasi.. Bu konuyu cok acmak istemiyorum, sanirim ne demek istedigimi anladiniz.. Annem iyi bir insan, onu bu hale babam getirdi..

Yinede bu gunume hamd olsun..

Üst Alt