• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gümüş yüzük görmek

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum Gonul sizim, cok ruya yazdigim icin aslinda yazmak istemedim ama annem tutturdu yaz diye.. Bu ruyayi annem gordu ve yorumlarsaniz cok sevinecegiz..

Bir hafta once annem ruyasinda bekar ablami gormus, sozleniyormus.. Sozlendigi kisi Pakistanliymis.. Ve annem ruyasini anlatirken ablamin bir kac sene once gorusup anlasamadigi kisiyi tarif etti ama annem o kisiyi gercek hayatta tanimiyordu.. Varligindan bile haberdar degildi.. Ablam ve ben cok sasirdik, ve ablam anneme anlatti o kisiyle bir kac sene once gorustugunu..

Bu ruyayi nasil yorumlarsiniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..masallah anneniz Sizden kurtulmak sırıtık.:,ayy pardon..mürüvvetinizi görmek istiyor
Rüyada sözlenmek; ablanizin evlilik düşüncesinin kafanızı çok fazla meşgul ettiğini, evliliği düşünme nedeniyle yapmanız gereken diğer işlerinizi aksattığınıza yorumlanir..
ayrica Rüyada sözlenmek;yanlış kararlar alinabilir..Çevrenizdekileri daha dikkatli inceleyin...
hersey nasip kismet ama Siz yinede kendi milletinizden insanlara bakin..

ilk başlarda normal gibi gözükse de evlilik ilerledikçe kültür farkının her iki tarafa da olumsuz yansıyacaktir..
Her kes kendi bahçesinden çiçek toplasin derdi rametli annem..
20 yildir BATI da yasiyorum.. ingilizcem, arapcam, Urdu, persian (farsca )turkce kadar iyi konusabilirim..
ama 100 tane de KIZIM olsa hic birini ne pakistanliya nede fasliya nede arap kardeslerime vermek istemem!!

Milliyetci bir insanmiyim hayir degil!!sadece gercekciyim..realistic...Akılcı (Rasyonel) bir insanim...
Dil, kültür ,örf ve adetler önemlidir.. burada tecrube konusuyor ben degil...

Yabancıyla yapılan evliliği onaylamıyorum.!! Kültür, dil, din, eğitim farklılıklarının evlilikte sorun olarak karşılarına çıkacağını,
çocukların iki kültür arasında sıkışıp kalacağını düşünüyorum.
Çocuklarımın böyle bir evlilik yapmak isteği olsa ve benden onay beklese kabul etmezdim.
Neden istemediğimi açıklar, her şeye rağmen evlenmek istiyorlarsa verdiği kararın getireceği sorunları bilerek evlenmesini önerirdim

bizim için yanlış ayıp olan bir şey karsımızdaki insan için çok doğal olabilir ve bunun gibi birçok şey birikir ve sorunlara yol acabilir..
arada ne kadar sevgi olursa olsun kültür farklılığı problem doğuracaktır. bence herkes tanıdığı bildiği insanlarla evlenmelidir...
Selametle...

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz icin tesekkur ederim.. Yorumunuzda su satiri pek anlayamadim: "Rüyada sözlenmek; ablanizin evlilik düşüncesinin kafanızı çok fazla meşgul ettiğini evliliği düşünme nedeniyle yapmanız gereken diğer işlerinizi aksattığınıza yorumlanir.." --> bu sozleri sanirim anneme hitap ettiniz, cunku ruyayi o gordu, ben degil..

Benim 10 senedir Hollandali bir arkadasim var.. Ona cok deger verirdim, anladim ki hak ettiginden fazlaymis (sevdigim insanlara cok bagli bir insanim).. Gecen sene oyle bi olay oldu ki, onun yuzunden hayatimin yanlisini yapacaktim az daha.. Anladim ki, kultur/irk/din fark ediyormus, herzaman dikkat edilmesi gerekilen konu.. Sonuc itibaren size hak veriyorum, dostlukta bile problem yasanabiliyorsa, evlilkte neler yasanabilir Allah bilir.. Ama kismet iste, Allah yazdiysa oluyor..

Gurbette yasamanin avantaji herhalde cesitli dillere hakim olmamizdir belk de.. Bende bu vesileyle Kurtce ve Arapcayi ogrendim :))

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"Rüyada sözlenmek; ablanizin evlilik düşüncesinin kafanızı çok fazla meşgul ettiğini evliliği düşünme nedeniyle yapmanız gereken diğer işlerinizi aksattığınıza yorumlanir.." --> bu sozleri sanirim anneme hitap ettiniz cunku ruyayi o gordu ben degil.."
aynen annenize yani ruyayi goren kisiye hitap etmistim...

acilangul1

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Sayin Gonul sizim, Allah razi olsun yorumlariniz icin.. Iyiki boyle bi seviyeli/anlamli bi site var ve iyiki ben bulmusum.. Dedigim gibi pek sanal alemde gezen bi insan degilim, en azindan keyf icin.. Simdi doktora tezime odaklaniyorum, aralik ayinda bitirmem lazim.. Hayatimda gelisme olursa bunu sizinle paylasmak isterim, cunku samimiyetinize guveniyorum ve hayata bakis aciniza hayranim..

Allah size herseyin hayirlisini nasip etsin.. saglicakla kalin..

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Gümüş Yüzük görmek

Selamun Aleyküm Rüyamda Ya Allah yazılı olan gümüş yüzüğüm kararıyordu. görünmiyecek şekilde değil ama gümüş yüzük kararıyordu. siyaha doğru kararıyordu. ben gümüş yüzüğü yıkıyorum annem yıkama kararır diyordu. :D

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
amaan gümüş yüzüğün kararsında Sizin kalbiniz,kırılıp kararmasın...

Cafer Sadık (a.s): Rüyada gümüş yüzük görmenin dört tabiri vardır:
1-Memleket
2-Kadın
3-Evlat
4-Mal.

Rüyada Allah yazılı olan gümüş yüzüğün kararması;Rüyanız sizi uyarıyor. Allah cc.ile İlişkinizde ,kulluğunuz da bir sorun bir kararma var..Allahu alem..Rabbim herşeyin en iyisini bilir ..

Fuzuli konuşmalar ve gereksiz tartışmalar insanı günah yükü haline getirir ve kalbini karartır..
"İnsan ruhunu iki şey karartır: susulacak yerde konuşmak ve konuşulacak yerde susmak. "Sadi Şirazi

Onun için her insan Sadi'nin dediği gibi:
"Konuşulacak yerde susmayı, susulacak yerde de konuşmayı" iyi ayarlaması lazımdır.
Diline gereği gibi sahip olmasını bilen insanların dünya ve ahiret hayatı mamur olur.
“Susmak, sana ağırbaşlı bir elbise giydirir ve sonunda özür dileme zorundan korur.” (Hz. Ali)
Selametle Hayra kalin..

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Sağol Allah razı olsun inş. ne olabilir diye düşünüyorum, ben sinirli bir insanımdır aslında, birden sinirlenebiliyorum, ağır kelimeler kullanabiliyorum. Eskiden küfür ederdim sümme haşa :( şimdi yüzükten dolayıda etmiyorum. Bu 2 aydır kendimi kontrol etmeye çalışıyorum sinir bakımından. Anneme özellikle çok bağırıyorum :( :( bu yüzden kendimede çok kızıyorum sakinleşmeye çalışıyorum. Acaba bunların uyarısı olabilir mi? veya din bakımından yanlış bir hadismi söylüyorum, yanlış bir kelime mi kullanıyorum bilmiyorum. Namaz kılarken fatihada kendi sesimi duymadan emin olamıyorum doğruluğundan, ama vesvese yapmakta istemiyorum. Bir süreyi 2. defa okumak mekruhtur. yanlışmıyım? ölYe yazıyordu :( veya yüzüğü takıyorum diye günaha mı giriyorum? Fakat ben sordum yok dediler hz. Ali, hz. Ebubekir, hz. Süleyman'da takıyormuş, düşünüyom düşünüyom aklıma gelmiyor. :(

Gönül sızım
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/32925-ben-soyledim-soyleyecegimi.html

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Sağol Allah razı olsun inş. ne olabilir diye düşünüyorum, ben sinirli bir insanımdır aslında, birden sinirlenebiliyorum, ağır kelimeler kullanabiliyorum. Eskiden küfür ederdim sümme haşa :( şimdi yüzükten dolayıda etmiyorum. Bu 2 aydır kendimi kontrol etmeye çalışıyorum sinir bakımından. Anneme özellikle çok bağırıyorum :( :( bu yüzden kendimede çok kızıyorum sakinleşmeye çalışıyorum. Acaba bunların uyarısı olabilir mi? veya din bakımından yanlış bir hadismi söylüyorum, yanlış bir kelime mi kullanıyorum bilmiyorum. Namaz kılarken fatihada kendi sesimi duymadan emin olamıyorum doğruluğundan, ama vesvese yapmakta istemiyorum. Bir süreyi 2. defa okumak mekruhtur. yanlışmıyım? ölYe yazıyordu :( veya yüzüğü takıyorum diye günaha mı giriyorum? Fakat ben sordum yok dediler hz. Ali, hz. Ebubekir, hz. Süleyman'da takıyormuş, düşünüyom düşünüyom aklıma gelmiyor. :(

Gönül sızım
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/32925-ben-soyledim-soyleyecegimi.html

Yapma abla şunu yardımcı ol lütfen :(

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm, Rüyamda abdest aldıktan sonra elimi yıkıyordum, yıkadıktan sonra Ya Allah yazılı yüzüğümüde yıkıyordum. daha sonra yüzüğü elime aldığımda lafız tarafını çevirdiğimde, benim diğer yüzük Muhammed lafızlı yüzük oluyordu, ancak ya yüzük küçülüyordu.. yada içindeki lafız. çok küçük oluyordu. birde şu şekilde gördüm yüzüğü sildikten sonra
benim yüzüğüm normalde:
yaallahyazilierkekyuzukrhr.jpg

şu şekil fakat olan durum:
tatarramazanyuzugu.jpg

aynı bu şekildi. fakat lafız yoktu üstünde 1, 2 çizik vardı. sağda çapraz olarak diğer çiziği hatırlamıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Rüyaniz Hayr olsun
Elini ,kalbini vesvese ve nefsinden çekmedikçe,yıkamadikca hüsrana uğrayanlardan ,hata yapanlardan olabileceğinize yorumlanir!!
Bizim hal ve tavırlarımız Allah cc ve insanlar ile olan ilişkiyi şekillendirir... Selametle..

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ve Aleykümselam, Rüyaniz Hayr olsun
Elini nefsinden çekmedikçe,yıkamadikca hüsrana uğrayanlardan ,hata yapanlardan olabileceğinize yorumlanir!!
Bizim hal ve tavırlarımız Allah cc ve insanlar ile olan ilişkiyi şekillendirir... Selametle..

Saol abla. öncelikle bende vesvese çok var, elimi yıkadığım zamanda galiba vesveseli yıkıyordum. şöyle düşünüyorum o vesveseleri terk etmedikçe Allah'a yakın olamicağımı düşünüyordum. sadece bi düşünce Rabbim herşeyin en iyisini bilir biz onun aciz kullarıyız.

Ene Abdukel Aciz, Ente Rabbur Rahim Ya Rab.

Gizemre

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selam, rüyamda erkek arkadaşımla bir yerdeyiz. O bana bir gümüş yüzük veriyor ama içerisinde bir sürü isim yazılı. Bir de erkek arkadaşım bir yerde uzanmış elime veriyor yüzüğü, karanlık bir yer gibiydi. Loş bir ışık vardı.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada yüzük görmek;
sizin gerçek hayatta duygusal bütünlük, süreklilik ve taahhütlerini yerine getirmekteki başarınızı ifade eder

Rüyada gümüş yüzük görmek;
yaşamının maddi ve manevi yönlerinde mükemmel bir denge sağlayıp büyük bir iç huzura erişeceğine delalettir.

Öğrenci birisi gümüş yüzüğü görürse, bu onun eğitim hayatında üstün başarılara kavuşacağını, sınavlarını geçeceğini, bilgi ve görgüsünün artacağına yorumlanır.

"erkek arkadaşım bir yerde uzanmış elime veriyor yüzüğü"
Allahu alem, erkek arkadaşınızın bazı konularda ki vurdum duymazlığına, tenbeliğine alamettir..

çok Sık gitme dostuna, yatar sırtı üstüne az git ki dostuna kalksın ayak üstüne...
Ne denli candan olursa olsun, dostuna çok sık gitme. Sonra usanır, sana yüz vermez.

Ne kadar yakın olursa olsun, sana candan davranırsa davransın dostuna pek sık gitme. ..kendisine biraz mesafe ver ki nefes alsın yoksa Sonra senden usanır ve sana yüz vermemeye başlar. Her şeyi ölçüsünde bırakmak ,dengeli olmak gerekir.selametle..

Üst Alt