• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hamile olduğunu görmek

N

Nickname

Kayıtsız
Misafir
rüyada doğum yapmak, rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek, rüyada hamile olduğunu görmek ve doğurmak, rüyada hamile olduğunu görmek islami, aldırmak, düşürmek, doğum yapmak, rüyada hamile olduğunu görmek nedir
Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulma olarak yorumlanır. Rüyasında doğum yapan kadın bütün sıkıntılarından kurtulur ve rahat eder. Doğum ağrısı çekmek sıkıntıdan sonra gelecek güzel günleri işaret eder.

Hamile kadının kız doğurması erkek çocuk doğuracağına, erkek çocuk doğurması kız doğurmasına işaret olarak yorumlanır.

Annesinin kendini doğurduğunu görmek hasta için vefata, yoksul için ona yardım edecek birine, zengin için malını israf etmeye yahut mal ve varlık üzerindeki tassarrufunun kısıtlanmasına, mahkemelik bir işi olanın davayı kazanmasına işaret eder.

Rüyada doğum görmek, eşi hamile olanın erkek çocuk doğurmasına işaretle tabir edilir.

Kadının ağzından doğum yapması vefatına,

Erkeğin doğum yaptığını görlmesi hastalanmasına,

Kız doğurmak sıkıntılardan kurtulmaya ve sevince,

Erkek çocuk doğurmak müjde ve kurtuluşa,

Hayvan doğurmak, o hayvanın mizacında bir çocuk doğurmaya, Doğum sıkıntının geçmesine, rahatlığa, tövbe etmeye ve borcu ödemeye,

Bekarın doğum yapması evlenmesine işaret eder.

Rüyada herhangi bir canlının doğumunu görmek zevk ve kazançların sizinle olacağının işaretidir.

Rüyada bir dogum evinde bulundugunuzu ve doğumların gerçekleştiğini görmeniz, iş konusunda ilerlemeye işşaret edebilir.

Bazen rüyada dogum görmeniz, dostlarınız tarafından sevilen bir kişi olduğunuza, ev hanımı iseniz komşularınız tarafından sevilen ve sayılan bir kimse olduğunuza işaretle tabir olunur.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada hamile olduğunu görmek islami rüya tabiri

Rüya : Yaşım 26 , 3 yıldır evliyim. Hocam ben rüyamda doktora gidiyorum. Ultrason ile karnıma bakıyor. Bana hamile olduğumu söylüyor ve gülümsüyor. Bana da gösteriyor ekranda görüyorum bebeği. ''Hatta söyleyeyim cinsiyeti de kız'' diyor. Şok oluyorum panik oluyorum birden çünkü bir süre bebek istemiyoruz. İçimden nasıl oldu falan diye düşünüyorum seviniyorum bir yandan ama panik halindeyim çünkü yaza çok önemli bir sınavım var. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum :
Selamun Aleykum kardesim Hayirli ve Huzurlu,basarili gunler dilerim efendim..
Hos geldiniz misafir kardesim..aslinda hepimiz su Fani dunyada misafir degilmiyiz?
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..
Rüyada hamile olduğunu görmek kisinin hamileligi isteyip istememesi ,O An-ki ruh hali ne göre yorumu degisir...

Bebek istiyen, dua eden anneler icin Rüyada hamile olduğunu görmek: karninin büyüklügü nispetinde mal ve dünya nimetlerine delalet eder...

Sizin gibi bir süre daha bebek istemiyen bir ogrenci Anne icin ruyada hamilelik görmek;üzüntüye,Endiseye, tazarru ve niyazda bulunmaya. Ruyada doğum yaptığını görmek ise üzüntüden kurtulmaya...işarettir.
KIZ cocugu ise su an icinde bulundugunuz Ruh halinizden kendi icinizdeki kucuk KIZ cocugunun bunaldigini, kendini bir kavanozda gibi SIKISMIS! tikanip kalmis!birazcik stresli oldugunuzu gosteriyor.
Allahu Alem.Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir...
kardesim bu gireceginiz SINAV belki sizin ve aileniz icin cook onemli ama kendinizi bu kadar SIKINTIYA ve stresse, koymaya degmez...

Panige,telasa girmeyin!! beyniniz o zaman tam tekemmul konsantre edemez...Stress, Beyin Hücrelerini Öldürüyor!O yuzden stressli insanlar saglikli karar veremiyorlar!
Calisin ama kendi kapasitenizi bilerek.. azimle, gayret ile calisin ama kendinizi stresse sokmayin der bu muhacir!
hem daha cook gencsiniz..ins. Allah uzun omur verirse o sinir ,hafiza ve idrakiniza ihtiyaciniz olacak! daha hayattin ilk baharindasiniz!Siz azimli, gayretli, akilli ne istedigini bilen idealleri olan dinamik bir insansiniz lutfen her seyi dengeli, tutarli olarak hayattinizda benimseyip yasayin..
Sevdiklerinizi ihmal etmeyin!bir gül koparacaksiniz diye yollunuzdaki cicekleri de ezmeyin...diğer levhayi da gorun...
Allah-in izni ile her seyin Sizin icin en Hayirlisi olacaktir.. O kadar tuuli uzun emeler yapmiyalim..
Sizin bir planiniz var ise Rabbimin de sizin icin muhakak ki planlarin en guzeli vardir...

Paraya gereksiniminiz yokmuş gibi çalışın.
Hiç acı çekmemiş gibi sevin.
Hiçbir şey beklemeden verin..

elinizden geleni yapin gerisi Allah Kerim deyin
Karşılığı nasıl olsa gelecektir.

Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...Selamet ile Hayra kalin...

N

Nickname

Kayıtsız
Misafir
rüyada hamile olduğunu görmek

Yorumlarınızı dikkatle okudum hocam. Baya bir sıkıntıdayım bu aralar. Yaza çok önemli bir sınavım var(KPSS). Çok çalışıyorum ama karşılığını alamazsam başaramazsam diye çok büyük korkularım var. Hayatımı değiştirecek bir sınav. Biliyorum ki Allah hakkımda en hayırlısını eyler fakat içimdeki sıkıntıyı atamıyorum bir türlü. Bu kadar çabuk cevap verdiğiniz için sağolun.
İlginiz için teşekkür ederim. Çok duygulandım. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir sey degil Kardesim..ve Hayirli,Bereketli CUMA-lar...
ins. Allahin izni ile bu imtihani da Hayirlisi ile gececeksiniz..
Rabbim Yar ve Yardimciniz olsun..Sizler ve tum ders calisan imtihanlara hazirlanan kardeslerim icin Dua edecegim..
Hayat bir imtihan! her an imtihan ve Sinav icindeyiz.. bazen imtihan icinde imtihan edilebilmekteyiz...
imtihanlara ilk once kendinizi, hayat seklinizi, beyninizi imtihan icin kurup konsantre olacaksıniz...simdi imtihanlara hazirlik icin ilk once kendimizi, aklimizi, bir plana imtihan elbisemizi giyelim..
herkes hazirlaniyor yani zorlu bir yaris olacak.. o yuzden guclu bir bunye, akil, zeka ve bilgi olmali.. Stresse, panige yer vermeyin...
hani namaz kilarken niyet ettim Allah RIZASI icin namazimi kilmaya der ellerimizi rukuye kaldirir dunyamizi arkamiza attigimiz gibi..
Niyet ettim Allah RIZASI icin bu imtihana hazirlanip ins. gectigimde iyi hizmetler verebilmek icin bir makama gelebilmek icin imtihana hazirlanmaya diye ilk once niyet ederiz...
artik imtihan disinda herseyi arkamiza attik mi?
kafa sakin, sukun, huzurlu ve sadece imtihan, ders konusunda konsantre olmaya hazir..

"çalışıyorum ama karşılığını alamazsam başaramazsam "calisan, emeginin HAKKINI Rabbim verecektir bundan emin olun..ama calismiyanlar Allah Kerim derse o olmaz iste..
Boyle husnu kuruntulara yer verirseniz siz daha simdiden yenilgiyi kabullenmis olursunuz!Ki Siz cook azimli,bir insansiniz!
(azim şart).ve bu çalışmayı zamana yayacaksıniz..
Gece, yorgun iken degil seher vakitlerinde sessiz, sakin ve aklinizin baska seyler ile mesgul olmamasi gerekli..
ibadette ve sevdiklerinize de vakit ayirmayi unutmayin..
ins. istediğinizi kazanırsıniz..
nereye gitmek istediğini bilen yolu daha kolay bulur...cokca Dua edin..
şimdiden herşey gönlünüzce olsun Allaha emanet olun ...

nuricihan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada doğuran kadın görmek

hayırlı geceler olsun ablacım
hayır olsun inşallah ablacım ben rüyamda doğum eden kadın gördüm kadın yere uzanmış ve doğum başlamıştı bebeğin kafası çıkmıştı sanırım erkek çocuğuydu ve biraz daha ilerlediğimde bir doğumun daha gerçekleşmiş olduğunu gördüm sanırım bir hemşire yerde yeşil bir bezin içinde doğan bebeğin üzerindeki kanları temizliyordu
ablacım yorumlarsanız çok sevinirim
hayırla kalın inşallah...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Size de hayırlı geceler olsun kardesim Hayirdir insallah..
Rüyada doğum yapan bir kadin görmek :Sizin vesileniz ile bir insanin sıkıntılardan kurtulmasi, rahatlamasi anlamlarına gelir..
Allahu Alem..
Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir
"Kim bir iyiliğe aracılık ederse, ondan bir payı olur. Kim bir kötülüğe aracılık ederse, onun da bundan bir vebali olur. Allah ise herşeyi görüp gözetmektedir. "
Nisâ Sûresi, 4:85

"Kim bir kötülüğe aracılık ederse, onun da bundan bir vebali olur.”
"Ey insan! Sana gelen her iyilik Allah’tandır. Başına gelen her fenalık ise nefsindendir."
Hayirli aksamlar..

Nilüfer06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Arkadaşlar,

Rüyamda hamileydim karnım burnumdaydı ve yanlış hatırlamıyorsam erkek çocuğum olacaktı ultrasona giriyordum ve tüm yüz hatlarını görüyordum, çok tatlı bir bebekti... Rüyada gebelik ve erkek çocuğu ne anlama geliyor? Teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim.. Hayirdir insallah..
aslinda Rüyalar ile realite farkli bir alem olsa da arada muhakak birbiri ile benzer ve bagliliklar vardir..
hamilelik gerginliği oldukça SIKINTILI bir gecici dönemdir!!...
mesela hamilelik yeni bir doneme hazirlik değişim süreci
büyük gelismelere gebe olundugunda beraberinde de büyük zorlukları da getiriyor...

Rüyada hamile olduğunu görmek;Gam,keder gecici bir SIKINTI olarak yorumlanir...

"erkek çocuğum olacaktı " gelecekteki mutluluk, huzur, sevinc ve berekette isarettir...
Hiç kimsenin hatasını ,yüzüne vurmayın...SIRRINI ulu orta konusmayin insanliginizdan vaz gecmeyin inanin kazancli olan yine siz olacaksiniz .....
insanı daima kötülüğe çağıran nefsin hevâsına karşın
onu daima iyiliğe çağıran nefsin vicdanı da vardır..
Vicdan sahibi olanlar, selamette erenlerdir..
Selamet ile Hayra kalin Hayirli geceler..

Nilüfer06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm Hayırlı Sabahlar Arkadaşlar;

Teşekkür ederim kardeşim güzel yorumların için Allah razı olsun.

S

sona

Kayıtsız
Misafir
salamun eleykum.bu gun subh namazi erefesinde bir yuxu gordum. ilk evvel yuxuda sevdiyim olduqu halda baskasiyla nisanlandiqimi gordum. daha sonra hamile oldumu yuxuda gordum. e buna sevinirdim, mene dayimqizinin da hamile olduqun dediler kimse hastanedeydi ve biz onun yanina gedecekdik.
onu soyleyim ki bu bayram erefesinde Rabbimden istediyim cox arzuladiqim bi wey vardi(sevdiyim insanla (onu sevdiyimden haberi yox) baqli, qisaca rebbimin mene yol gostermesini isteyirdim) ruya bununla ilgili ola bilirmi acaba

Hatun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda kendimi 3 aylık hamile olarak gördüm

Selamın aleyküm . Bana görücü olan bi ailenin çocugu ile kendimi rüyamda imam nikahlı olarak gördüm ve onun tarafından zorla hamilelik testi yapıyordum ve 3 aylık hamile oldugumu öğreniyordum . Resmi nikah olmadığı içinde üzülüyordum . Anlamı nedir acaba ?

artvinli

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sabah namazından sonra bu rüyayı gördüm. hamile olduğumu öğrendim 12 haftalık hemde. pek şaşırmadım ama babasını hatırlamıyorum. annem be babamın halası öğreniyor ama ben nedense hiç korkmuyorum. beni bir hastaneye götürüyolar. erkek doktor öyle kalabalık ki 6 kişiyi odaya alıp hepimizi oturtuyor yere benide en öne karşısına alıyor.kapı açılıp bir hasta bebek getiriyolar erkekti sarı saçlı bembeyaz tenli çok tatlıydı. ama ateşler içinde bana sımsıkı sarıldım bende ona üflüyordum öyle hoşuna gitti ki bana güldü ve bir anda uyandım ne olduğnunu anlamadım sanki hiç uyumamış gibiydim titreyerek kalktım. :( bunun naması nedir?

YÖNETİM/EDİT: Rüyanızı paylaşmak için uymanız gereken kurallar

elvira

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
eski sevgilinin esinin hamile oldugunu bilmek

Selamun aleykum,
Benim 2 sene bir beraberligim oldu ve eski sevgilim biz ayrildiktan 2 ay sonra yine eski esine dondu! Tabiki bu dogal haliyle benim cok zoruma gitti. Bana tekrar pisman olup donmesi icin,allaha dua ediyorum. Cùnkù onu cook sevdim ve onun icin cok fedakarliklar yaptim...
Bu sabah ruyamda, onun esini hamile oldugunu õgreniyorum. Cok kisa bir ruyadi, ama eski esinin yeni hamile oldugunu ogreniyorum ruyamda. Bu neye isarettir?
Selamunaleykum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Ahh elvira..böyle dua etmeyin!!Herkesin, herşeyin hakkında hayırlısı...diye Dua edin!!
O size ,Sizi kullanmak icin geri gelse bile tilkinin dönüp dolaşıp gideceği yer kürkçü dükkanı kendi evidir..
kendinize yazik etmeyin..Sevgi adi altında kendinizi kullandırtmayın...

Siz onun evli olduğunu bilmiyormu idiniz..?
Kadın, erkeğin evli olduğunu bildiği halde, nasıl bu duruma, “evet” der ki?.
Aldatmak isteyen erkeğin, nasıl, “suç ortağı” olur ki?.
Günün birinde Siz de evlenecek yuva kuracaksiniz!!.Eşinin Seni aldatmasını ister misin?.

Şayet bayanlar evli erkeklere “evet” demezlerse ve erkek kandıracak kadın bulamazsa, düzen de bozulmaz. O zaman “kötü kadın” sıfatını da taşımazlar.

Hanımlar, lütfen evli erkeklerle ilişki kurmayın, dostluk kisvesi altında, onların, hanımlarına ve çocuklarına ait olan zamanı çalmayın.
Onları evlerinden kopartmayın.
Çocuklarından ayırmayın.
Akıllarını bulandırmayın.
Dengelerini bozup, performanslarını düşürmeyin.
İnsanlık onuruna yakışmayan bir tercih yapmayın.
Evli erkeği gasp etmeyin.
altından kalkamıyacak vebale ve Günaha girersiniz.
Erkek talip olsa bile, bayan evli olan erkeği reddetmeli. Günaha ortak olmamalı. Hem cinsine sahip çıkmalıdır.

Bayan olmanın insana önemli sorumluluklar yüklediğinin idrakiyle yaşayanlar, hem dünyada hem de ahirette itibarlı olurlar.
yuvalarını yıkmasanız Rabbim Size helalinde bir yuvayi nasip edecektir inş.
Kendi günahımız bize yeter bir de başkalarının yükünü, günahını Allah Rizasi icin yüklenmeyelim..
Sen özü iyi bir insansin! zaafından sıyrılip doğru olani yapin...

Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada hamile olduğunu görmek;Gam,keder geçici sıkıntılar yaşayacağını belirtir...
Hayirli günler..

deep not;Kızmayın bana Dost acı söyler,,buraya gelip selam veren her er kişi benim Gönül Dostumdur..Şu an belki bana kızacaksınız biliyorum
ama ileride bana inş. Dua edeceksiniz...Ben size öğüt veriyorsam Allah Şahidim sizin iyiliğinizi istiyorum..

elvira

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum,
Siz beni tamamen yanlis anladiniz,ben evli birisiyle bir beraberligim olmadi,ve kesinliklede olamaz! Ben onunla taniztigimda,o zaten yaklasik 1,5 senedir esinden ayrilmisti. Benim evli bir adamla beraberligim olmadi! Tesekkùr ederim, rùyamin yorumunu alamadim. Selamun aleykum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Elvira ..
"eski sevgilim biz ayrildiktan 2 ay sonra yine eski esine dondu " diye yazdiğınızda ben yanliş anladim honest mistake (samimi bir hata )kusura bakmayin!!
neyse herşeyin bir sebebi vardir ;Sizin sayenizde evli erkeklerle ilişki kuran Hem cinslerime seslenmiş oldum..

Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyanizin yorumu;"onun esini hamile oldugunu õgreniyorum "
hamile olarak gördüğünüz o insanin eşinin ;geçici Gam,keder sıkıntılar yaşayacağını ya da yaşadiğına yorumlanir..
Ve Aleykümselam...

elvira

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Tesekkùr ederim. Hayirli geceler dilerim.

handan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek rüyada hamile olduğunu görmek ve doğurmak doğum yapmak rüyada doğum yaptığını görmek

Selamun Aleyküm hocam, hayirli aksamlar. Hocam ben 20 yasında genc, bekar bir kızım. Gece rüyamda hamile oldugumu görüyorum. Annemin evinde koltukta uzanıyorum, karnım baya şiş, dogum yapmama yakin günler. Bebegin basını hissediyorum, uzandigim yerden kalkiyorum, birde bebegin kafasi asagiya dogru dönüyor, tutuyorum. Anne taksi cagir hastaneye gidelim dogum yapicam diyorum. Gidip geliyoruz ama o kısmı, dogumu hatirlamiyorum. Annemle konusuyoruz, ben gidip bebege bakim diyorum. Kız kardesim bebekle oynuyor ama bebek yeni dogmus gibi degil 3-4 aylık gibi. Oglum diye seviyorum, bana gülümsüyor ve uyandim. İcimde annelik duygusu olustu, halada var cok güzel hissettim. Siz nasıl yorumlarsınız hocam? Yorumunuzu bekliyorum simdiden tesekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu ve doğum yaptığını görmek;
hamile olduğunuzu görmek; Geçici Gam,keder sıkıntılar yaşayacağınızi ya da yaşadiğıniza yorumlanir...
Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulma olarak yorumlanır. Rüyasında doğum yapan kadın bütün sıkıntılarından kurtulur ve rahat eder.

Doğum sonrasi erkek doğurduğunuzu ;sıkıntıdan sonra gelecek güzel günleri işaret eder.
gerçek yaşamda bir değişim yaşayacağını belkide yeni bir projeye veya işe başlayacağını yada evlilik için bir adım atacağını simgelemektedir.

Annelik duygusu ,duyguların en özü, en gerçeği, en durusu, en temizi ve en sadece senin için olanıdır. öyle bir duygudur ki senin acını bile neredeyse senin kadar yaşayıp hisseder,
bu konuda başka biri daha yoktur. her şeyiyle fedakarca sahiplenir, korur korumaya çalışır seni. senin için yaptığı tüm her şeyi bu duyguyla yapar.
bir erkegin asla tadamayacagi duygudur....

Hz Adem ile Havanin o ikisinin cennetten çıkışıyla birlikte bütün bir insan soyunun önünde cennet yolu açıldı...
ve her kovulan ya da kopan telaş içinde insan,bir şey alır ya yanına. onlar da bu hikaye misali yanlarına bir şeyler almak istediler.
insan olan yanına neyi alabilirdi? beraberinde neyi götürebilirdi?

"üç şey seçtiler cennetten çıkarmak için:
bir: kelimeler
iki: aşk
üç: annelik duygusu

kelimeleri adem yanına aldı, annelik duygusunu taşımak havva'ya kaldı. ama aşk çok ağırdı!!
ikisinin de, aşkı tek başına taşıması mümkün olmayınca, ikisinin zembili de aşkı bir başına kaldıramayınca, bölüştüler yükü. yarısını adem sırtlandı, aşkın yarısı havva'ya kaldı.

öyle sert düştüler ki dünyaya, bu fenaya, adem'in dizlerinin bağı çözüldü, ciğerleri yandı. nutku tutuldu.
bildiği kelimelerin hepsini önce unuttu. sonra bir kısmını hatırladıysa da o bir kısmını kıyamate değin unuttu.

Aşk... daha yollarda sakin duramamıştı bir türlü. kabına sığmamıştı. bir yarısı yollarda kayboldu. getirebildikleri ancak öbür yarısıydı.
O gün bu gün yeryüzü kelimeleri yetersiz, Aşk bu dünyada kusurlu!ve tam olamadi!!hep öbür yarısını aradı durdu!!!

annelik duygusu..havva'nın cennet duygusu.Evlad kokusu!!gönül evinde, Annenin kalbinde, tastamam duruyordu. "'
Nazan Bekiroğlu
Yeni doğan Bebeğin boynunu koklayın cennetin kokusunu alırsınız !!Çok da geç olmadan Allah nasip ederse yaşanması gereken duygudur.
Kissadan Hisse

Tuğba

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada hamile olduğunu görmek

Selamün aleyküm ablacığım hayırlı günler iyisinizdir inşallah. :)
2 gün önce rüyamda normal hayatıma devam ederken birden hamile olduğumu gördüm. :) Çocuk kısmettir iyidir falan derler ama doğduğunu görmedim ablacım, üstelik rüyam çok kasvetliydi hatta bildiğiniz siyah beyaz gördüm rüyamı..detayları, arkadaşlarımı ve ne konuştuğumuzu çok hatırlamıyorum ama arkadaşlarım ne der diye kendime sıkıntı etmiştim,sonra alıştım. Annem ve kız arkadaşlarımın da hep yanımda olduğunu hatırlıyorum. Bir gün dersanedeydik akşamdı ve benim göbeğimden kanlar akmaya başladı, bu sürekli oluyormuş zaten ama o gün daha çok artmıştı ve artık ambulans çağıralım dediler çağırdık da. Karnım çatladı diye hatırlıyorum. Sonra ben dersaneden aşağıya indim, hatta ambulans çoktan gelmiştir diye geçiriyordum içimden ama iniyorum kimse yok gelmemiş daha, ambulans karanlıkta biraz bekliyordum acı çekiyormuyum, çekmiyormuyum hiç hatırlamıyorum ama korkuyordum ve bi belge hatırlıyorum ben bi çocukla evlenmişim ama tanımıyorum bile, sadece resmini gördüm, kendisini görmedim, başkalarından duyarak tanıdığım bi çocuk ve o belgeyi görünce de aklıma gelen ilk kişi Erol du.(size bahsetmiştim biraz bu yıl biraz aklımı karıştırdı ) Onu rüyamda çok sık görmem acaba sadece çok etkilendiğim anlamına mı geliyor ablacığım? Bu arada sınavımdan bahsedecek olursak açıkcası sınavımın pek iyi geçmediğini düşünüyorum sonuçlar da daha açıklamdı, haziranda 2 sınava daha gireceğim ve bunların etkisi %70-75 arası yani daha önemli sınavlar 4 elle onlara sarıldım inş. bu sefer Allah ın izniyle iyi geçeceğine inanıyorum, şimdiden teşekkür ederim ablacığım her şey gönlünüzce olsun. :))

Üst Alt