• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hamile olduğunu görmek

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam Tuğba kardeşim, sizin şu an hamilelikle ilgisi olmayan bir öğrenci olarak rüyanızda hamile olduğunuzu görmeniz, gereğinden fazla endişe,sıkıntı ve stres içinde olduğunuza işarettir. Lütfen biraz rahatlatın kendinizi! Biz kul olarak elimizden gelen gayreti gösterir, yapabileceklerimiz yapar, sonrasını Allah c.c nün taktirine bırakırız. Olayları ve sonuçları değiştiremeyiz. Allah c.c nün bizim için hayırlısını ve iyi olanı vermesini umut ederiz.Karnınızdan bir şey çıkmaması, geçici bir süre daha bu stresin devam edeceğine, beklentilerinize ve umduğunuza tam olarak kavuşamamaya işaret edebilir. Rüyanızın diğer bölümü tahmin ettiğiniz gibi bilinçaltı kaynaklı.En doğrusunu Allah c.c bilir.

esmiracin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada hamile olduğunu görmek

18 yaşındayım, bekarım. Rüyamda annem elinde bir kağıt yanıma geliyor, kağıtta benim hamile olduğum yazıyor, annemden gizliyorum, bana soruyor ne oldu diye söylemiyorum. Sonra eski okulumun bahçesinde sözde deniz varmış ama pis bir deniz, hep yosunlar falan var oraya geçmek için tellerin altından geçmem gerekiyor, geçiyorum, geçerken arkadaşım diyor enseni kestin dikkat et o sıra kan yok tabi. Daha sonra gömleğimin arkasında kurumuş kan görüyorum ama o denizede girdim.

cimcimesultan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm. Dün gece gördüğüm rüyanın hala etkisindeyim. Rüyamda önce hamile olduğumu öğrendim. Gebelik testim pozitif çıkmış ve bu tüm ailede bayram havası yaşatmıştı. Ailem bir araya gelmiş düğün gibi birşey yapıyorduk. Biz evde yemek yerken camdan dışarı baktım. Ve o anda tıpkı bilim kurgu filmlerinde olduğu gibi içlerinde tanıdıklarımında olduğu bir grup insan havada yürüyordu. Sanki hipnoz edilmişler gibi hepsi tek yöne doğru ne söylenenleri duyuyor ne bizi görüyorlardı fakat ben onları görüyordum. İçlerinde çocuklar da olan bu grup bir cin tarafından yönetiliyordu. Cin diyorum ama onlara kötülük yapmıyordu. Rahmaniydi sanırım. Ama o insanları nereye götürdüğünü söylemiyordu. Ben tüm bunları gördüüm anda kelime-i şehadet ve kelime-i tevhid getirmeye başladım. Hamileydim ama erkek çocuk vardı yanımda ve onu onlara vermemek için sürekli yüzüne kelime-i tevhid ve kelime-i şehadet getirip onada tekrar ettiriyordum. O insanları da geri çevirmeye çalıştıysamda bazılarını kurtarabildim bazılarını kurtaramadım. Kurtardıklarım bile büyülenmiş gibi benim söylediklerimi duymuyorlardı. Onları etkileyen o cin sandığım şeyi hem evden kovuyordum hemde yakalayıp etkisiz hale getirmeye çalışıyordum. Onada diğerlerine yaptığım gibi kelimei şehadet getirtmeye çalışıyordum.

O şey benim sağ kolumu sıktı ve sana hamilesin diye birşey demiyorum gibi bişeyler söyledi sanırım bana kızıyordu. O an uyandım ve sağ kolum sıcacık olmuştu sanki kan gitmemişte ben uyanınca birden kan boşalmış gibi oldu. Çok etkilendiğim bir rüya bu. acaba mânâsı nedir.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam kardeşim,Rüyaniz Hayr olsun..
aslinda Rüyalar ile realite farkli bir alem olsa da arada muhakak birbiri ile benzer ve bağliliklar vardir..hamilelik gerginliği oldukça SIKINTILI bir gecici dönemdir!!...
mesela hamilelik yeni bir doneme hazirlik değişim süreci büyük gelismelere gebe olundugunda beraberinde de büyük zorlukları da getiriyor...

Rüyasında hamile olduğunu görmek;
Rüyada hamile olan kişi, sıkıntılı günler atlatacaktır ,kişi evlilik hayatında bazı sorunlar yaşayacak olmasina,
Hamilelik çoğunlukla sıkıntılı günlerden sonra,hayra yorulmaktadır. Hamilelik yeni bir oluşumu,yeni bir berekette gebe olunmasina, Doğumun hazırlık dönemidir.
Eğer bu rüyayı gören kişi, gerçek yaşamında da hamile ise, o halde, rahat bir hamilelik geçirecektir..

Rüyada hamilelik görmek psikolojik yorumu;
gelişmekte olan bir yönünüzü simgelemektedir. Gelişmekte olan bu yönünüz fark etmediğiniz yeni duygularınız olabileceği gibi hayatınızla ilgili vermeye henüz hazır olmadığınız
kararlarınız da olabilir. Bu rüya hayatınızın yönündeki değişim, yeni fikirler ve yeni hedeflerin kapıda olduğunu göstermektedir.

Hamile kalmak isteyen kadınlar için bu rüya, kendisi için yapacağı şeyleri ifade eder. Hamile kalmak istemeyen bir kadın için ise, almak istemediği sorumluluklar olduğunu gösterir.

Gerçek yaşamında hamile olan bir kadının, rüyasında hamile olduğunu görmesi, hamilelikle ilgili kaygılarını göstermektedir.
Üç ila altı aylık dönemde hamile bir kadının rüyasında kendisini hamile olarak görmesi, doğumla ilgili endişeleri simgeler.

Hamileliğe bakış açınızla ilgili de değerlendirilmelidir..

Rüyada kelime-i tevhidi söylediğini görmek ;
kimse, borçlu ise borcunu öder, sıkıntılı bir hali varsa sıkıntısından kurtulur. Geçim sıkıntısı çekiyorsa bu sıkıntıdan kurtulacağına alamet sayılır.
Tevhid Kelimesini açıkça söylediğini gören insan dinde salah üzeredir.

Sıkıntı, dert, keder, zorluklar insanı Allah'a yaklaştırır.. Bizim her ya Rabbi, dememiz Allah'ın ...Ey Kulum diye icabet etmesine vesile olur..

hayatın devamı için gerekli olan unsurlara; ve önemlisi de bu gunlerde SABRA ihtiyaciniz olduğuna işarettir...
Sabrın sonu selamettir! Sabır, ağrıları dindiren acı bir ot gibidir; hem can yakar,
hem de tedavi eder. Her sıkıntı bir kolaylığa ve Selamette gebedir... Allah yar ve yardimciniz olsun..

El-Hâdî (kalplere hidayet yolunu gösteren, insanlara hidayet veren sadece Allah cc. dir..Biz kulara düşen görev, insanların hidayetine vesile olmak için
elimizden geleni yapıp sonucu Allah’a (c.c.) bırakmaktır..

acilangul1

mariposa16

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İyi günler..şu anda bir bebek bekliyorum ve inşaallah bir oğlum olacak. Rüyamda da hamileyim . Ve bir oğlum varmış zaten ve onu emziriyorum. Bir de küçük bebek bir kızım varmış onu da emzirmeye çalışmaya çalıştım ama olmadı. Yanımda da eşim vardı..yorar mısınız hocam..sevgiler ve hayırlı günler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler rüyanız Hayr olsun inşaallah hayırlı bir oğlunuz olur..
Rüyasında hamile olduğunu görmek;
Rüyada hamile olan kişi, sıkıntılı günler atlatacaktır ,
Hamilelik çoğunlukla sıkıntılı günlerden sonra,hayra yorulmaktadır. Hamilelik yeni bir oluşumu,yeni bir berekette gebe olunmasina, Doğumun hazırlık dönemidir.
Eğer bu rüyayı gören kişi, gerçek yaşamında da hamile ise, o halde, rahat bir hamilelik geçirecektir..

Rüyada hamilelik görmek psikolojik yorumu;
gelişmekte olan bir yönünüzü simgelemektedir. Gelişmekte olan bu yönünüz fark etmediğiniz yeni duygularınız olabileceği gibi hayatınızla ilgili vermeye henüz hazır olmadığınız
kararlarınız da olabilir. Bu rüya hayatınızın yönündeki değişim, yeni fikirler ve yeni hedeflerin kapıda olduğunu göstermektedir.

Rüyada kadının kendi evladını emzirmesi, evladının büyük mertebeye ve makama ulaşmasına işarettir.

Rüya da erkek bebek emzirdiğinizi görmek;
yakında bir çocuğunuz olacağına ve aynı zamanda şifa ve Deva dir..Rabbine ve dini ilimlere yönelmenizi tavsiye ederim...
Sen kendi Beden Arzını doğru, dürüst ve temiz tut ki; Rabbim hiç ummadığınız bir şekilde Sizi Feyzinden bereketlendirsin..
kadında ceylanın güzeligi yaşamla mücadele edebilmesi için aslanın gücü vardir..hayırlı günler..
Allah kurtarsın..

duaa..

incesızım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm ;
Rüyamda evimdeyim ve hamileyim daha yeni 1-2 aylık falan şiddetli kasık ağrısıyla doktora gitmek için ayağı kalktım ve düşük oldu embriyo yu gördüm ve feryatla ağlamaya başladım bebeğimi kaybettim diye öylece uyandım ağalayarak.
Ben bir genç kızım hamilelikle bir alakamın olmadığı için bu rüya beni çok etkiledi, annelik duygusunu kaybetmek ne demek onu gerçekmiş gibi yaşadım...
Şimdiden Allah Razı olsun... Allah İşinizi Gücünüzü ya Berr esması hürmetine kolaylaştırsın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayatxlx.jpg

Aleykümselam incesızım kardeşim, sizin şu an hamilelikle ilgisi olmayan bir bekar olarak rüyanızda hamile olduğunuzu görmeniz, gereğinden fazla endişe,sıkıntı ve stres içinde olduğunuza işarettir
Rüyada hamile olan kişi, sıkıntılı günler atlatacaktır..

Rüyada hamile olduğunu görmek;
önemsiz konular ve küçük sorunlar ile fazla vakit harcamak yerine geleceğinizi daha çok ilgilendirecek temel konularda odaklanmanızın daha yararlı olacağını belirtir.

Rüyada düşük yapmak;
sanıldığının aksine güzel şeyleri, iyi gelişmeleri işaret eder, yeni bir dönemin başlangıcını gösterir.

Unutmayin;... Çok acı çekmiş olmak birçok dili bilmek gibidir..
incesızım Zorluklar karşısında ümitsizliğe kapılma.Sıkıntıların arasında,Karanlıkların içinde,Kendi kendini hapsetme !..
Geceler hep gündüzlere gebedir...

Olaylara Hikmet gözü ile bakmazsanız..Kendinizi kaybeder ve daha çok Geçici şeylere gönül bağlar ağlar !Acı Çekersiniz.. selametle...

acilangul1

nzlı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada dogum yaptigimi gordum

Merhaba, öncelikle bekar bi bayanım ve 19 yasındayım dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm hamileyken huzurluydum hamile olduguma mutluydum karnım büyüktü. Daha sonra dogum sancısı asladı ve rüyamda o sancıyı hissettim ama doguma girdikten sonra hic bisey hatirlamadım dogumdayken baygındım ve ayıldıgımda dogumu yapmistim dogumum cok kisa surede ve agrisiz olmustu bukadar kolay olduguna kendim bile sasirmistim bebegin yuzunu gormedim cinsiyetinide bimiyorum. Yorumunuz icin simdiden tesekkurler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardeşim, Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada hamile olduğunu görmek ;
sizin şu an hamilelikle ilgisi olmayan bir öğrenci olarak rüyanızda hamile olduğunuzu görmeniz, gereğinden fazla endişe,sıkıntı ve stres içinde olduğunuza işarettir.
Lütfen biraz rahatlatın kendinizi! Biz kul olarak elimizden gelen gayreti gösterir, yapabileceklerimiz yapar, sonrasını Allah c.c nün taktirine bırakırız.
Olayları ve sonuçları değiştiremeyiz.

Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulma olarak yorumlanır. Rüyasında doğum yapan kadın bütün sıkıntılarından kurtulur ve rahat eder.
Doğum ağrısı çekmek sıkıntıdan sonra gelecek güzel günleri işaret eder.selametle..

fatıma93

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Rüyada hamile olmak

Selamün aleyküm..
Rüyamda evlenmeden hamileydim ve bebeğimi doğurup sevdiğim adamın annesine veriyordum. Annesi bana diyordu ki "Evlenmeden hamile kaldığını babangil öğrenirse kızar o yüzden bebeği bana ver ben bakarım" diyordu. Bebeğim kız doğuyordu. Sonra 1 hafta içinde evleniyorduk. Ve benim kızım 1 hafta içinde 6-7 yaşına gelmiş. Ve ben yine hamileydim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada hamile olduğunu görmek ;
sizin şu an hamilelikle ilgisi olmayan bir öğrenci olarak rüyanızda hamile olduğunuzu görmeniz, gereğinden fazla endişe,sıkıntı ve stres içinde olduğunuza işarettir.
ayrica Aile ,arasındaki duygusal bağ, tartışmaları,anlaşmazlıkları ,kavgalara da yorumlanabilir..

Allah cümlemizin yar ve yardımcısı Olsun..selametle..

acilangul1

elıf_elıf_elıf

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada bekar kızın kendini hamile görmesi

Selamun aleyküm, hayırlı aksamlar rüyamda kendimi daha önce bebek düsúrmùs ve tekrar 3 aylık hamile olarak gòrdúm. Fakat hic góbegim yoktu. Ailem hamile oldugum icin cok mutlular fakat ben húzùnlúydùm. Nasıl olurda hamile kalırım díye dùsúnùyordum durmadan ve bu bebegi de aldırmak ístiyordum. ınsallah hayıra vesıledır. Rabbim hayıra cıkarsın inşallah. Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam kardeşim,rüyaniz hayr olsun.
rüyada bekar kızın kendini hamile görmesi;
sizin şu an hamilelikle ilgisi olmayan bir öğrenci olarak rüyanızda hamile olduğunuzu görmeniz, gereğinden fazla endişe,sıkıntı ,vesvese, evham gereksiz yük ve stres içinde psikolojik sorunların olduğuna işarettir.

Lütfen biraz rahatlatın kendinizi! Biz kul olarak elimizden gelen gayreti gösterir, yapabileceklerimiz yapar, sonrasını Allah c.c nün taktirine bırakırız. Olayları ve sonuçları değiştiremeyiz. Allah c.c nün bizim için hayırlısını ve iyi olanı vermesini umut ederiz.
En doğrusunu Allah c.c bilir.

Ayet-el Kürsü, Felak, Nas, ve"Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr." tesbihini / duasını sabah akşam mutlaka okumalısınız.

leena

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm, ben bekarım ama rüyamda hamile olduğumu ve doğurduğumu gördüm.
Bu rüyanın ne anlama geldiğini çok merak ediyorum, şimdiden teşekkürler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sizin şu an hamilelikle ilgisi olmayan bir öğrenci olarak rüyanızda hamile olduğunuzu görmeniz, gereğinden fazla endişe,sıkıntı ,vesvese, evham gereksiz yük ve stres içinde psikolojik sorunların olduğuna işarettir.

Lütfen biraz rahatlatın kendinizi! Biz kul olarak elimizden gelen gayreti gösterir, yapabileceklerimiz yapar, sonrasını Allah c.c nün taktirine bırakırız. Olayları ve sonuçları değiştiremeyiz. Allah c.c nün bizim için hayırlısını ve iyi olanı vermesini umut ederiz.
“…Rabbimiz! güç yetiremeyeceğimiz yükü bize taşıtma!…”
(2:286)

Rüyada doğum yapmak;
görmek sıkıntılardan, üzüntülerden kurtulmaya, günahlardan tövbe etmeye, borçlu ise borcunu ödemeye, hastalık ve musibetlerden kurtulmaya işarettir.
Doğum görmek yeniden doğuştur ve rüya gören için yeni bir başlangıçtır. Genellikle doğum gelecek için ümit vaat eder.

Siz en iyisi Hayatta ve olaylara bakış açınızı değiştin!! Olayların değeri ve anlamı kişinin kendi bakış açısıyla şekillenir.
Durumunuzu değiştirmek için kendinize ve olaylara bakış açınızı hemen değiştin selametle..

leena

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz

Rüyada doğum yapmak;
görmek sıkıntılardan, üzüntülerden kurtulmaya, günahlardan tövbe etmeye, borçlu ise borcunu ödemeye, hastalık ve musibetlerden kurtulmaya işarettir.
Doğum görmek yeniden doğuştur ve rüya gören için yeni bir başlangıçtır. Genellikle doğum gelecek için ümit vaat eder.

Siz en iyisi Hayatta ve olaylara bakış açınızı değiştin!! Olayların değeri ve anlamı kişinin kendi bakış açısıyla şekillenir.
Durumunuzu değiştirmek için kendinize ve olaylara bakış açınızı hemen değiştin selametle..

geçen pazar günü ygs sınavına girmiştim sınavın ardından bu rüyayı gördüm.. haklısınız sınav sonucunu düşünmekten sanırım sıkıntı yaptım..
Allah razı olsun.. teşekkürler :)

SEZ3005

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm, 2 gün önce hacet namazı kılıp uyudum. Rüyamda;
Hamileyim, arkadaşımın 3 yaşında erkek yeğeni var onu seviyorum.Elimle karnımı ovalıyorum.İnanılmaz mutluyum.
Sonra karşımda birisi var kolyesi dikkatimi çekiyor.Kolye, altın bir kolye ve inanılmaz kalın ve uzun
Sonra ünlü bir sanatçı oturuyor onunla konuşuyorum.(Aslında hiç dinlemediğim bir sanatçı)

Yorumlarsanız çok sevinirim. ALLAH sizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sizin şu an hamilelikle ilgisi olmayan bir insan olarak rüyanızda hamile olduğunuzu görmeniz, gereğinden fazla endişe,sıkıntı ,vesvese, evham gereksiz yük ve stres içinde psikolojik sorunların olduğuna işarettir.

Stresli zamanlarda, önemli kararlar arifesinde bu tip rüyalar görülür..
"and the last thing you would need is another big commitment "
Hayattinda zaten yeterince baskı ve stress var ,şu An ihtiyaçin olan en az daha fazla stress, karar verme gibi sorumluluk...
Allah insana taşıyamayacağı derdi yükler mi ? yüklemez !!ama biz kendi ,kendimize gereksiz,yükler ,sorumluluk, zorunluluk yükleriz...

'Your mind is trying to tell you that maybe you have too much on your hands, by putting you in a dream situation in which you know that soon there will be even more to worry about.'
Senin bilinçaltı zihnin, akıl, idrakin Sana ,anlatmaya ,söylemeye çalışıyor ki"that maybe you have too much on your hands"
kendi,kendine gereksiz, fazlalık ,zamansız yükler yüklüyorsun...zaten Zamanı gelince her şey, iplik iplik çözülür; çünkü ,Ortam ,Şartlar ve SEN her gün değişiyorsun.
Bazı şeyler zaman içinde ancak çözülür...selametle..

Nazlimu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada hamile olduğunu görmek

Rüyada hamileyim ve doguma gitmek üzere sanci cekiyorum. Ama babasinin kim oldugunu bilmiyorum. Anneme kötu bisey yapmadigimi kimseye bu durumu soylememesini istiyorum ama annem de hem kizarak hem aglayarak yanimdan gidiyor. Kizkardesim yanimda ona masum oldugumu anlatiyorum ama aynadan da yuzume bakinca kipkirmizi oldugumu goruyorm. Yorumlarsaniz sevinirim.

Üst Alt