• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada havuz görmek

ŞYMBGM

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba,
rüyamda yeni arkadaşımla bir havuza gidiyoruz ve havuzun sahibi eski bir arkadaşım çıkıyor. pazarlık yapıyoruz ve havuza girmek üzere içeri giriyoruz. önce arkadaşım sonra ben duş alıyoruz. ama ben duştan çıkana kadar o havuzda yüzüp gitmiş oluyor. benim havuzu bulmam biraz zaman alıyor. en sonunda bir bayanla karşılaşıyorum ve beni yönlendiriyor. fakat girdiğim havuz çok büyük değil ve biraz kirli. biraz oyalandıktan sonra bende havuzdan çıkıyorum ve rüyam burada bitiyor. yorumlarsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler... baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz
Hayirdir insallah..
Rüyada Havuz Görmek :icine girmek,İçinde temiz su bulunan bir havuza baktığını görmek geleceğinin çok parlak olmasına yorulur. biraz kirli olmasi;yeni basliyacaginiz bir isin biraz SIKINTILI olacagina delalettir...
Rüyada havuz görmek genellikle bakılan, görülen havuzun niteliği ile yorumlanır.
Temiz havuz, İçinde saydam, temiz su bulunan bir havuza bakmak, bakan kimsenin geleceği çok parlak olacaktır. Bu insan eski dert ve sıkıntılarıyla bir daha karşılaşmayacaktır.

Kirli havuz, yosunlu havuz, içindeki su kirli, bulanık ve yosunluysa geçmişte kaldığı sanılan olaylar, tatsızlıklar tekrarlanabilir.
Tedbir ve Temkin Ya Hu...
hayirli geceler...

ŞYMBGM

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ederim. ilgilendiğiniz için Allah razı olsun...

Üst Alt