• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada hikaye yazmak

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hikaye yazdığını görmek rüyada hikaye yazmak
Selamun aleyküm, öncelikle ben hikaye yazmaya hevesli biriyim. Rüyama geçecek olursak ben rüyamda sayfalar dolusu hikaye ya da senaryo yazmış olduğumu ama bunun beğenilmediğini gördüm. Buna sinirlendim ve sayfaları zımbalarından çıkardığımı gördüm. Sonra masada oturan bir kız vardı. Elinde notlar vardı ve bana sabaha kadar uyumadığını söyledi. Galiba sabaha kadar ders çalışmıştı. Ben de çalışsam o notlardan diye içimden geçirdim. Ben çalışmak yerine galiba hikaye yazmışım. Böyle bir rüya gerdim. Anlamı nedir acabahhım Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada hikaye yazmak, hikaye okuyan birini görmek ;
hayatınızın,duygularınızın kontrölü ile sıkıntılarınız olduğunu,bunlari daha iyi kontrol altına almak gerektiği anlamına gelir...
zamanınızı gereksiz olay,hayal ve kişiler için harcadığınıza..
ayrica Rüyada hikaye yazmak başkalarının etkisinde fazla kaldığınızı da ifade edebilir...

Zamanınızı Kontrol Ederek Hayatınızı Kontrol Edersiniz..
Kontrol edemediğimiz olaylar karşısında iki seçeneğimiz vardır, ya uyum göstermek ya da hayal etmek, hikaye yazmak...
Sinirlenerek;bağırarak, çağırarak,hiç bir yere varamazsiniz..bağırarak, çağırarak enerjinizi harcayacağınıza kendiniz Olgunlaştırmaya,geliştirmeye vakit ayırın,enerji harcayırın..
Selametle..

Üst Alt