• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada hırsız görmek ne demektir?

• Konuyu başlatan enesbatir
  • Başlangıç tarihi
E

enesbatir

Kayıtsız
Misafir
öncelikle selamın aleyküm hayırlı günler diliyorum, ben bir rüya gördüm ve biraz değişik bir rüya olduğu için hemen araştırma yapmaya başladım ve sizin sitenizi buldum banada yardımcı olursanız çok sevinir ve memnun olurum şimdiden teşekkür ediyorum. Rüyamda eskiden dedemlerin alt katında oturduğumuz evde oturuyorduk yine ve eve gündüz vakti hatta sabah sabah hırsız girmeye yeltendi ve alarm çaldı rüyada ve ben hırsız diye.koşunca kaçtı sonra kahvaltı sofrasındayken annem ben kardeşim tekrar hırsız girmeye yeltendi ve alar çaldı ben yine koştum ve hırsızı görüp.arkasından bağırdım ve kötü söz söyledim lda geri döndü ve bana baktı baktı bende o arada fotoğrafını çekmeye çalıştm ve oda çekemezsin dedi ve uyandım amam adamın yüzünü çok net gördüm ve tanıyorum çalıştığım işletmede çalışıyor aynı ortamdayız ama kendisiyle muhabbetimiz yok adını dahi bilmiyorum ve bu ara askerlik yoklaması için hazırlanıyorum acaba bi ilgisi olabilir mi şimdiden ilginize teşekkür ediyorum.
enes batır eskişehir yaş 19 teknisyen

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam..Hosgeldiniz Kardesim..
rüyada hırsız görmek :Taniniyorsa o hirsiz malini caldigi kimseden faydalanacagi bir ilim meslek ya da bir soz ogrenir.

Kardesim insanlari Örnek almakla taklit etmek arasında bir fark vardir..
Örnek almak bilinçli bir faaliyettir. Örnek alan kişi örnek aldığı kişiyi veya davranışı niçin örnek alması gerektiği bilinciyle hareket eder.
Onda örnek alınması gereken özellikler ve nitelikler bulunduğunu ve bunların benimsenmesi halinde kendisi için faydalı olacağını düşünür.
Taklit ise genellikle bilinçsiz bir davranıştır. Taklit etmek işin kolayına kaçmaktır.
Birinin yaptığı isimden emeğinden yararlanmaya çalışmak..
kendi ic dunyasinda hic bir degisim bilinclik olmadan cahilce yapilan basit bir davranistir..
O yuzden insallah Askerden geldikten sonra su an çalıştığıniz işletmede kendinizi gelistirmeye ve bu konuda
uzmanlasmaya calisin.. Hayirli gunler..

HicranN

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hırsız görmek

Selamün Aleyküm kardeşim rüyamda daha öncede belirttigim gibi kendimi gene bekar olarak annemin evinde gördüm.Benim annemle babam ayrıldılar onları ayrılmamış olarak kendimi bekar olarak gördüm.Babam uyuyormus yattıgı odaya camdan iki tane yüzü peceli hırsız girmiş odada geziniyorlar anneme hızsızlar var diyorum annem bişiler söylüyor ama ne söyledigini hatırlayamıyorum suan.Siz nasıl yorumlarsınız ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam kardeşim hayırdır insallah..
Evinize hırsız girmek ; yaşamınızda bazı sorunlar,can sıkıcı olaylar yaşadıktan sonra hedeflerinize ulaşacaksınız manası taşımaktadır.

Bana göre rüyanızın manası; şu anda bazı sıkıntılar ,yaşıyor!!manevî bir acı çektiğine,
ve bazi konularda vicdanen rahatsiz oldugunuza delalettir..
sağlığınıza dikkat edip, sabırla içinde bulunduğunuz sorunları aşıp, hayallerinize, hedeflerinize ulaşacaksınız demektir...
ailenize, araniza kara kedi fitne dolu insanlarin girmesine izin vermeyin...
Bu gunlerde Siz yinede Tedbir ve Temkini elden birakmayin...

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder.. bu da sizin imtihaniniz ama unutmayinki başımıza
sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile ettiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

HicranN

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm gönül sızım kardeşim gördügüm rüyalarımı dikkate alıp yorumlaıdıgın için Allah senden razı olsun yüregine saglık size son gönderdigim mesajıda yani eşimin görmüş oldugu rüyasınıda yorumlarsanız hem ben hemde eşim memnun olacagız selametle kalın

Üst Alt