• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada hortlak görmek

gülen yüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hortlak görmenin tabiri, hortlak görmek ne demektir? Rüyada görülen hortlak ne anlama gelir?
Selamun aleykum. Akşam çok acayip bir rüya gördüm. Ormandayız çok karanlık bir orman, korkuyoruz tabi bir şeylerden saklanıyoruz ama ne bilmiyorum. Sonra ben arkadaşlardan ayrılmışım, nasıl ayrıldımm bilmiyorum. Eski bir evin içinde çömeldim oturuyorum, korkuyorumda tabi. Sonra bir baktım kapıya, cadı mı desem, hortlak mı zebani mi bilemedim. İnsan gibi vücudu var ama yüzü korkunç. Beni görmesin diye ses çıkartmıyorum ama görüyor ve geliyor bana doğru, korkuyorum. Sonra bana gelince vuruyorum ona. Bana he sen bana vurdun he diyor. Sonra korkup arkamı dönüyorum, tam beni bıçaklayacak sarı saçlı mavi gözlü bir erkek onu tutuyor, bana birşey yapamıyor. Orda uyandım zaten. İnşAllah hayır olur, selam ve dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Rüyaniz hayr olsun..
"Ormandayız çok karanlık bir orman,"
Rüyada orman görmek işlerini yoluna koymak için bütün zorlukları aşmaya ya da bu sizin iç aleminiz olarak da yorumlanır.

Rüyanız; kafanızın karışık olduğuna
bir meseleyi düşünerek çözmeye çalıştığınız halde isin icinden bir turlu simdilik cikamadiginiza...
kardesim olanlari oldugu gibi bir sureligine birakin ki aklinizin karışıkligi gecip durulana kadar..
Sabir,Dua ,zaman etrafinizdaki kasirgalarin durulmasi icin en iyi ilactir..

Boşver hayallerin gerçek olmasın once yeşersin!! yeter ki umut solmasın. Derde talip ol ki dertle ruhun olgunlassin...
Garibin gözyaşı günahın olsun! Olsun be aldırma Yaradan YAR'dır...
HER ŞEYİN BİR OLMA VAKTİ VARDIR . .

Rüyada hortlak görmek ; Bastırılmış düşünceler, Geçmiş ilişkileri simgeler. Suçluluk duydugunuz bir olayı ifade eder.

Rüyada bir kimseyi bıçaklla yaralamak ;yaralanan için keder ve sıkıntı çekmeye,
yaralayan için ise, bir günah işleyecek bir durumla karşılaşmaya delalet eder.
"sarı saçlı mavi gözlü bir erkek onu tutuyor " ruhen sıkıntı, daralma ve genişleme, sonrasi ferahlık manalarına gelmektedir.Allahu alem Selametle...

gülen yüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun. Hocam sanki rüya yorumlamiyosünüz resmen içimi döktünüz. Söylediklerinizin hepsi doğru. Hocam birsey sormak istiyorum. O kişi şimdi başka bi kızla. Benim içim yanıyor. Buna da şükür tabi. Ben şimdi ne yapmaliyim o sahisi unutmali miyim arayıp sormamali miyim? Şimdi den Allah razı olsun

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
O kişi şimdi başka bi kızla. Benim içim yanıyor. Buna da şükür tabi. Ben şimdi ne yapmaliyim o sahisi unutmali miyim arayıp sormamali miyim?

Abe kızım o kişi şimdi başka bir kızla ise sen onu daha niye aklında tutup aramayı, sormayı düşünüyorsundfrt..
Seni aramayanı sende arama, seni sormayanı sende sorma, seni unutanı sende unut gitsin, bırak nehali varsa görsün.

Bak bu linkte sana örnek olabilecek bir konu var onu oku ibret al, ibret al ki ilerde yapacağın olasıbir hatanı da önlemiş olursunaassd..

Tıkla>> https://www.islamiforumlar.net/misafirler-icin-soru-ve-paylasim-bolumu/32365-ne-yapmam-gerek.html

odusunsun.jpg

gülen yüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok sağolun Allah razı olsun. Bakire değilim o yüzden mecburum beklemeye. Böyle olacağını bilemedim çok pişmanım. Kahretti beni. Allahım hesabını sorar mı? Ahımı aldı.

Üst Alt