• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Hz.Muhammed s.a.v ,Hz.Ebubekir ve Hz Ömer görmek

Harbiye

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamaleykum
Rüya mi yorum yaparsanız çok sevinirim ben Hz.Muhammed s.a.v ve Hz .Ebubekir ve Hz Ömer çölde gördüm ve öğle bir utandım ki çünkü basım açıktı normalden de açığım Hz .Ebubekir ve Hz Ömer bana kızgın bir halde bakıyordu ama Hz .Muhammed bana tebessüm edip elini kapalı bir halde havaya kaltirip bana selam verdi.uzun bir saman sonra Efendimizin kabrini gördüm rüyamda orda uyuyordum. Allahım hayırlara çıkarsın inşallah Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
poe4.jpg

Ve Aleykümselam Harbi bir insansınız her Rüyanin cevabida Yorumu kendi yaşantınız içinde olduğunu unutmayınız..
Rüyaniz Hayr olsun..
Peygamber efendimizi (aleyhissalatü vesselam) rüyada görmek;
büyük bir nimet,bir ikramdir..Hadis-i Şerife "Beni rüyada gören elbette cehenneme girmeyecektir" buyurulmuştur.

Efendimiz’i rüyasında gören kişiye bir sır ,bir mesaj verilmiştir. Ne olduğunu anca her kes kendi kalbinde bilir...
Rasûlüllah (s.a.v.)'i görmekte çok büyük faydalar vardır.
Bu öyle bir ikramdır ki rüyayı görenin durumu bilinir ve o kişi gafletten uyanır.
Kim ki, rüyasında Peygamberimiz Efendimiz'i gördü ise, görenin durumu iyi, gönlü hoş, iç dünyası huzurlu olur.

Rüyada Hz .Ebubekir ve Hz Ömer çölde görmek;
Çok cömert ,Adil ve dürüst bir insansınız ve vicdanlısınız; bu özellikleriniz sayesinde İnşaAllah Hu Rahman Hidayette,ve Selamette erenlerden olacağınıza yorumlanir..
yaş olmuş 40 ya yüzünü biraz daha ahirette Allah'a çevirirsin yada Deprasyon ve Panik atak yaşarsın !

Yüreklerimiz bir çöl kadar kurak...Şu mevt olmuş kurak çöl yığını gönlümüzün, haşri ne zaman olacak, ne zaman Hay ile uyanacaz! YaRabb!!
Hangi nurdan şebnemin katre katre süzülecek damarlarımda yol bulacak, sarıp sarmalayacak tevbem ile uyanacağım. ...
Ne zaman Kömür değerindeki ömrüm nur elmasın ile taçlanacak,Bekliyorum huzurun huzur bulduğu rahmet kapında Yâ Rab hidayet eyle lutf u inayet eyle...
çok geç olmadan bu gaflet uykusundan uyandır Bizi..amin..
Kıssadan ve Rüyandan Hisseni alirsin selametle..

duaa..

Üst Alt