• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada ikiz bebekler olduğunu görmek

_serpil_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm
rüyamda hamileydim ve ikiz bebeklerim oluyordu.biri kız biri erkek.ama evli değildim.sadece babalarının kim olduğunu biliyordum ama onun haberi yoktu.başka biri babalık yapıyordu bebeklere.bebekler ne bana ne de babalarına benziyordu.doğduklarında şaşırıyordum..bu bebekler hiç güzel değil bize de benzemiyor birilerinin bebeklerini kınadım herhalde o yüzden çirkin oldular diyorum.erkek olan daha gelişmiş.kız biraz ufak tefek ve gözleri şaşıydı.ama alışıyordum zamanla onlara.işin tuhafı ailem de ses çıkarmıyor seviyordu onları.bir de hastane gördüm rüyamda içinde dolaştım ama çoğunlukla dışında ve etrafındaki yerlerdeydim.metro ile başka yerlere de geçtim.kafamı çok karıştırdı bu rüya.bana yorumlarınızla bir ışık tutarsanız sevinirim.Allah razı olsun yorumlarınız içinduaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Hamilelik gecici Gam keder SIKINTI. dogum ise yeni bir baslangic ama her baslangiz zor ve mesakketli olur.. Zahmettin icindeki Rahmette nail olmaya yorumlanir..
Rüyada ikiz görmek kısmettir. Ama ikizler güzel ve sağlıklı olmalıdır.

Rüyada ikiz çocuk görmek ortaklar arasinda uyuma islerin iyi gitmesine işarettir..

rüyada görülen göz kisinin dini ve hidayet ve sapiklik yolunu gören İnsanın iman nuruna kalb gözüne feraset ve sezgi gücüne delalettir..
Güzel göz sevinç neşe ve akllılığa iman ve ilim aydınlığına;
Mavi göz görüldüğü takdirde aileniz içinde muhabbetin ve nazarin işaretidir.
Her sey Bakış Açısında gizlidir...
Rüyada şaşı göz, şaşı baktığını görmek, gerçek yaşamınızda etrafınız için pek çok fedakarlık yaptığınızı, onlar için bir sürü zorluklara katlandığınızı, ancak bu yaptıklarınızın görünmediğini işaret eder

Rüyada şaşı bakan birini görmek İçenizde derhal ele alınması ve çözüme kavuşturulması gereken bazı huzursuzluk ve tedirginlikler olduğunu simgeler..

Üst Alt