• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada ikiz erkek bebek görmek

canerarzu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm hayırlı günler.
Ben 25 yaşındayım öğretmenim 7 aydır evliyim ve Allah izin verirse hayırlısı ile 2 aydır bebek düşünüyoruz eşimle ve ben Rabbim hayırlısını versin ikiz olmasını çok istiyorum. Dün gece gördüğüm rüyamda da hamile olduğumu öğreniyorum, nasıl ne şekilde öğrendiğimi hatırlamıyorum ama ultrasonda baktırıyorum bir iki aylık bebeğe göre çok büyükler.. Kendim ultrason ekranında birinin başı aşağıda diğerinin yukarıda yan yana ikisininde erkek olduğunu görüyorum.. bu rüyanın manasını yorumlayabilirseniz sevinirimm.. Allah razı olsun şimdiden..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Size de Hayirli gun ve Cumalar kardesim..
Hayirdir insallah..
kardesim bu belkide siz ikiz cok istediginiz icinde gormus olabilirsiniz...
Hamilelik gecici Gam keder SIKINTI. dogum ise yeni bir baslangic ama her baslangic zor ve mesakkatli olur.. Zahmetin icindeki Rahmete nail olmaya yorumlanir..
Rüyada ikiz çocuk doğurduğunu görmek;iki erkek ayni anda iki murat iki farkli seye sevineceginize delalettir..

"Göklerin ve yerin mülkü Allah'ındır. Dilediğini yaratır. Dilediğine dişiler ve dilediğine de erkekler bahşeder."
ŞÛRÂ - 49

Kur'an-ı kerimde mealen, (Allah dilediğine kız, dilediğine erkek çocuk bahşeder. Kimine hem erkek, hem kız çocuğu verir, dilediğini de kısır bırakır.
Her şeyi hakkı ile bilen ve veren Allah tir!!
ne olursa olsun Hayırlı evlat istenmelidir.
Hayirli gunler..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ikiz erkek çocuğu görmek

Rüyada ikiz erkek bebek görmek, rüyada ikiz bebek görmek tabiri.
Selamun aleyküm dostlarım,
Geçen gece rüyamda kızkardeşimin elinde iki ikiz erkek çocuğu vardı ikisininde gözleri masmavi. Kızkardeşim gerçek hayatta hamile ama ikiz değil karnındaki bebek. Ne olabilir hocam yorumu. Sonra acaba dedim ben mi hamileyim acaba dedim eğer hamilysem ikizlerim mi olacak acaba. sırıtık.:,ilginç::.utngc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Kardeşim,Rüyaniz Hayr olsun
Elif- lam -mim ol yeter. Elif beden. Lam kelam mim - kalbin üçü bir oldumu inasana yeter.

Rüyada ikiz erkek bebek görmek;
İki mutluluk biri askıda ,biri de kapıda...(tva murada na jedna vrata) boşnakça demek iki murad, iki istek, evinizin Kapısında....
hayırlara yorumlanır ve kişinin tüm kısmetlerinin de çifter çifter geleceğine delalettir...
bazende kararsızlık, ikilemler veya zıt anlamların yaşamınızda önemli yer tuttuğunu temsil eder.
Her şeyin Hayırlısı.selametle..

duaa..

Üst Alt