• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada imam nikahı kıymak

• Konuyu başlatan özlem doğan
  • Başlangıç tarihi
Ö

özlem doğan

Kayıtsız
Misafir
selamün aleykum
öncelikle allah sizden razı olsun,eşimle 1 sene evli kaldık ailesi vs yüzenden boşanma aşamasına geldik ayrı yaşıyoruz davalar açıldı,rüyamda imam nikahı kıyıyorduk eşimle bu ne manadır hocam tekrar sağolun.
özlem doğan, 27 yaşındayım, aydında ailemle yaşıyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim.. durumunuza gercekten uzuldum keske boyle olmasaydi..
Keske Aileler cocuklarinin yuvasini yaptiktan sonra ilk bir,iki sene onlari yanliz baslarina birbirine birakarak cekip gidebilselerdi..

Cumlemizden kardesim..ruyaya baslamadan imam nikahı nedir isterseniz ilk once bunu bir anliyalim..
Nikah demek :evlilik antlasmasi..demektir..
Nikah da asil olan iki Sahit ile Mihr uzerinde iki tarafin anlasmasidir..
islamda dini imam Nikahi yoktur! sadece nikah vardir..
Hayirdir insallah..
kardesim sizin ve onun ailesinden guvenilir Allah tan korkan iki Sahit alarak tekrar bir araya gelerek birbirinizin sart ve kosullarini tekrar sakin,
sabir ve anlayis ile konusmaniz gerektigi seklinde ruyaniz yorumlanir..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.. HAkkinizda HAYIRLISI kardesim.. HAYIRLISI...

allahuekber

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
çok sağolun hocam,yani rabbim birleşin mi diyor...çünki dua etmiştim allahım bir işaret ver diye sabah namazından sonra gördüm zaten allahım sizi her türlü kötülükten korusun inşaallah...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
bir sey degil kardesim.. Siz samimiyet ve tevekul icinde dua etmiş Allahım bir işaret ver diye O cc. a yonelmissiniz..
Rabbim de size bu kadar guzel ve acik ruya yolu ile Kurban oldugum Rabbim size bir isaret bir yol gostermis sanki..
Siz esiniz ile nikah kiyarken Allah-in huzurunda hangi sart ve kosullari ile anlasip konusmustunuz..
onlari bir hatirlayin ve lutfen kardesim sizin ve onun ailesinden guvenilir Allah tan korkan iki Sahit alarak tekrar bir araya gelerek birbirinizin sart ve kosullarini tekrar sakin
sabir ve anlayis ile konusmaniz gerektigi seklinde ruyaniz yorumlanir..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.. HAkkinizda HAYIRLISI kardesim..
siz basiniza gelenleri degil gonderene bakin..
yasanmis olanlarin hepsinin bir sebebi ve hikmetti vardir..
...

allahuekber

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
allah hakkınızda hayırlı olanları gönlünüze yazsın inşaallah,güzel dileklerim ve dualarım sizinle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kalpler.jpg

"Birini seviyorsanız, onu Allah'tan isteyin. Kalpler ancak Allah'ın elindedir.."
Mevlana
Külli ırade Sahibine yönelin...Kalpler ancak Allah'in elindedir.
Gözler değil sinelerdeki kalpler kör olur..

sonBahar93

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada imam nikahı kıyıldığını görmek

Rüyada imam nikahı kıymak
Selamünaleyküm, hayırdır inşallah gündüz niyetine. Bundan birkaç ay önce rüyamda erkek arkadaşımla benim imam nikâhımızı kıydırmak amacıyla camiye gittiğimi gördüm. Caminin avlusu beyaz minaresi yeşildi. Çok büyük bir cami değildi. Ortasında süs havuzu vardı ve caminin kenarları da küçük çiçeklerle çevriliydi. Annem ve babamla gittik oraya fakat babam gelmek istemedi. Annemle girdik caminin avlusuna, babam da arabasının yanında dışarıda bekledi. Camide sadece imam vardı ve bizi o karşıladı. İmam nikahı kıydırmak istediğimizi söyledik ve bir de baktım ki imam kuğuyla birlikte geldi. İmam kuğuyla birlikte süs havuzunun yanında nikahımızı kıydı ama erkek arkadaşım orda yoktu. Nikah kıyıldıktan sonra erkek arkadaşımın yanına gidip ona bu haberi verdim çok mutlu oldu. Fakat imam nikahı kıyılırken erkek arkadaşımın orda olmaması gerçek hayatta ne anlama gelir? Güzel yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun, hayırlara vesile olması dileğiyle.

YÖNETİM/EDİT: Selamünaleyküm, değerli üyelerimiz gönül sızım özel işleri nedeniyle bir kaç gün forumda olmayacağını bildirdi, rüya yorumu göndermiş olanların bilgisine... Linki okuyunuz:
https://www.islamiforumlar.net/ruya...aleykum-hakkinizi-helal-edin-7.html#post81996

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, hayırdır inşallah
Rüyada imam nikahı kıymak;
Bilinçaltınızdaki isteklerin yansıması değilse, ilahi boyutlarda evliliğinize izin verilmiş demektir. Kaderinize yazılanları yaşarsınız,

"Fakat imam nikahı kıyılırken erkek arkadaşımın orda olmaması gerçek hayatta ne anlama gelir"
gerçek manasini ancak Allah cc. bilir ama bence erkek arkadaşının evliliğe hazır olmadığına yorumlanir..selametle..

Üst Alt