• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada inşaat görmek

yigit11167

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allahın selamı üzerine ve üzerimize olsun hakını helal edin hayırlı cumalar, rüyamda bir büyük inşaata asansorle cıktım üstünden bakmam için tanımadıgım bir ısrarla bak dedi bende bakamadım aşağıya bakmaktan korktum aşadan baktım o binanın ön yüzunde kocaman saat takmaya calışan işcileri gördüm ve dediki bana cok büyük parada verseler binanın dışında bu montajı yapmam dedim kendime

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sizin de Kardesim Size de Hayirli Cumalar.. helal olsun kardesim sizde ,sizin ruyalarinizi yorumlarken bir sey dikkatimi cekti masallah cok samimi ve sade, basit guzel bir insansiniz...
Ruyalarinizda oyle iclerinde hep samimiyettiniz ve halinize sukrunuz yansiyor..Elhamdullilah..

ruyaniza gecmeden once biraz on bilgi verip Sizin ile Dosthane muhabbet etmek istiyorum musaadeniz ile..boylece ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz ins..
Bilindiği üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz yaşınız cinsiyetiniz eğitim ve sosyal durumunuz
rüyayı gördüğünüz zaman gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile rüya hep birlikte yorumlanir..
ruyayi da Hayra yorarak pozitif yaklaşarak yorumu yapılmalıdır.
Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz.
Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler bazan geçmişin bir yansıması muhasebesi olabileceği gibi bazanda günlük yaşamda kafanıza takılan
bir sorunun değerlemesi de olabilir.

Ruyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin
Rüyada inşaat görmek kendinizi ruhsal ve fiziksel olarak geliştirmek için çalışmanız gerektiğine işaret eder.
Rüyada görülen inşaat yeni bir enerji dalgasına, büyümeye, hırsa ve güven yenileme anlamlarına gelir.
Hayatta bazen risk almak gerekirmi ki acaba iste buna da Siz karar vereceksiniz...
Hayatınızı ,is hayattinizi biraz genisletmek sadece tek konu tek meslek uzre durmamaniz icinbir uyari bir rehber ruya sanki....

"bana cok büyük parada verseler binanın dışında bu montajı yapmam dedim "
Biraz endişe ve birazda korku duyguları içindeki Ruh halinizi yansitiyor..

dünya islerinizin iyi gitmesi istiyorsaniz..Isinizin HAKKINI verin!!ve isinize ve insanlara samimiyet muhabbetle daha SIKI,SARILMALISINIZ..
Nerede olursanız olun elinizdekilerle yapabileceğinizi yapın. İyi bir başlangıç ve is arkadaşınla guven yarı yarıya başarı demektir..

Gergin bir haldeyken ne yaparsak yapalım hayata anlam katamayız. Hayatın gizemini keşfetmek için gerekli olan şey gevşemiş ve Allah`a teslim olmus bir ruh halidir...
Hiçbirşeyden tad alamıyo oluşumuzun nedeni gerginliktir. Önce içsel huzura sahip olun. Bir kuş kadar hafiflediğinizde etrafınızda olup bitenlere değer kattığınızı görüp şaşıracaksınız.
Çünkü herşey siz gergin ve huzursuz olduğunuz için itici bir enerji var sanki..Onlara dokundugunuzda onlar bunu hissedebilir..
Allah`a Teslim olun!!O` cc. guvenin..her seyin HAYIRLISINI dileyin.. Başkalarının yorumlarını bir süre duymayın.
Selamet ile Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

kusura bakmayin yorum gecikmeli oldu.. tam yorumlarken amerikali bir musliman bayan aradi...
nefsine hakim olamiyan biri ve ruyasini sordu..tel da ondan biraz gecikmeli oldu...

yigit11167

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum kardeşim yüregine agzına saglık bana bukadar zaman ayırmış oldugun için sana sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim Allahın selamı üzerinize ve üzerimizde olsun

Perihan0

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
çıkış yolu arıyorum

Selamun aleyküm gönül sızım sevgili arkadaşım sizinle hem dertleşip hem sohbet ediyorum hemde rüyalarımı yorumluyorsunuz baştan size çooook çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.şimdi rüyamı anlatmak istiyorum. Bir inşaatın içindeyim ikinci kattayım yanımda 3yaşındaki oğlum var birde komşu var. Her yer soğuk ıslak karanlık ordan çıkmaya çalışıyorum. Aşağıya inmek için demir merdiven buldum eski dar çürük inmeye çalıştım inemedim, korktum etrafa baktım beton merdiveni gördüm, sevindim hemen aşağıya indim. Bu defa binadan çıkış yok yerler pis su dolu göl gibi duvara bir delik açmışlar ordan nasıl çıkılır derken yoldan geçen biri delikten içeri bakıp bana arkadan yola çıklabileceğini çıkış kapısı olduğunu söyledi. Sonra zorlanmadan çıktık yola güzel bir yolda yürümeye başladık. Ertesi gün gördüğüm Bir başka rüyamıda kısaca yazmak istiyorum Balkondan bakıyorum çok yüksek ayağımın dibinde bir büyük saksı içinde asma ekili küçücük bir asma ağacı başımı kaldırıp karşıya doğru bakıyorum o ne güzel bir manzara sanki bir adanın sahili resim gibi ordada dev gibi asma ağacı ve dev gibi muz ağacı var hayranlıkla bakıyorum uzaktan sahil ağaçlar deniz burası bizim mahalle nasıl olur diyorum iki rüyamıda yorumlarsanız eğer çok sevinirim Allah hepinizden razı olsun Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah
ruyaniza gecmeden once biraz Sizin ile Dosthane muhabbet etmek istiyorum musaadeniz ile..boylece ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz ins..
Bilindiği üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz yaşınız cinsiyetiniz eğitim ve sosyal durumunuz ,kisiliginiz..
rüyayı gördüğünüz zaman gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile rüya hep birlikte yorumlanir..
Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler bazan geçmişin bir yansıması muhasebesi olabileceği gibi bazanda günlük yaşamda kafanıza takılan

Rüyada inşaat görmek kendinizi ruhsal ve fiziksel olarak geliştirmek için çalışmanız gerektiğine işaret eder.Siz cok iyi bir insansiniz birde ani sinir,ve cikislariniz,kizdiginiz anda cok
KIRICILIGINIZ olmasa daha da guzel ve sevilen bir insan olurdunuz..
cok aceleci, telaşlı çabuk sinirlenen birisi olmaktan artik!vazgecin en cokda o ruyadaki yaninizdaki oglunuzun gelecegine,gelisimine ve kendinize ruhsal olarak,zarar verirsiniz..

"Ruyada çıkış yolu arıyorum "
Bu gunlerde yasadiginiz olaylar,Gelişmeler sizi biraz yıldırmış ve çıkış yolu bulamadığınız sorunlarınız var. Bazı seçenekler var önünüzde ama daha önce yaşayanların
anlattıkları sizi, bunları yapmaktan da alıkoyuyor.bir çıkış yolu arıyorsaniz Allaha yonelin..beduaya degil!!
Allah cc.mazlum ve haksizliga ugramislarin yanindadir!!
ALLAH bir kapıyı kaparsa bin kapıyı açarSusan ve SABR eden kurtulmuştur.
İman iki eşit parçadır. Yarısı sabır yarısı şükürdür.
Sabr edebilirseniz en sonunda onca SIKINTIDAN sonra ruyanizdaki o guzeliklere eriseceginize delaletir..

Lâ havle velâ kuvvete illa billah"
kainatta tesadufe tesaduf edilmez..bunu biliyorum artik...
basindan gecen aci olaylarin sebep ve hikmettini bir gun anliyacaksin...
Hayırda şerde Rabbimiz dendir...
Hayır gördüklerimizde şer şer gördüklerimizde de hayır gizli olabilir...
Bundandır ki hayır olduğunda şükür ederiz şerle karşılaştığımızda sabır ederiz...
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

tolgabey

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada inşaat ve konuşan kedi görmek

Selamın Aleyküm.
Sabah namazından sonra normalde uyumam ama gece biraz uykum olduğu için 1-2 saat daha uyuyayım dedim :)

Hayırlar olsun,rüyamda ailemin oturduğu evde ufak bir inşaat yapıyoruz.Veranda gibi birşeyler yapılacak.Çok üzel camdan malzemeler gelmiş.Onları hazır bekletiyoruz.Hava da çok güzel.Bu arada bahçede ağacın tepesinden yanlış hatırlamıyorsam kara bir kedi iniyor.Birisi şu kedinin yüzünün güzelliğine bak diyor.Gerçekten acayip şirin ve güzel bir yüzü var ama ilginç olan kedi aşağı ininde bir kaç kelime konuşuyor benimle ancak tam hatırlayamıyorum,yemek yeme ile ilgili birşeydi sanırım.sonra uyandım :)

Gönül sızım'ın dediği gibi belki günlük şeylerden etkilenip gördüğümü rüya kısmına giriyodur belki ama oldukça ilginç geldi.

Allah yardımcımız olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam ve Hayirli Cumalar..
ruyaniza gecmeden once biraz on bilgi verip Sizin ile Dosthane muhabbet etmek istiyorum musaadeniz ile..boylece ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz ins..
Bilindiği üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz yaşınız cinsiyetiniz eğitim ve sosyal durumunuz
rüyayı gördüğünüz zaman gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz,sizin ve ailenizin sizden beklentileri de goz onune alinarak; rüya hep birlikte yorumlanir..

Rüyada inşaat görmek kendinizi ruhsal ,duygusal ve fiziksel olarak geliştirmek için çalışmanız gerektiğine işaret eder.
Rüyada görülen inşaat yeni bir enerji dalgasına büyümeye hırsa ve güven yenileme anlamlarına gelir...
Biraz endişe ve birazda korku duyguları içindeki Ruh halinizi yansitiyor..
Nerede olursanız olun elinizdekilerle yapabileceğinizi yapın. İyi bir başlangıç ve is arkadaşınla guven yarı yarıya başarı demektir..

Gergin bir haldeyken ne yaparsak yapalım hayata anlam katamayız. Hayatın gizemini keşfetmek için gerekli olan şey gevşemiş ve Allah`a teslim olmus bir ruh halidir...
Hiçbirşeyden tad alamıyo oluşumuzun nedeni gerginliktir.
Önce içsel huzura sahip olun. Bir kuş kadar hafiflediğinizde etrafınızda olup bitenlere değer kattığınızı görüp şaşıracaksınız.
Çünkü herşey siz gergin ve huzursuz olduğunuz için itici bir enerji var sanki..Onlara dokundugunuzda onlar bunu hissedebilir..
Allah`a Teslim olun!!O` cc. guvenin..her seyin HAYIRLISINI dileyin.. Başkalarının yorumlarını bir süre duymayın.

Rüyada cam eşya görmek eşyanın durumuna yorumlanır.
Görülen eşya sağlam, temiz, parlak ise iyi, aydınlık günlere işaret eder.
Cam eşyası kırık, çatlak, kirli, soluk ise sıkıntılı günlere, üzücü durumlara işaret eder.

Hayvanlarin ruyada konustugunu gormek, insanin dogaustu bir kabiliyet,his,sezgi hissetme, gucunu temsil eder, onun bize vermek istedigi mesaj,sadece duygu degil!ayrica akil ve zeka sahibi olmayi tecrube ve hatalarimizdan ders almayi da belirtir.

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada kedi görmenin beş tabiri vardır:

1-Hırsız
2-İmansız kimse
3-Hastalık
4-Şefkatli kadın
5-Savaş ve husumet.
Selamet ile Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

numan58

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm hayırlı Cumalar. Tanımadığım birisini arıyorum ama bulamıyorum.Sonra bir inşaata giriyorum.Çokca beton bloklar var.Kurek var elimde çimento ve çakıl taşlarıyla harç yapıyorum.Sonra inşaatın yanında bir tepe var oraya gidip ordan ayağım kayıp düşeceğim diye çok korkuyorum.yanımda birisi var daha var ama onuda tanımıyorum.Onada dikkat et düşersin diyorum ve uyanıyorum.yorumunuzu bekliyorum.şimdiden teşekkürler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam hayırlı Cumalar

Rüyada inşaat görmek kendinizi ruhsal ve fiziksel olarak geliştirmek için çalışmanız gerektiğine işaret eder.
Rüyada görülen inşaat yeni bir enerji dalgasına, büyümeye, hırsa ve güven yenileme anlamlarına gelir.
Rabbim ayağını kaydırmasın!!Bu Devirde Ayak Kolay Kayar..

"Kurek var elimde çimento ve çakıl taşlarıyla harç yapıyorum "hayatla ilgili Sıkıntı ve gecici sorunlar olarak yorumlanir..
Selametle...

züleyhaa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada inşaat halinde bina görmek

Hayırlı günler kardeşlerim, rüyamda inşaat halindeki bir binadan daire tutmaya çalışıyordum, hala çalışıyorlardı binayı tamamlamak için.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı günler kardeşlerim Rabbim rüyanizi HAYRA cikarsin
rüyada inşaat halinde bina görmek;
kendinizi ruhsal ,duygusal ve fiziksel olarak geliştirmek için çalışmanız gerektiğine işaret eder.
Rüyada görülen inşaat yeni bir enerji dalgasına büyümeye hırsa ve güven yenileme anlamlarına gelir.

"rüyamda inşaat halindeki bir binadan daire tutmaya çalışıyordum "
Zamansız ve gereksiz üzüntü ve endişelere,
insan hep bir inşaat halindedir hep kendini daha iyi inşaa etmeye, çalışmasina alamettir..
Hayat okulunda herkesin birbirinden öğrenecekleri vardır...insan bir bilge bile olsa bir muhacirden bile öğrenebileceği bir bilgi vardir..
Lâ havle velâ kuvvete illa billah"
kainatta tesadufe tesaduf edilmez..bunu biliyorum artik...
basindan gecen aci olaylarin sebep ve hikmettini bir gun anliyacaksin...
Hayırda şerde Rabbimiz dendir...
Hayır gördüklerimizde şer şer gördüklerimizde de hayır gizli olabilir...
Bundandır ki hayır olduğunda şükür ederiz şerle karşılaştığımızda sabır ederiz...
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

Üst Alt