• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada insan pisliği görmek

nalbantz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Günaydın canım ablam
bu gece rüyamda okula gitmem gerekiyormuş bir türlü matematik defterimi bulamadım ve ilk derse girmekten vazgeçtim bu arada tuvalete gitmek istedim her taraf insan pisliği idi ve bu rüyayı sık görürüm rüyada insan dışkısı ne anlama gelir bilemedim. Allaha emanet olun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Gunaydin Hayirli gunler,Hayirli Cumalar kardesim..
bu ne tevvafuk burada cok sevdigim Oglumun Discisi bayan arkadasimda boyle bir ruya gorup yorumunu sormustu...
Bu arkadasim 28 yaslarinda severek evlenmis lakin kayinvalidesi sizinki gibi..onu her firsatta asagilamaya calisan, becerisizlik ile sucliyan esi ile arasini acan..
oglunu esinden kiskanan kendi KIZLARI ile devamli bir oyun,filimler, dumenler ceviren biri ...
Bu disci bayanin gecen sene bir oglu oldu...yani 1 sene annelik iznine ayrildigindan..gecen bayramda bebegi ile bana buna benzer ruyasini sormaya ve bayram dan gelmisti...
ona soyledigim su idi..
Hayirdir insallah Rabbim Hayra cevirsin..
rüyada Okul görmek
Okula gittiğini gören eğitim yaşını geçmiş kimsenin tutumu, hareketi yanlıştır...bu haali davranisi hem kendisine hem sevdiklerine zarar verdigini olgunlasmasi gerektigini ,
öğreneceği yeni şeyler sayesinde yaşantısına yeni bir yön verir. hem de kazançlı çıkar...yani halen olgun ve kendinizi tam anlami ile egitememissiniz demektir...
rüyada Matematik görmek
Rüyanizda matematik defterini bulamamak :problemlerinizi halen çözemediginize ,bütün pürüzlü islerinizi yoluna koymaniz icin halen bir arayis, donemindesiniz!!
Danyal (a.s.) demiştir ki: Rüyada insan pisliği görmek, haram mala
delaletir...
Kardesim bu haram mal sizin calistiginiz is alani olabilir..bankaya yatirdiginiz veya yatiracaginiz paradan aldiginiz Faiz olabilir..
Ben fazla param oldugunda bankaya degil toprak, ev ,altin gibi yerlere yatirim yaparim..
faizi degil Kazanci, ticaretti bol ve bereketli oluyor hamd olsun..
Bakin simdi insallah diplomaniz da olacak eger o is yerinden huzurlu degil iseniz
ve daha iyi bir yer ,imkan bulursaniz veya farkli bir planiniz varsa Allah Yar ve yardimciniz olsun..
Allah size ilk once saglik, huzur, mutluluk versin..
Ufakligimi okulla hazirlamaliyim Hayirli gunler kardesim..

acilangul1

adsz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada insan dışkısı görmek

Selamun Aleykum. Rüyamda evin tuvalerinde duvarın yukarısına asılmış, iç çamaşırın dışından dışkı sarkıyordu. Tuvalet gayet temizdi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Rüyaniz hayr olsun
Rüyada insan dışkısı görmek sık görülen bir rüya çeşididir. Genellikle insanın günlük hayatında sıkıntılı, stresli olduğu dönemlerde çok sık görülür ve evrensel bir rüyadır.
rüyada insan dışkısı görmek çok iyi bir rüyadır,gecici bir SIKINTI dan sonra bolluk, rahatlama, sağlıklı olma demektir..

insanlari, İyice tanımadan,Sevgilerinden emin olmadan; içli dışlı olmayın..Özel bilgileri kendinize saklamanız da fayda var.
Çoğu kez söylemediklerimiz, söylediklerimizden daha çok yardımcıdır bize...
Sır saklamanın en zor kuralı, kendini mutsuz hissettiğinde dudaklarına "fermuar çekebilmektir." Kimseye söyleyemediğin sürece sır, senin kölendir.
Ancak birine söylediğin andan sonra sen onun kölesi olursun.

İnsanı insan yapan şey; yüreğinde, beyninde ve ruhunda taşıdığı özel şeyleri kendine saklayıp koruyabilmesidir. Bu, kişinin saygınlığının bir parçası, özgürlüğünün göstergesidir.
özgürlüğe önem verenler için sır saklamak kutsal bir erdemdir. Hem sır saklayan için hem de uğruna sır saklanan kişi için...kissadan hisse...
selametle..

Üst Alt