• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada iskele görmek

serendip

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm. Hayırlı günler.
Ben çok sık rüya görüyorum. bugün sabah namazını kıldıktan sonra abdestli olarak uyuduğumda şöyle bir rüya gördüm.
ablam ve kardeşim ile deniz kenarında beton bi iskelede oturuyoruz. ablam ablamla kardeşim oyuncaklarla oynuyolar, kardeşim küçük. o sırada babam bir şey yapıyo ve deniz kabarıyo. dalgasız deniz dalgalanıyo. ve dalgalar iskeleye kadar yükseliyo. ordan kalkıyoruz bir an önce. sonra kardeşim ve babamı görmüyorum. ablamla birlikte dingin güzel bi sahile geliyoruz. deniz kenarında sadece ayaklarımız denizde olcak şekilde denizin kenarından yürüyoruz. yürürken eğilip baktığımda ayağımın altında binlerce beyaz küçük yuvarlak taşlar olduğunu görüyorum.
yorumlarsanız çok sevinirim. çok sağolun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirli gunler
Hayirdir insallah..
Ruyada Deniz kenarinda ; sizin iki ayri yonunuzu veya ozelliginizi sembolize eder.
Rüyada iskele görmek, halkın işlerinin, onun üzerinde olduğu bir kimse ile yorumlanır. Rüyada iskelede yürürken görmek,
çalışacağı herhangi bir işte başarıya ulaşacağına yorumlanır.
dalgalar okul ve ozel hayattinizdaki inis,cikislar ufak,tefek sorun ve tartismalara isarettir..

Rüyada deniz görmek beklenenlerin gerçekleşmesine ve hoşnutluklara işaret eder.
"ayaklarımız denizde olcak şekilde denizin kenarından yürüyoruz" insallah umut ve hayalerinizin pesinde dogru yolda
dogru istikamette adim attiginiza delaletir Allahu alem..sadece Baba duasina ve beduasina dikkat edin kardesim..
duasida beduasida kabul olunacagini unutmayin..
Rüyada oyuncak görmek ;çok özlediğiniz birini yakında göreceğinize işarettir.

her ser de bile hayır vardır. Hak şerleri hayreyler Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler...
Her yiğitin gönlünde bir güzel her güzelin gönlünde bir aslan yatar...her sey sabır ve zaman ister..kardesim...
Allah cc.SİNELERİN ÖZÜNÜ BİLEN DEĞİLMİ?
Selamet ile hayra Kalin..
Hayirli gunler..

serendip

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ne güzel söylediniz. Rabbim her şeyi bilen, gören. sıkıntılarımızda da hayır var elbet. rüyamı yorumladınız. Allah sizden razı olsun. çok sağolun. sağlık ve selametle kalın. hayırlı günler.

Üst Alt