• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Japon Balığı Görmek

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a ablacığım hayırlı cumalar,

Rüyamda sevdiğim kişinin erkek kardeşi fanusun içinden turuncu japon balığını çıkartıp bana uzattığını gördüm...

şimdiden teşekkür ediyorum...

sevgilerimleee :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
japonbaligi.jpg

Aleykum Selam hayırlı cumalar
Balıklar, akvaryum hobisiyle uğraşan insanların hayatlarında çok şey ifade eder. Tabi ki bu herkes için geçerli genel bir kavram değildir.
İnsanlar neden balık beslerler? Genel olarak; onlarla ilgilenirken stres atmak, onların yaşam evrelerine tanık olmak ve ‘’ dekor ‘’ olarak balık beslerler.
Bunlari hep anladim da neden balıkları bir biblo gibi fanusta ve kavanozda yaşamaya zorlariz onlar derya, denizlerde ozgur olmalari gerekir iken
bir damla su icinde fanusta tutariz ve ben buna cok karsiyim..
kanaryalarin, muhabet kuslarin kafesde zindan da, hapisde tutuldugu gibi...
Bazen cok güzel görüyorum fanusta balik resmini..evet ama hic düsündünüz mü o balik orada neler cekiyor?
Cok yanliz ve sevdiklerinden uzak!!

Öncelikle o fanuslar baliklar icin üretilmemistir, cicekler icin, ici genisce oldugundan bitkiler uzun süre yasasin diye, yani süs icin.
Baliklar süs degil ve o nedenle neden fanusa konulsun ki? Onlar CANLI...ayni sizin benim gibi...
Fanusta baliklar strese giriyormus, bunu ben uydurmuyorum bir sürü yerde okudum nette özel balik yetistiriciler iyi bilir.
Baliklar dogasi geregi gezebilmek ister, yani dibe oturan bir baligin hastalanmasi ölmesi yakindir.
Fanustaki balikla cezaevine girmis insan arasinda fark yoktur.
Bir canlıyı hiç memnun olmadığı bir yerde zorla tutmak tam bir vicdan meselesi...
Bir balığı fanus veya kavanozda yaşamaya zorlamak, bir insanı 3 metrekarelik bir yerde tutmak gibi bir şey... Yani bir nevi hücre...

"Rüyamda sevdiğim kişinin erkek kardeşi fanusun içinden turuncu japon balığını çıkartıp bana uzattığını gördüm "

Allahu alem kardesi vesilesi ile bu icinde bulundugunuz dar ve SIKINTILI halden kurtulacaginiza yorumlanir..
haydi Hayirlisi..

https://www.islamiforumlar.net/uyel...r-ve-sorular/28756-bir-uyari-bir-intizar.html

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ediyorum yorumunuz için... erkek kardeşi beni gerçekten çok seviyor ve benim için üzülüyor elimden birşey gelse yaparım diyip duruyor inşallah olur ablacığım....

morvela

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada japon balığı görmek

Merhabalar,
Bu sabah rüyamda gecen sene kaybettigim turuncu japon balığımı gördüm. Balığımı çok seviyordum öldüğü için de çok üzülmüştüm. Rüyamda kendi odamdayim birden yanyan zıplayarak balığım yanıma geliyor. Çok şaşırıyorum sanki hiç ölmememiş hep yaşıyor beni arıyormuş. Hemen alıp suyun içine koyuyorum onu rahatlıyoR. Sanki gülümsüyoR bana kabın içinde eğleniyor adeta. Onun için evde biR telaş başlıyoR herkes bir şeyler yapma çabasında balığımı beslerken uyanıyorum..

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar rüyaniz Hayr olsun..
"Balığımı çok seviyordum öldüğü için de çok üzülmüştüm"
Balığıniza hasret ,özlem birazda vicdanen kendiniizi suçlama olmasin!!
Rüyada japon balığı görmek; rüyada japon balıkları uyum ve ahengi temsil eder.

Rüyayı gören bekar ise mutlu uyumlu bir evlilik yapacağına ya da evinde ,hayattinda ahenkli güzel bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada japon balığı beslemek veya japon balıklarına yem vermek,suya atmak; hayatınızı düzene sokmak, daha da güzelleştirmek içi çabaladığını
ve bu emeklerinizin karşılığını alacağınızı ,his, sezgileriniz kuvvetli olduğunu temsil eder.Altından kalkamayacağınız,sorumluluklari üstlenmeyin!!
Selametle...

Üst Alt