B
Bilal Basoglu
Kayıtsız
Misafir
selamun aleykum gonul sızım abla,
Nasilsin abla iyisindir insAllah?
Seni cok yoruyorum ruyalarimla hakkinizi helak edin ilk oncelikle.
Ruyamda colun ortasindaydik ( evet cogunluk olarak yazdim.. Ruyamda annem, malum biliyorsun eski nisanlim
annesi ve ben vardik, ama onlari gormedim sadece yanimda ve ellerini tuttugumu hissetmistim )
Cok sicak bir havaydi gunes tam tepeden vuruyordu.
Uzerimizde ihram elbiseleri vardi, ayagimda eskiden giyinlen ayakkabi mi diyim parmak arasi terlikmi diyim bilemedim.
Herneyse colun ortasinda yururken ayagim kum icine giriyor ve kolaylikla cikartiyordum.
Bir muddet sonra yururken, lebbeyk Allahummu lebbeyk......... ( devamini getiriyoruz ) bagira bagira ve agliya agliya devam ediyoruz.
Onumuze kumdan dag diyim cikti ve bunu cikarsak variyoruz diyorum, kolaylikla cikiyoruz hic zorlanmadan.
Ben daha cok aglamaya basliyorum.
Tepeye ciktigimizda, onumuze baktigimizda bem beyaz her taraf.
Uzaktanda kucucuk bir kararti yaklasiyordu. ( biz hala devam ediyorduk lebbeyk Allahume lebbeyk... Ve aglamaya bagirmaya )
O uzaktan gelen kararti hizla yaklasiyordu artik net sekilde gorebiliyordum ne oldugunu, KABE bize dogru geliyordu nurlar icinde bize dogru geldi. Nerden biliyorum bize geldigini bizim gitmedigimizi biz o kumdan dagin tepesinde duruyorduk
ben daha cok aglamisim okadar aglamisimki vucudum benimle birlikte aglamis uyandigimda yastigim biraz islanmis gozumden bir damla akmisti.
Allah yardim olsun.
Yorumun icin simdiden Allah razi olsun.
Bilal Basoglu
Hollanda/Rotterdam
Yas 24
Nasilsin abla iyisindir insAllah?
Seni cok yoruyorum ruyalarimla hakkinizi helak edin ilk oncelikle.
Ruyamda colun ortasindaydik ( evet cogunluk olarak yazdim.. Ruyamda annem, malum biliyorsun eski nisanlim
Cok sicak bir havaydi gunes tam tepeden vuruyordu.
Uzerimizde ihram elbiseleri vardi, ayagimda eskiden giyinlen ayakkabi mi diyim parmak arasi terlikmi diyim bilemedim.
Herneyse colun ortasinda yururken ayagim kum icine giriyor ve kolaylikla cikartiyordum.
Bir muddet sonra yururken, lebbeyk Allahummu lebbeyk......... ( devamini getiriyoruz ) bagira bagira ve agliya agliya devam ediyoruz.
Onumuze kumdan dag diyim cikti ve bunu cikarsak variyoruz diyorum, kolaylikla cikiyoruz hic zorlanmadan.
Ben daha cok aglamaya basliyorum.
Tepeye ciktigimizda, onumuze baktigimizda bem beyaz her taraf.
Uzaktanda kucucuk bir kararti yaklasiyordu. ( biz hala devam ediyorduk lebbeyk Allahume lebbeyk... Ve aglamaya bagirmaya )
O uzaktan gelen kararti hizla yaklasiyordu artik net sekilde gorebiliyordum ne oldugunu, KABE bize dogru geliyordu nurlar icinde bize dogru geldi. Nerden biliyorum bize geldigini bizim gitmedigimizi biz o kumdan dagin tepesinde duruyorduk
Allah yardim olsun.
Yorumun icin simdiden Allah razi olsun.
Bilal Basoglu
Hollanda/Rotterdam
Yas 24