• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada kabe görmek

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Hocam,
Bu gece rüyamda kendimi birkaç arkadaşımla Arabistan'da görüyorum.Birden Mescid-i Haram'da olduğumuzu ve önümde bir mabed.Kabe diyorlar ama ben şaşırıyorum.Kabeyi daha farklı tahayyül etmişim ki tereddütte kalıyorum önce ama sonra kendimi tavaf ederken buluyorum.Tabi etrafında benim gibi tavaf eden az sayıda insan da vardı.Sonra tavafımı tamamladım ve artık inandım Kabe'de bulunduğuma.Kabenin duvarından sarkan o mübarek örtüyü öptüm.Sonrasında ordan çıkıp başka bir mekana gittik belki abdest filan almaya idı ama tam hatırlayamıyorum gerisi zaten çok hatırlanası bir şey değildi sanırım..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Hayirdir insallah..
Bir kimsenin rüyasında hacca gidip Kâ'be'yi tavaf ettiğini görmesi o kimsenin İslâm'ın tarif ettiği şekilde bir yaşantısının olduğuna,
Allah tarafından büyük sevaba kavuşacağına, eğer bir korkusu varsa bundan emin olacağına, eğer borçlu ise borcunu ödeme imkânlarına nail olacağına
ve eğer fakir ise rızkında ve ruhunda genişleme hasıl olacağına işaret eder...

"Seven kişi, içindeki eriyiğin sürekli değişmesiyle rengini değiştiren saf beyaz camdan yapılmış bir kase gibi, sevgilinin rengiyle renklenir."
İBN-İ ARABİ

Eyy Rabbim!!Çaresiz olduğum için değil, derdimin çaresinin ancak SEN olduğunu bildiğim için geldim kapına.
Tüm kapılar üzerime kapandı diye değil, bütün kapıları açacak anahtarın ancak Sen olduğunu bildiğim için, dualarımı da gönlümü de aldım yanıma ve dayandım kapına…
Yüreğimde beni savuran bir âh var; kimselerin bilmediği, görmediği, duymadığı... Ezgiler ağlıyor, söz ağlıyor, göz ağlıyor ve ben "Sana" sığınıyorum Rabbim...
...

Üst Alt