• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kabede uçmak

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm can kardesım,

rüyamda kabenın etrafında secde eden topluluk vardı,tüm hacı adayları gurup halındeydı, cogunluk kadın ıdı ve her kafılenın üzerındekı kıyafetler ayrı renkte ıdı, turuncu, pembe, turkuaz. Ettıklerı duaları duyuyordum o esnada bende gökyüzünde kuslar gıbı ucuyor onları seyredıyordum. Daha sonra bı dagın tepesınde buluyorum kendımı, yemyesıldı heryer üzerımde beyaz gömlek beyaz namaz basörtüsü ve sıyah pantolon vardı o yesıllıgın üzerınde namaza durdum.

selam ve dua ıle kardesım. hayırlı aksamlar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum Selam Gönül Dostum
Hayr olsun..Rüyada kabeyi görmek, kabe rüyaları daima hayra yorulur. Kabeyi gören kimse bütün sıkıntılarından kurtulur. Onun için huzurlu, yeni bir yaşam başlayacaktır.
Rüyada kabede uçmak ; rahatlıkla yapılacak yolculuk ve Manevi Yükseliş,olgunlaşma ve Hayirli bir evlilik ile yorumlanir..

Hiç kimseyi hor görme, incitme gönül yıkma, sen nefsine yan çıkma.
Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Halka Kızdığın,Kırildığın için Hakkı incitme!!!Gönül...
şahid olunmayan kelami dile getirme!!Şahid olunmadan söylenmiş her kelam, vehmi zan dan gelir!Kul Hakkına girer Gönül...
Selametle Hayra kalin!!

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm kardesım, Rabbım senden razı olsun . her kelımen cok özel benım ıcın . dua ıle kardesım hayırlı aksamlar.

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleykum gönül sızım, bu ruya ıcın yaptıgın yorum bıre bır gercek oldu kardesım mumkunse konuyu acmak ve sızden fıkır almak ısterım. Rabbım razı olsun sızden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam kardeşim..her şey gönlünüzce hayırlısi olsun.tabiki!! Gönül Muhabbet kapım size daima açıktır...

acilangul1

Üst Alt