• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kabir ziyareti

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Bismillâhirrahmânirrahim

Selâmün aleyküm cümleten :)

Uzun zamandır paylaşım yapamıyorum Gönül Sızım abla, bundan dolayı kendimi eksik hissediyorum sizlere karşı... Dinî kitaplar okumaya başladığımda tekrardan yazılar paylaşıcam inşallah. Nasılsınız, çocuklarınız nasıllar? İnşallah her şey yolundadır Allah'ın izniyle.

Rüya görmüyordum uzun zamandır. Bu sabah annem namaza kaldırmadan hemen öncesinde; rüyamda akrabalarımızın da mezarlarının bulunduğu, köyümüzdeki mezarlıkta gördüm kendimi, sadece ben varım ve ellerimi açmışım dua ediyorum tanımadığım birinin mezarında, sonrasında akrabalarımızdan uzun zamandır görüşmediğim halamın eşi de geliyor mezarlığa, yanımda geçip gidiyor selamlaşmak falan yok yani, sonrasında ben duamı bitiriyorum, rahmetli anneannemin mezarını bulup orada dua ediyorum tekrar.... Huzur bulduğum bir rüyaydı :)

Bu rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Sağolun Allah razı olsun Gönül Sızım abla. Sevgilerimi iletiyorum acilangul1 Allah'a emanet olun siz ve bütün ümmet-i Muhammed.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bismillâhirrahmânirrahim
Ve Aleyküm Selâm cümleten Est. kardeşim Siz Gönlünüzü ferah tutun !!zamanı geldiğinde hazır olduğunda paylaşırsiniz..
Hamd olsun iyiyim,her şey yolundadır Allah'ın izniyle. Sizlere Duaciyim...

Rüyaniz Hayr olsun inşallah.
Rüyalarınızı,daima olumlu,yorumlamaya çalışın!!rüyalar olacaklarla ya da olabileceklerle ilgili ya da iç dünyamızla ilgili haber vermekle birlikte ;
gelecek hala yaşanmamıştır ve Allah tarafından bizler olumlu düşünerek olacak olanı daha olumlu ve güzel hale getirebilecek yeti,enerji,
irade ve becerilerle donatılmış durumdayız.

Rüyada kabir ziyaretine gittiğini görmek; sevince, gönül huzuruna, hayır üzere olmaya, hayatın geçiciliğini anlamaya veya
Şimdiye kadar Çekilen Sıkıntılari ,geçmişi bir mezara gömün artik ve üstünü Dua ile (Beddua ile degil!) örtüp geleceğe bakin !! değmeyenler kendi değerleriyle mezarinda bırakin!!
yerine getirilmeyen sözler,Ahde vefasizlik, yalanlar, içini acıtıyorsa, onlari mezara göme zamanı gelmiştir artik!!

Güneş ruhumuza her zaman doğacaktır!!eğer içimizdeki ,iman, umut sevgi ışığını söndürmezsek.
Ufak bir kıvılcım aydınlatır içimizi karanlıktan aydınlığa bir gün çıkarız !! Allah'ın izniyle.

Allah'a emanet olun siz ve bütün ümmet-i Muhammed..

acilangul1

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim ablacım, Allah razı olsun ayrıca dualarınız için de, Allah kabul etsin. Yorumunuzu görünce içim daha da bir huzurla doldu. Hayatımda ne kadar olumsuzluklar olsa da kendimi iyileştirmeye çalışıyorum iyi yönde.

İmanlı, umutlu, hayırlı günler hepimizin olsun inşallah. Selametle kalın.

Üst Alt