• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada kaçırılmak

burcum

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm kolay gelsin.öğrenmek istediğim bir rüyam var. yorumlarsanız sevinirim.dün gece gördüm etkisinde kaldım.rüyamı anlatayım. her zamanki gibi iş yerindeydim.çok buyuk bir site kapkaranlık koridorlarda kosuyordum birden karşıma patronum çıktı yakalamaya çalıştı beni.dişimde ip bağlıydı onu çekti sanki boğazımda agrı hissttim ve kaçtım.sonra dısarı cıktım ordan eski erkek arkadasım bi arabada beni bekliyodu ona güvenerek arabaya bindim yanındada cok sevdiğim bir arkadasım vardı mutlu oldum.megerse beni onlar kacırıyomuş.bi yerde indik ve cok sevdiğim arkadasımla gidiyorduk ben birden durdum eski erkek arkadasım çamurun ortasında oturmuş duruyordu nedense ona elimi uzattım ve elimi öpmesini söyledim oda hayır dedi.diğer arkadaşımla gitmeye karar verdik.dağlık bi yere gittik hiç kurtuluşum olmadığını anlamıstım beni bi yere kapattılar arkadasımıda yanıma koydular.onun beni kaçırdıgından şüpheleniyordum ama yanımda olunca o süphem gecmişti.beni öldüreceklermiş orda yada kötü bi insan olmamı istediler ikisinden birini secmemi istediler.ben kötü olamam beni öldürün dedim.ama anneme söylemeyin beni cok merak eder dedim.telefonunm yanımdaydı annemi aradım sessizce anne ben işteyim eve ge gelicem beni merak etme dedim.tamam dedi.hep dua ettim umarım annem beni öldüreceklerini duymaz dedim.daha sonra o sevdigim arkadasım yanımdan gitmiş bana not bırakmıştı.ben gidiyorum kimseye söyleme bu notuda yırt demiş.birden aklıma beni oyuna getirip kaçırdıgını düşündüm ama bilemedimde.cok karısıktı aslında.yorumlarsanız sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim.Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hosgeldiniz kardesim Hosgeldiniz
ruyaniz oldukca karisik.. sanirim bu gunlerde bazi konullarda da kafaniz daginik ve bazi celiski ve supheler yasamaktasiniz...

Hayirdir insallah..
Rüyada kaçırıldığını görmek çevreniz ya da çevrenizdeki birileri tarafından kontrol edildiğiniz anlamına gelir. Çevrenizin isteği ve baskısı doğrultusunda isteyerek ya da istemeyerek yönlendirildiğinize işaret eder.
Rüyada kaçırılmak geçmişte yaşadığınız bir olayın etkisinden kurtulamadığınızı da simgeler.
Gerçek hayatta huzura kavuşmak için sizi rahatsız eden bu olay ile yüzleşmeniz onun ağırlığını üzerinizden atmanız gerekmektedir.

Bazen de Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma kaçırılma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
Koşmak kacmak saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

Günümüz toplumunun en önemli rahatsızlıklarından biri STRES. Kelime anlamı gerginlik olan bu durum kendini sürekli vücut ağrıları baş ağrısı
yorgunluk halsizlik aşırı sinirlilik uykuda bile
rahatsiz edici ruyalar yorgun uyanmalar gibi belirtilerle ortaya çıktigini biliyorsunuz..
Stres hayatımızın kaçınılmaz bir parçasıdır. Daima bizimle birliktedir.Duruma yasina icinde bulundugu ortama bağlı olarak yoğunluğu değişebilir..
Rüya insanın psikolojik dengesinin devamlılığı açısından da gereklidir.
Rüyaların fiziksel alemle metafizik alem arasında bir araç gibi bazen sanki bizi bizden alip goturmekte...

Rüya farklı bir bilinç durumudur. Uyuyup rüya görmeye başladığımızda iç âlemimizden gelen veriler tarafından uyarılırız.
içimizdeki can merkezinden süzüldükten sonra bireysel hale gelir. Gördüğümüz rüya % 100 bize aittir.
Tıpkı parmak izimiz gibi…yani her ruya sadece sahsin kendi ic dunyasinda hissedip yasadiklaridir....
rüyamız bize bizim hakkımızda bir şey söylemeye çalışmaktadır...anliyabilene...

Kovalanma kaçırılma rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi de temsil eder...
her seyi kafaniza TAKMAYIN!! derim.. her sey zaten olacagina varir..
Rüyalarınızda size saldıran veya sizi kovalayan şey aynı zamanda kişiliğinizin bir parçasını niteliyor da olabilir...
icinde bulundugunuz : öfke kıskançlık korku gibi duygular korkutucu imgelerin ortaya çıkışı olarak kabul edilebilir.
Bu duyguları rüyanızdaki kendi kendinize karşı gösteriyor yasiyor olabilirsiniz...
her insanin icinde bir Ben var bende Benden iceru oldugunu unutmayin...
Selamet ile Hayra Kalin...

aslihan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Kacirilmak

Selaminaleyküm.hemen konuya girmek istiyorum rüyamda genç yaslarda(23-25)bir erkek beni seviyor ve kacirmaya çalışıyor ben ise kendisinden kurtuluyorum.ailem beni o kişide uzak tutmaya çalışıyor.beni kaçırmak isteyen kişi benimle kısa bir konuşma yapmak istiyor ve kapı önünde konuşmaya başlıyor beni çok sevdiğini istersem hemen gidebilecegimizi söylüyor.bende o sırada evliyim ve o kişinin yakaladığı eşime acıyla bakıyorum.ve sonrasını hatırlamıyorum.umarım bana yardımcı olursunuz.Teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Rüya farklı bir bilinç durumudur. Uyuyup rüya görmeye başladığımızda iç âlemimizden gelen veriler tarafından uyarılırız.
içimizdeki can merkezinden süzüldükten sonra bireysel hale gelir. Gördüğümüz rüya % 100 bize aittir. Tıpkı parmak izimiz gibi…
yani her ruya sadece sahsin kendi ic dunyasinda hissedip yasadiklaridir....
rüyamız bize bizim hakkımızda bir şey söylemeye çalışmaktadır...anliyabilene...

Rüyadaki “ben” gölge dediğimiz alt kişiliklerimizdir. Yani hic kimsenin bilmedigi bir Ben var ben de Benden icerug dedigimiz...
İçimizde nefsimizin alt katlarında bir cerahat taşıyoruz onu çıkartmamız etkisiz hale getirmemiz lazım ki dengeye kavuşalım.
Rabbimiz bize eşyanın ve insanın hakikatini göstermek istiyor.

Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim..Rabbim Hayra cikarsin..
Rüyada kaçırıldığını görmek çevreniz ya da çevrenizdeki birileri tarafından kontrol edildiğiniz anlamına gelir.
Bir kaçırılma sahnesine tanık olmak ise beklenmedik haberleri simgeler.
Ayrica Kaçmak. Düşmanlarına galip gelmeye işinde göz kamaştırıcı basanlar elde etmeye işarettir..
ayni zaman da Kovalanma kacma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma kaçırılma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....

Kovalanma kaçırılma rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi de temsil eder.

Sizi etkileyen, üzen, yıpratan olaylarla ilgili geçirdiğiniz travmalarınızla yüzleşin...ve KURTULUN..
yoksa evlendikten sonra da bu Ruh haliniz ile Gel-Git ler yaşayabileceginize yorumlanir..

Hayirli gunler..

Gulistannn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kaçırılmak

Merhabalar kolay gelsin.
Ben rüyamda tanıdığım ama muhabbetim olmayan iki erkek tarafından kaçırılıyordum. Ama ilk önce farketmiyorum kaçırıldığımı çünkü halk otobüsündeyim. Anladığım anda yakın arkadaşımı arıyorum yardımcı olması için. Tamam diyor. Aracı durdurduklarında ben bağırıyorum kimse yok. Üstüme üstüme geldikleri sırada yoldan geçen yaşlı bir amca görüyorum. Kendi telefonumla cama vuruyorum sesimi duyurmak için. Amca sağolsun geliyor ve kapıları kilitleyen iki kişi geri cekiliyorlar fakat kaçamıyorlarda. Velhasıl kelam kapı açılıyor ve ben 4 abimden en büyük abimi görüyorum ve yanında annemi.
Karmaşık kısmı şu ki rüyadan rüyaya geçiş gibi kendimi boks antrenmanındaki hocam ve arkadaşlarımın yanında buluyorum bir anda. Bir arkadaşım ve ben koşuya gidiyoruz döndüğümuzde annemi ağlıyo buluyorum. Onu sakinleştirip gönderince antrenörümün öfkesini görüyorum tartışma çıkmış biz koşudayken.
Antrenörüm gidiyor ve cafe tarzı bir ortamdayım bu kez. Bir arkadaşım var ve erkek arkadaşı. Ama ne kızı ne erkek arkadaşını hiç tanımıyorum. Rüyamda ise tanıyormuşum. Bu iki arkadaş kavga ediyorlar. Kavgayi ayırıp kız arkadaşımı evine gönderiyorum. Erkek arkadaşını da bir güzel dövüp ağlatıyorum. Boks antrenmanından tanıdığım bir erkek birine ayakkabımın bağcığını bağlatıyorum. arkadaşımın erkek arkadaşı ağlayınca biraz sakin davranıyorum ve çocuktan darbe alıyorum. O esnada uyanıyorum.
Rüyam bu kadardı. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar..Hayirdir insallah..
Rüyada kaçırıldığını görmek ;çevreniz ya da çevrenizdeki birileri tarafından kontrol edildiğiniz anlamına gelir.
Çevrenizin isteği ve baskısı doğrultusunda isteyerek ya da istemeyerek yönlendirildiğinize işaret eder.
Rüyada kaçırılmak geçmişte yaşadığınız bir olayın etkisinden kurtulamadığınızı da simgeler.
Gerçek hayatta huzura kavuşmak için sizi rahatsız eden bu olay ile yüzleşmeniz onun ağırlığını üzerinizden atmanız gerekmektedir.

Bu rüya aynı zamanda yaşadığınız bu etki altından kurtulmak, kaçma ihtiyacı hissediyorsunuz mesajı verir, aynen gerçek yaşamda okuldan kaçmak, işten kaytarmak gibi.
Ancak kaçmak çözüm değildir.
Gördüğün rüya, bilinç altınıza yerleşmiş bir konuyu çözmeniz gerektiğini, aksi halde bu gizli endişe veya korkuyu sürekli yaşayacağınızı temsil etmektedir.

Gördüğünüz rüya gerçek yaşamınızda geçmişten kalma kötü bir anının izlerini hala taşıdığınızı, sizi sıkıntı veren, içinizi daraltan bu olayın etkilerinden kurtulmak için yapmanız gereken bazı şeyler olduğunu işaret etmektedir...
mesela stress atmak icin spor yapmak gibi..

Bazen de Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma kaçırılma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
Koşmak kacmak saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

Günümüz toplumunun en önemli rahatsızlıklarından biri STRES. Kelime anlamı gerginlik olan bu durum kendini sürekli vücut ağrıları baş ağrısı
yorgunluk halsizlik aşırı sinirlilik uykuda bile
rahatsiz edici ruyalar yorgun uyanmalar gibi belirtilerle ortaya çıktigini biliyorsunuz..
Rüyada antrenör görmek ;Yaşam üzerine fazla geldigi zaman onu zorlama, biraz duraksa, neler olup bittigine anlam vermye calis dur ve olanlara bir daha bak ve tek başınıza bir iş
başaramayacağınızi anliyorsananiz gerekli yardimi gerekli kimse ve uzmanlardan alma gerekliligine delalettir! Hayirli gunler.
...

Nur hayat

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kaçırıldıgını görmek

Selamün aleyküm kardeşim

Rüyamda gece eve giderken biri beni takip edip arkamdan sessizce yakalayıp kaçırmaya çalışdıgını gördüm. Evde dedem var dı ona çagırıyorum, bagırırken uyanmışım ama acayip korkmuşum. Annemler bile sesimi duymuş. Bu rüyamın anlamı nedir acaba! Önceden böyle bi şeyde yaşamadım onun etkisidir derdim ama kaçırılmadım. Rüyamı yorumlarsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler, hayırlı günler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam kardeşim Hayirdir ins. diyelim..Rabbim Hayra cikarsin..
Rüyada kaçırıldığını görmek; çevreniz ya da çevrenizdeki birileri tarafından kontrol edildiğiniz ve panik atak anlamına da gelir.
ayni zaman da Kovalanma ,kaçma ,kaçırılma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki korku,endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kaçırılma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
Koşmak ,kaçırılmak, saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

Kovalanma ,kaçırılma rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi de temsil eder.
kendinizi ;Facebook da bilmem orda, burda fazla deşifre etmeyin..yoksa Ruh haliniz bozulabilir şeklinde yorumlanir..
hayırlı günler..

Nur hayat

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba

Öncelikle çok teşekkür ederim. Evet haklısınız stresten olabililir bu aralar çok ders çalışıyorum tabi bunun sonucunda korkuyorum ya kazanamazsam diye. Dua ediverin inşallah hayırlı sonuçlar alırım ...

Üst Alt