Selamın aleyküm kolay gelsin.öğrenmek istediğim bir rüyam var. yorumlarsanız sevinirim.dün gece gördüm etkisinde kaldım.rüyamı anlatayım. her zamanki gibi iş yerindeydim.çok buyuk bir site kapkaranlık koridorlarda kosuyordum birden karşıma patronum çıktı yakalamaya çalıştı beni.dişimde ip bağlıydı onu çekti sanki boğazımda agrı hissttim ve kaçtım.sonra dısarı cıktım ordan eski erkek arkadasım bi arabada beni bekliyodu ona güvenerek arabaya bindim yanındada cok sevdiğim bir arkadasım vardı mutlu oldum.megerse beni onlar kacırıyomuş.bi yerde indik ve cok sevdiğim arkadasımla gidiyorduk ben birden durdum eski erkek arkadasım çamurun ortasında oturmuş duruyordu nedense ona elimi uzattım ve elimi öpmesini söyledim oda hayır dedi.diğer arkadaşımla gitmeye karar verdik.dağlık bi yere gittik hiç kurtuluşum olmadığını anlamıstım beni bi yere kapattılar arkadasımıda yanıma koydular.onun beni kaçırdıgından şüpheleniyordum ama yanımda olunca o süphem gecmişti.beni öldüreceklermiş orda yada kötü bi insan olmamı istediler ikisinden birini secmemi istediler.ben kötü olamam beni öldürün dedim.ama anneme söylemeyin beni cok merak eder dedim.telefonunm yanımdaydı annemi aradım sessizce anne ben işteyim eve ge gelicem beni merak etme dedim.tamam dedi.hep dua ettim umarım annem beni öldüreceklerini duymaz dedim.daha sonra o sevdigim arkadasım yanımdan gitmiş bana not bırakmıştı.ben gidiyorum kimseye söyleme bu notuda yırt demiş.birden aklıma beni oyuna getirip kaçırdıgını düşündüm ama bilemedimde.cok karısıktı aslında.yorumlarsanız sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim.Allah'a emanet olun.