• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kağıt üzerinde yazı görmek

gülsümy

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada beyaz kağıt üzerinde yazı görmek, rüyada kağıt üzerinde yazı görmek, rüyada kağıtta yazı görmek rüya tabiri.

Selamünaleyküm, ben 3-4 hafta önce bir rüya gördüm ve gördüğüm bu rüyadan size bahsetmek istiyorum . Etkisinde kaldım biraz. Ben evliyim ve maalesef boşanıyoruz. Geri dönüşü yok artık . Ama yaşadığım bir takım şeylerden dolayı boşandıktan sonra beni neler bekliyor diye bazen düşünüyorum.Ve rüyamda beyaz bir kağıt üzerinde 4 kıtalık bir yazı gördüm. İlk kıtasında bana ' bundan sonraki hayatın çok güzel olacağını herseyin çok iyi olacak. 2. kıtasında ise eğer eski eşinle barışırsan hayatın yine iyi olacak ama ilk kıtadaki kadar olmayacak ' diye yazıyordu.Tam bu şekilde değildi ama hatırladığım kadarıyla böyleydi.Hatta rüyamda baştan okuyum yazılanları dedim orada uyandım.Hatta 3. ve 4. kıtayıda okuyamadan uyanmışım. Bu rüya bana bir işaret mi başka bişey mi bir mucize mi yani bilemedim ??Ama yine hayırdır inşaallah dedim....

Ayrıca halamda bir kaç gün önce beni rüyasında hamile olarak görmüş. Ve ben o çocuğu aldırmak için hastaneye gidecekmişim halam karşıma geçip bana engel oluyormuş aldıramazsın diye. Önüme geçiyormuş ..hatta iş arkadaşımda beni aynı şekilde hamile olarak görmüş. Ve bana sen boşanmıyormuydun dediğinde olsun ben bu çocuğu doğuracağım diyormuşum . Olsun diyormuşum. utngc.. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı akşamlar dilerim.Biraz uzun oldu sanırım hakkınızı helal edin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Vereceğiniz karar hakkınızda hayırlı olsun, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun boşanmak icin acele etmeyin!!!
Rüyaniz Hayr olsun.
boşanma arefesinde ki insanin bu Ruh hali ile bu tip Rüyalar görmesi elbette biraz da bilinçaltıyla ilgilidir.
Rüyada kağıt üzrinde yazı görmek;
Rüyada görülen kağıt genel olarak olumlu bir şekilde yorumlanır. Rüya sahibinin sorunsuz ve pürüzsüz yaşamıyla ilişkilendirilir. Kişinin iç huzurunun ve feraha çıkışının habercisidir.
Diğer bir tabire göre rüyada görülen düz, temiz beyaz bir kağıt uzun bir ömre dalalet eder.
bir insanin 6 güzel huyu olur sadece 4 tane kötü huyu olursa O insan halen iyi insan olarak bakilir...ilişkileri düzeltmeye
çalışılir..

Rüyada kağıt üzerine yazılmış yazı görmek;
bu rüyada yazılan yazının hangi renkte yazılmış olduğu önemli bir detaydır.
Eğer kağıt üzerinde görülen yazı kırmızı kalemle yazılmışsa, bu rüya kişinin üzüntü ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada hamile olduğunu görmek ;
Rüyalar ile realite farkli bir alem olsa da arada muhakak birbiri ile benzer ve bagliliklar vardir..
hamilelik gerginliği oldukça SIKINTILI bir gecici dönemdir!!...gereğinden fazla ,Zamansız, endişe,sıkıntı ve stres içinde olduğunuza işarettir..
mesela hamilelik yeni bir döneme hazirlik değişim süreci
büyük gelismelere gebe olundugunda beraberinde de büyük zorlukları da getiriyor...
Aile ,arasındaki duygusal bağ,tartışmaları,anlaşmazlıkları ,kavgalara da yorumlanabilir..

Allah cümlemizin yar ve yardımcısı Olsun..selametle..

Denis

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kağıda yazılı sure görmek

Selamünaleyküm hayırlı günler dilerim
Ben bir ruyamin çok etkisinde kaldım ve sizden rica etsem yorumlarsaniz çok mutlu olurum.hayrolsun rüyamda bir yolda yürüyordum tam ilerlerken arkamdan hızla bir ufak erkek çocuk bana sarıldı ikimiz birbirimize sarıldığımızda büyük bir ışık çıktı ve içim huzurla doldu çok mutlu oldum bana "abla sana bu duayı veriyorum bunu oku sürekli "dediğini çok iyi hatırlıyorum.kağıtta bir sûre vardı ama sadece baştaki Esmâul Husnâ El cami yazdığını net olarak hatırlıyorum.sonra o çocuk kayboldu.Simdiden yorumunuz için teşekkür ederim Allah razı olsun.Allaha emanet olun...

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
rüyada yazılı kağıt görmek

Devlete atanmak için bekliyorum rüyamda birisinin elinde kagıt vardı, başarısız yazıyordu bende üzüldüm yazılı kagıdı yırttım agladım.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada beyaz kağıt üzerinde yazı görmek

Esim cezaevinde ve bir süre önce ceza aldı. Bugun de rüyamda beyaz kağıdın üzerinde siyah yazılarla bir üst mahkemenin cezayı onayladıgı kararı okudum bu ne demek oluyor acaba.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada beyaz kağıt üzerinde yazı görmek

Esim cezaevinde ve bir süre önce ceza aldı. Bugun de rüyamda beyaz kağıdın üzerinde siyah yazılarla bir üst mahkemenin cezayı onayladıgı kararı okudum bu ne demek oluyor acaba.
Selamunaleyküm. Beyaz kağıt üzerinde siyah yazı görmek makama, rahata, hedeflere ulaşmaya işarettir. Kötü bir rüya değildir. selametle

Üst Alt