• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada kahve fali baktirmak

Gizemm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm
21 yaşında öğrenciyim. Rüyamda eski bir arkadaşımla karşılaşmak umuduyla sabahın erken saatlerinde evden kkimseye haber vermeden gizlice çıktım uzun süre yürüdüm ama göremeyince eve dönmeye karar verdim. Apartmana vardığında binanın içinin komple tadilat halinde olduğunu gördüm her şey dağınıktı. Bir sürü karışık merdivenler vardı merdivenlerden aşağı doğru indiğimi görüyordum ama aslında üst kata çıkıyordum ve bu merdivenler sabit duran insanların etrafından ve üstünden dolanıyordu, yamuk yumuk ve dolambaçlıydılar.

En son bir adamın üstündeki merdivenden geçerken bana hala merdivenlerin hepsini gidiyorsun kestirmeden gidebilirsin dedi. Aslında eve gidiyordum ama kendimi bir kafede buldum vekahve falı baktıracağımı söyledim masadaki kadın kafenin sahibiydi kalkıp sana fal bakması için bilmemkimi göndereceğim dedi masaya oturup bekledim. iki kişi gelip masama oturdu biri falıma bakıyordu onu tanımıyorum ama diğeri şimdiki sınıfımdan bir kızdı ama tanıdığıma dair birşey yoktu rüyamda.

Fal bakarken ağzımdan ailemle ilgili laf almaya çalıştıklarını sezdim ailemle ilgili birşey olduğunda hemen gözlerini kocaman açıp sorular soruyorlardı bende bunu anlayınca ailemden hiç bahsetmedim. aynı zamanda içeride iki yabacı kadın vardı ve biri delirmiş gibiydi sandalyede oturmuş manasız sözler söylüyordu. kafenin sahibi kadın diğer kadına delirmiş olanı götürmesini söyledi. daha sonra iskambil kağıtlarındaki kız figürü gibi bir kadın vardı ve oranın bir çalışanıydı kafenin sahibi kadın yabancı kadınlara çok kızmıştı önce iskambil kağıdındaki kıza benzeyen kadına tokat attı o da yabancı kadına vurdu bir yandan bana fal bakmaya devam ediyorlardı sınıfmdan olan kız senin abin ve baban çok başarılı dedi kahve falına dair hiçbirşeyi hatırlamıyorum sadece bunu söylediklerini hatırlıyorum. daha sonra ben ayağa kalktım bittiyse gideceğimi söyledim içimde bir sıkıntı var gitmek istiyorum dedim göğsümde bir ağırlık vardı ama kız kahve fincanını geri kapatmıştı daha ilk kısmı bitti falın ikinci kısmı bitmedi dedi ve bende sandalyeme geri oturdum. daha önce hiç bu kadar karışık bir rüya görmemiştim yorumlarsanız çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim Hayirdir insallah
Rüyada fal baktırmak gelecekle yorumlanır. Rüyanız da birine fal açtıgınızı veya onun size fal açtıgını görmek başvurdugunuz bir devlet dairesinden olumlu bir cevap alacagınıza; ögrenci iseniz notlarınızın iyi olduğuna genç bir kız iseniz evleneceginize orta yaşlı iseniz emekliliginizin yaklaştıgına işarettir.

Ayni zaman da Rüyasında fal baktırdığını gören kimse dedikodulara söylentilere neden olacak bir maceraya atılabilir. Veya adı bir olaya karışabilir.

fakat gercekte Fal baktirmak dinimizce Haram dir...
Gelecekten ne cinler ne insanlar ne melekler;
hiç kimse ALLAH izin vermedikçe haber veremez.
Falcılık ve fala inanmak Tevhid inancıyla çelişiyor. Tevhid inanci;gelecek bütün yönleriyle ALLAH’ın ilminde elinde ve takdirindedir Ancak !!
insan ALLAH’tan gelecekle ilgili her şeyi her değişikliği isteyebilir; bunun için de kavlî ve fiilî duâ kapısı RAHMAN KAPISI sürekli açıktır.

fala inanma falsızda kal !!(acı kendine) sirke girme !!Kardesim..
Herseyin hayirlisini Allah tan dileyin..
O'na tevekkül eden asla kaybetmez
Dua ve Kullugunuzda Samimi olun..

"Apartmana vardığında binanın içinin komple tadilat halinde olduğunu gördüm her şey dağınıktı. "

kendinizi ruhsal ve fiziksel olarak geliştirmek için çalışmanız gerektiğine işaret eder. ..Allah sizi toplasin.. aklinizi, yureginizi hulya ve ruyanizi...

'Bir sürü karışık merdivenler vardı merdivenlerden aşağı doğru indiğimi görüyordum ama aslında üst kata çıkıyordum "

hayatın iniş ve çıkışlarını gösterirken her türlü duruma karşı hazırlıklı olmayı işaret eder. merdiven çıkmak güzel bir iş yapıp, ün ve yüksek makama ulaşmak olarak yorumlanır. Merdiven inmek çok güzel bir fırsatı kaçırmak anlamına gelir.

"söyledim içimde bir sıkıntı var gitmek istiyorum dedim göğsümde bir ağırlık vardı "

sizin engelleri aşma konusunda bazı sorunlar yaşadığınızı yada yaşamınızda bazı çakışmalarla karşı karşıya bulunduğunuzu .DERDINIZIN DEVASINI yANLIS YERDE aradiginiza ifade eder..
hayirli aksamlar..

Gizemm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. yalnız birşeyi söylemeyi unutmuşum rüyamda sabah erken saatlerde evden çıktığımı söylemiştim masadan kalkmaya yeltendiğimde saate bakıyordum ve öğlen 2ye geldiğini görüyordum aslında çok az oturduğumu sanmıştım ama saatler geçmişti evden habersiz çıktığım içinde anlayacaklar diyerek telaşa kapılmıştım.

solmaz1515

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kahve falı ne demek?

selamünaleyküm. iyi günler dilerim öncelikle.ben istihareye yatmıştım erkek arkadaşım benim için hayırlımı değilmi diye.. rüyamda küs olduğumuz komşumuz bize geldi ben kahve yaptım daha sonra fal bakmak istedi komşumuz ben müsade etmedim. komşumuzun üzerinde beyaz bir tişört, altında siyah eşofman vardı. bu şekilde gördüm. yorarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler. Allah razı olsun sizden...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam iyi günler Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyasında fal baktırdığını görmek; gören kimse dedikodulara, söylentilere neden olacak bir maceraya atılabilir...ama siz buna hamd olsun müsade etmediniz...

Falcı: Kararsızlığa işaret eder ancak güvenebileceğiniz insanlara danışmaktan kaçınmamanızı size önerir.

Rüyada kahve yaptığını görmek;
Kahve rüyası iki şekilde yorumlanır;
Kahve;Kahır, keder ve sert mevzularla ömür geçmez...
rüyayı gören kişinin kendisine sevinç ve heyecan verecek bazı haberler alacağı ya da hayatının dönüm noktası sayılacak kadar olumlu gelişmeler yaşayacağı
ve şansının yaver gideceği uzak bir yerden bir haber alacağı şeklinde de yorumlanır.

istihare de aynı rüya içerisinde beyaz ve siyah görmek ;
yani duygulariniz ve fikir ve Düşüncelerinizdeki boşluk kararsizlik, çelişki ve çatışmaların,Bulanık Mantığı sembolize eder...

erkek arkadaşın hakkinda kafanızda ,kalbinizde en ufak bir soru işareti bile yaratıyorsa, hiç acele etmeyin ve bu konuyu dikkatlice tartın..önce düşün sonra taşın ..
insanı tanimadan,yargılamak doğru değildir.Herşeyin hayırlısı.Kendinize çok iyi bakın.

yobaz_müslime

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kahve falı baktırmek

Selamın Aleyküm.Allah'ın rahmeti ve bereketi tüm müslümanların üzerine olsun.Rüyamı yorumlarsanız çok müteşekkir olacağım.Rüyamda arkadaş grubumda bizim okulun konferans salonundaydık yine bir etkinliğimiz vardı.Etkinlik için hazırlık yapıyorduk.Kahve içelim dedik ve içtikten sonra birkaç arkadaşım fal bakalım dedi, ben başta fal bakmak istemedim günah olduğu için ama sonra ben de tamam dedim.Arkadaşım benim falıma bakarken ben de fincana baktım ne şekil var yok diye, fincanımda kocaman bir kalp vardı hatta arkadaşıma ben gösterdim o farketmemişti. Sonra fincanımın tabağında da kalp çıktı ama bu fincandaki kadar büyük değildi ama iki kalbin şekli de çok düzgündü, üzerinde damar şekilleri bile belliydi. Arkadaşımın yorumunu hatırlamıyorum ama doğru yorumlamadığını hissediyorum o yüzden fincan ve tabağın fotoğrafını çekmek istedim, fincanın tabağının fotoğrafını çekerken niyetimi anladı, çekmek istemedi ama ben zolayınca çektim. Benim sevdiğim bir çocuk var o da arkadaş grubumuzda ve bizimle beraber etkinliği hazırlayanlardan, onunla o gün çok eğleniyoruz, benimle çok ilgileniyordu, bu benim çok hoşuma gidiyordu ama birinin hoşuna gitmiyordu gözü üzerimizdeydi ama bu ikimizinde umrunda değildi ikimizde çok mutluyduk tabi bu kişinin kim olduğunu bilmiyorduk. Sonra uyandım. Rüyam bu kadar tabir ederseniz çok sevineceğim Allah razı olsun şimdiden. Selametle....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam yobaz_müslime kardeşim,Allah'ın rahmeti ,Hidayetti ve bereketi tüm müslümanların ve Sizin de üzerine olsun

rüyanız Hayr olsun.
Rüyasında Fal baktırdığını görmek;
Dedikodulara, söylentilere neden olacak bir maceraya atılabilir.boş ve faydasiz işler ile meşgul olurken asil önemli bir şeyleri ihmal ettiğinize yorumlanir..Selametle..

Üst Alt