• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kahverengi at görmek

züleyha

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kahverengi at-atlar görmek tabiri
Öncelikle hayırlı geceler diliyorum. Rüyada çatı üzerinde kahverengi at gördüm. At çatının üzerine koşuyordu. Bende düşecek diye yanımdakilere söylüyordum ama kahverengi at düşmedi. Sonra o atla birlikte o kadar çok at geldi ki yanıma hepsi de kahverengi çok güzel atlardı ve sürü halinde koşuyorlardı. Rüyamın ancak bu kadarını hatırlayabildim. Yorumunuz için şimdiden teşekkür eder, tekrar hayırlı geceler dilerim,Selametle kalın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı geceler Rüyaniz Hayr olsun..
At görme bereketin ve bol kısmetin işareti olarak tabir edilir..
Rüyada Kahverengi At Görmek ;dindarlık ve Huzur yada devlet yardimi, ferahlik olarak yorumlanmaktadır.

"Rüyada çatı üzerinde kahverengi at gördüm"
yaşamınızda bütünlüğü sağlamak konusunda çabalarınızı işaret eder. Hakkınızda hayırlısı Selametle..

cnmksz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm. Rüyamda boş bir binanın içindeyim. Elimde sıkı sıkı tuttuğum, elime doladığım kalın bir ip var. Karşımda başka odalara açılan bir kapı ve orda duran, beni diğer odalara çeken kahverengi bir at var. İpin ucuna bakıyorum, ip ata bağlı ve beni arkasından sürüklemek istiyor. Ben ilk başta ona bakarken seçemiyorum ipin ucunda ne olduğunu benzetemiyorum ata, sadece bir hayvan olduğunu görüyorum. İyice bakıyorum ve bir at olduğunu görüyorum. Yorumunuz için şimdiden çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
"Rüyamda boş bir binanın içindeyim "
içinizdeki boşluk giderek büyür ve artık kendinizi
hiç bir yere sahip hisetmediğinize yorumlanir..

"elime doladığım kalın bir ip var "

insan; bazen çaresizliğin sisleri içerisinde tutunacak bir dal, sarılacak bir ip arar...İşte o an; kendisi ile yüz yüze geldiği, yaratılışında ki acizliğini anlar Ve
Bir sitem değil bir mektup ,bir Dua,bir Beyaz Dilekçe yollar ..
Allah'ım Kalbime mukabil bir kalp diliyorum..
Allah cc.dilerse kuru dalları bile yeşerten,sevgilisine limanına gelmesi için ip atmıyacak mı sanirsin....

Rüyada kahverengi at görmek;
Gördüğünüz rüya, şu anda kendinizi yalnız hissettiğinizi veya bilerek yalnızlığı seçtiğinizi ancak bu yalnızlığın artık sizi sıktığını, bunalttığını işaret ederken yakın zamanda olmasını çok arzu ettiğiniz bir konuda seçim yapma durumunda kalacağınızı ve sizin hayırlısı olacak kararı vereceğinizi simgelemektedir.

kendinle bir bütünsen yalnız olamazsın asla...ama sen kendinden vazgeçtiysen...ebedi yalnızsındır...

acilangul1

yelizerbulak

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kahverengi ata binmek

İyi günler, rüyamda güzel büyük bir beyaz evin önünde çok geniş olmayan avlusunda kahverengi bir atın üzerinde dolaştığımı gördüm. Ne anlama geliyor bu çok merak ediyorum .

Yönetim/Edit;
İyi günler,değerli üyelerimiz, rüya yorumu isteyenlerin forumda paylaşım yapması zorunludur. Yani yorumlar, forumda aktif olan, katılım yapan üyelere yapılıyor.
https://www.islamiforumlar.net/ruya...yorumu-isteyenler-icin-cok-onemli-duyuru.html

Üst Alt