• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kalp hastalığı görmek

Cabir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Hocam;
Rüyamda iş yerinden bir arkadaşımı gördüm. Eşinden telefon geldi onunla konuştuktan sonra arkadaşımda bana, bugün erken çıkabilirmiyiz diye sordu. Hayırdır ne oldu diye sordum, benim kalbimde hastalık varya eşim onunla ilgili bir oyun bulmuş ona bakıcam dedi.Yorumlaya bilirseniz çok sevinirim.
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Kalp, hastalıği: enerji kaybı ve sıkıntı işaretidir.
Rüyada kalp hastası görmek geçmişten aldığınız dersler sayesinde daha dikkatli davranarak engelleri aşacağınızı gösterir.
Bu gunlerde eşinizle birbirinize danışmadan ve
göstermeden hic bir ciddi karar vermeyin!!yoksa bir yanlış yapar iki tarafda incinebilir seklinde ruyaniz yorumlanir..
Rabbim en iyisini bilendir..

"iki gönül bir olursa samanlık seyran olur" demişler.
Siz gönül evinizi sıcak tutun, orası soğumasın. Orası soğursa saray da zindan olur...

Ey Kalplerin Sevgilisi ALLAH'ım
Kalplerimizi Sana yakınlıkla sevindir
Kalplerimize Seni tanımakla sıcaklık ver
Kalplerimizi birbirine ısındır .
Ey kalpleri evirip çeviren, gönüller sahibi!
Yaraları saran, dağılanı toplayan
Beni ve Ailemi de Topla..bizi birbirimize sevdir Ya Rabbi...

Cabir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun hocam

Badegul

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada kalbin durmasi

Selamun aleykum hocalarim ve kardeslerim,

Ben 27 yasinda bekar bir bayanim, bugunlerde kalpten yana cok dertliyim. Dun gece soyle bir ruya gordum: Ruyamda birden kalbim atmaya basladi, cok derin bir nefes aldim ve gogsum yukari kalkti. Bir baktim acil sedyesindeyim, kalbim durmus ve bana elektrosok verip yenide hayata dondurmusler. Yapan kisi de annemdi (annem gercek hayatta da hemsiredir).Ruyamin devaminda evimizdeyim, teyzelerimi, kizkardesimi ve anneannemi gordum, evimizi temizliyorlardi ama pek sohbet etmedik. Boyle bir ruya gordum, yorumlayan herkesten Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada kalp krizi ,kalbin durmasini görmek;
gerçek yaşamdaki bazı manevi sıkıntıları ,enerji kaybı ,stresse, günlük hayatınızda sizi sıkan bazı sorunlar olduğunu işaret eder.

Kalp krizinden öldüğünü görmek;
yaşamınızda sizi rahatsız eden sorunlarla yanlış mücadele ettiğini, sonuç alamayacağınızı, böyle devam ederseniz bu sorunları aşamayacağını simgeler.

kalp krizini atlatmak ,tekrar dirilmek;
sizi etkileyen sıkıntılardan ,Annenizin yardimi ile yakında kurtulacağınızı ifade eder..
Kalbinizi gereksiz şeyler ve kimseler için O çocuk kalbinizi yormayın

Kalp krizi geçiren birini görmek;
çevrenizdeki birilerini üzdüğünüz, kırdığınız veya ona / onlara bazı sıkıntılar yaşattığınızı belirtir.selametle..

Üst Alt