• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek

E

ERZ.DENİZ

Kayıtsız
Misafir
Allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Adım zeynep yaşım 37 eşinden ayrılmış bir bayanım. Rüyamda başkasına ait evde gizlenen sarı muhabbet kuşu gördüm. Kafesine almaya çalışıyordum girmiyordu kaçıyordu, geldi sol omzuma kondu korkup titreyince sağ omzuma kondu yine ben korkunca yere kondu, sırt üstü düşmemek için çabalıyordu. Yine kafesine almaya çalıştım, bir de baktım kanatları yoktu.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAZI olsun sizin de kardesim hoşgeldiniz..
İslâm'da rüya hukukî bir kaynak ve delil değildir. Yalnız gören kişi ile alakalıdır.
O kişi de bu rüyasını hayra yorar ve bu rüya yalnız kendisini bağlar.
Rüya " Teâlâ'nın bir vesile ile hakikat veya kinaye olarak kulun şuurunda uyandırdığı idrakler ve vicdanî duygular
veya şeytanî telkinlerden meydana gelen karışık hayallerden de olusan..farkli bir boyut ortamidir da diyebiliriz...

Sizin rüyaniza gelelim! rüyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin
Hakkin ve Vicdanizin sesini dinleyin...
rüyada sarı renkte bir muhabbet kuşu görmek;kisinin patavatsizligi ,benciligi veya istemiyerek dusunmeden
yaptigi bir soz ve davranistan sevdigini ve Kendisine darliga hastalığa gam ve kedere koyduguna işarettir..
lakin başkasına ait evde gizlenen sarı muhabbet kuşu ..
baskasinin derdi ve sorunlari ile ugrasmayin sonucda yine siz suclu cikabilirsiniz seklinde yorumlanir allahu alem.. Rabbim en iyisini bilendir...
kusun kanatlari yok! Rabbim takdir etmedikce O o baskasinin evinden sizin yardiminiz ile bile ucamaz...
ayni zaman da Sevgi ve aşk üzüntü ve keder ile yorumlanir!
ins. beni anlamissinizdir!Selamet ile Hayra kalin..efendim..

Bekir549

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Kanadı Kırık Muhabbet Kusu

Selamün Aleyküm Adım Bekir yaşım 14. Ben rüyamda okula giderken tam yolun karsısına geçerken ağacta duran muhabbet kuşu gördüm. Birden muhabbet kusunun kanadı kırıldı, sonra ucmaya calıstı ucamadı. oraya buraya zıpladı, yandan bir amca bogazından tutarak götürdü bende durdumak için onunla beraber gittim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz hayr olsun..
ingilizcede bir deyim var "what dOesnt kill you makes you stronger."
(beni öldürmeyen şey güçlü yapar )
yaşamdaki hiçbir acının insanı öldürecek kadar ağır olmadığını, herkesin dayanabileceği ölçüde olumsuzluklar yaşayabileceği ve aksinin düşünülemeyeceğini, yeryüzündeki her üzüntünün geçmişte başkaları tarafından mutlaka yaşandığını ve yaşanacağını; aksine yaşanılan her iyi ve kötü şeyin benliğimiz için öğretici olduğunu' kıssadan hisseye anlatan cümledir..
Allah'ın cc. kuluna taşıyacağından fazla yük yüklemediği gerçeğini unutmayin...

rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek ;
Negatiflik var üstünde yani negatif bir enerji dönemine girilecek olmasina;Geçici bir süre hayal kırıklığı,aşk ,Kırgınlık üzüntü ve keder yaşayacağınıza yorumlanir!- bunlar da geçer ve gececek Ya HU...

Üst Alt