• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kanatsız uçmak

ayşetatilde

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler Gönül sızım kardeşim,
Hiçbir karşılık beklemeden yüce gönüllülükle rüyalarımızı yorumladığınız için çok teşekkür ederim. Durum böyle olunca gördüğüm her rüyayı size anlatmak istiyorum açıkçası. Aramızda görünmez bir bağ oluştu sanırım :)
Hayra karşı gelsin inşallah, dün gördüğüm bir rüyayı anlatmak istiyorum.
Yaklaşık 10 gün önce trafik kazası sonucu bir arkadaşım vefat etmişti, haberini alınca çok üzülmüştüm, çok etkilenmiştim ama elimden tek gelen şey ona dua etmek. Rüyamda bu arkadaşımı görüyorum, gayet de iyiydi sarılıyorum boynuna. Canım benim, senin öldüğüne inanamamıştım zaten yaşıyorsun sen değil mi falan diyor, şaşırıyorum. O da diyor ki ben aslında ölmedim yaşıyorum, ama herkes benim öldüğümü düşünmüş, ölen başkasıydı ben değildim. Siz ben zannetmişiniz ben de sizi üzdüğüme üzüldüm, falan diyor. Ben de seviniyorum tabi.
Neyse bu bir parça sonra ise başka bir arkadaşım minik kızı ve ben sopa gibi bir şeyin üzerine biniyor uçarak gösteri yapıyormuşuz. Aşağısı çok kalabalıkmış ve herkes bizi alkışlıyormuş bravo falan diyormuş, bir yarış varmış ona katılacakmışız güya, ama yarıştan önce prova yapıyormuşuz. Masmavi kocaman bir havuz varmış, herkes onun etrafındaymış, yarışmada sanırım yüzme yarışmasıymış ama biz sopa üstünde uçuyoruz işte. Sonra biraz dinlenmek için aşağı iniyoruz ben arkadşa diyorum ki; kızını sıkı tut ne olur korkuyorum düşer falan bir şey olur çocuğa, o da aman bir şey olmaz ya annem gibisin titizlenme falan benzeri şeyler söylüyor. Sonra biraz daha uçarak havuzun öbür başına geçiyoruz, orada mavi tişörtlü bir delikanlı hiç tanımadığım yabancı bi simaydı bana bakıyormuş arkadaş da diyor ki bak şu çocuk sana hayran hayran bakıyo iyiymiş haaa falan yapıyor böyle...
Gönül sızım kardeşim biraz uzun oldu ama yorumlarsanız çok sevinirim hayra karşı gelsin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Size de hayırlı günler gönül Dostum keske sadece Ruya yorumu sormak yerine Siz de bilgi ve tecrubelerinizden bir seyler ekleseniz de
hem beni burada yanliz birakmazdiniz hem de Baskalari da Sizden istifade edebilirdi...

vefat etmiş olan arkadasiniza da Allah Rahmet eylesin onun icin Dua etmeniz de cok guzel ve Hayirli bir arkadaslik ornegi...

Hayirdir insallah..
bu arkadaşınızin ölmedigini yaşadigini soylemesi;
Rüyada ölmüş bir kimsenin ölmediğini söylemesi, o kimsenin ahirette rahat olduğuna veya şehidlik mertebesine ulaştığına işarettir...Allahu alem..
kim bilir belki de masum, mazlum, HAKKINA girilerek vefat etmişti

Rüyada vefat etmiş dostlarından birinin dirildiğini görmek, sevindirici bir haber almaya işarettir...

Rüyasında uçtuğunu gören insanın hayatında olumlu ve güzel gelişmeler olacak demektir.
Siz gercekten cok iyi ve guzel bir insansiniz ama bir iki noktadaki eksiklik ve hatalar sizi hep geriye atiyor Allahu alem...
Ruhunuz hep semaya yukselmek isterken nefsiniz sizi hep geriye atiyor seklindede yorumlanir...
Dikkat ederseniz kardesim bu ucma ruyalarini ya cocuklar yada temiz, saf, genc kardeslerim gormektedir..
Bunun nedeni..
icinde bulundugunuz ortam ve ruh halinden baska bir Aleme kacmak siginmak istemenizden gelen bir bilinc alti ruyasidir...
Gökyüzünde uctugunu görmek;uzun bir yolculuga çikacagina ve o yolculukta bir çok fayda ve hayir görecegine delildir. .

"sopa gibi bir şeyin üzerine biniyor uçarak " hayal aleminizi de sembolize eder...
Hayirli gunler..

ayşetatilde

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim Gönül sızım kardeşim, ağzınıza sağlık.
Allah sizden razı olsun. Keşke sizin de dediğiniz gibi bu konularda çok bilgili ve tecrübeli birisi olsaydım da herkese elimden geldiğince yardımcı olabilseydim....
Rabb'im her şeyin en doğrusunu bilir elbette, ancak benim bildiğim kadarıyla vefat eden arkadaşım aynen sizin de dediğiniz gibi çok masum ve de hakkına girilen bir kişiydi. Çok üzücü bir kaza sonucu kendisi, minik bebeği, annesi hepsi birden vefat etti. Ölümünden sonra facebook hesabına girip baktığımda, en son paylaşımlarında şu yazıyı görmüştüm; ''açtığın her yaradan,hesap soracak yaradan.'' Dedim, canım benim ne badireler atlatmıştın, yeni bir rahat edecektin ki olmadı... Umaraım sizin de dediğiniz gibi gittiği yerde şehitlik mertebesine erişmiştir, iyidir, rahattır ne diyeyim Allah utandırmasın.
Uçmak olayına gelince, o konuda da kesinlikle katılıyorum. ''Bulunduğum alemden çıkıp bambaşka bir aleme kaçmak, sığınmak istemek'' istediğim tam da bu aslında. Ağzınıza sağlık ne kadar da doğru yorumlarda bulunuyorsunuz. Çok teşekkür ederim.
Hayırlı akşamlar....

Üst Alt