• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kanatsız uçtugunu görmek

nagihan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda uçuyordum ama kanatlarım yoktu. önce bir derenin akış yönünün tersine uçuyordum sonra birden rayların üstünde uçmaya başladım. sonra uzaktan bana trenin yaklaştığını gördüm ve çok korktum. bir tepenin oraya doğru uçup trenin geçmesini izledim.

Yönetim/Edit; Hocamız iyi niyetinden kaynaklı mesajı cevaplamış. Bu şekilde selamsız-sabahsız gönderilen mesajlar cevaplanmaz. Ayrıca profildeki bilgiler de eksik. Ya kurallara uygun mesaj gönderin Ya da birdaha mesaj göndermeyin!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleykum Kardesim lutfen Kelamdan once bir selam verelim..
Hayirdir insallah
Rüyasında uçtuğunu gören insanın hayatında olumlu ve güzel gelişmeler olacak demektir.
bu gelişmelerin olmasi için biraz daha zaman olduğuna işaret eder...
Dikkat ederseniz kardesim bu ucma ruyalarini ya cocuklar yada Sizin gibi genc kardeslerim gormektedir..
Bunun nedeni.. icinde bulundugunuz ortam ve ruh halinden baska bir Aleme kacmak siginmak istemenizden gelen bir bilinc alti ruyasidir...

Rüyada tren görmek;yaşamınızda yükselme fırsatının ortaya çıkacağına işarettir.
Seyir halinde tren görmek ;iş ve dünyalığın yolunda olmasına niyet ve amelde dürüstlük ve doğruluğa Tren yolculuğu yapmak refah içinde yaşamaya

Şu insanoğlu ne kadar garip!
Sürekli değişim hâlinde. Ne dünü bugüne uyuyor ne de bir saat önceki hâli ile sonraki hâli…
Her an değişiyor insan.
Şekilden şekle hâlden hale giriyor.
Bazen kendisi bile tanımıyor düşlerini. Yıldızları merdiven yaparken kendine birden dünya küçük gelir hayallerine...
Bazen küçücük odası saraylardan tatlı gelirken bazen saraylar dar gelir hâline… Bazen tüm dünyayla dost iken bir bakmışsınız kendine bile yabancı olur insan.
“İnsanın kendine ettiğini âlem gelse edemez” deseler de yine tek dostu kendisidir onun. Kibrit çakıp yaksa da yer yanı
yine de hiç suçlu görmez kendini. Kibriti eline veren ya da olmadı onu icat eden suçludur oysa.
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

"Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın.
"Düzenim bozulur hayatım altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?"
Tebrizli Sems..

Üst Alt