• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kapı açılması

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm,Gönül Sızım kardeşim.Ben tek başına karanlık bir odada, üzüntülü bir durumda oturmuş düşünürken,içimden bir ses dışarıdan Peygamber efendimizin[s.a.v] geldigini söylüyor.Bir bakıyorum kapı büyük bir ihtişamla açılıyor.Kapının önünde çok iri bir insan.ön kısmını göremiyorum çünkü arkasında müthiş bir ışık vardı.Arkadan vuran kuvvetli Işıktan dolayı göremiyorum.Kafamı kaldırıp baktıgımda ışıklar gözümü alıyordu. Kapıyı sonuna kadar bana açtı. sanki bana gel der gibi.şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. 48 yaşında evli,iki çoçuk annesiyim.
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Gönül Dostum Hayirdir insallah..
hepimiz arada bir ic sıkıntısı yaşar...hepimizin farkli, farkli kaygılarımız, korkularımız, takıntılarımız vardir..bu durumlarda tutunacakl bir dal, umut, rahmet, Allah cc. dan bir belirti, isaret, bir hikmetli olay arar dururuz...

Rüyada kapı açtığını görmek; yaşamınızı oldukça etkileyecek, sizin için çok önemli bir konuda bir adım atmak, karar vermek yada çalışmaya başlamak üzere olduğunuzu ve bunun gerginliği ile birlikte tatlı bir heyecanını duyduğunuzu simgeler.

Rüyada kapi kendi kendine açılıyor olmasi;Allah-in rahmetti, yardimi ile islerin kolayligina; rahmette delalettir...

Hayattimizda Devamli yeni kapılar acilip durur...
Her adımda her yaşta ve yeni bir yaşantıda açıp adımladığımız kapıların herbiri ise bizim için bizden öte bir takdirin takdim ettiği
güzelliklerle ve farklı iklimlerle doludur..

Hayat değişkendir hep hiçbir zaman durgun bir göl gibi yahut sağlam bir dağ gibi değil...
Hep ufukta dağılıveren bulutlar gibi ya da rüzgarla savrulan bir yokuştan akan toprak gibi toz gibi değişken farklı ve hep yeni serüvenlere gebe...
Tedirginlikle girdiğimiz kapılar da bizi emniyet içinde El-Emin olanın izniyle emin beldelere çıkarıyor..
Güzel soluklar aldırıyor..Çünkü tüm bu sofraların tüm bu kapıların ve ardındakilerin Rabbi çok ama çok seviyor kullarını..

Kapı…dendi mi hep “ümit” koşup gelir...
Kapı ümittir; ümit kapıdır. Çalmayı bilelim yeter ki…
Çalmanın vurmanın bir notası vardır. Kapılar açılmak içindir....
UNUTMA BUNU...

Sen Alemlere rahmet olarak gonderilen Peygamberin ummetisin Ona göre davran!!!
Kaderin her şeyi güzeldir!!yeterki Sen olaylara hikmet Gözü ile bakmaya bak!!

Gönül Sızım-in Kalbimden Aklıma Düşenler yorumu;
ALLAH Hikmetiyle Bir Kapıyı Kapatırsa Rahmetiyle Diğerini Açar ...
Sen gönlünü ferah tut,Dua ve sabrın ödülünü verecektir Sana HAK...!!!

Evlatlarımıza çok dua edelim..Hâsılı evlatlarımız bizim hem dünya hem ahret geleceğimizdir.
Bu geleceğin mutlu olması için sarf edilecek her gayret, atılacak her adım toprağa ekilen tohumlar mesabesindedir.
Tohum ne kadar ihlasla ekilirse verim o ölçüde bereketli olacaktır.
Bu sebeple samimi gayretlerin yanında, çocuklarımıza edeceğimiz gönülden dualar sayesinde O kapı gibi büyük bir ihtişamla Allah-in Rahmetti acilacaktir...
Hayirli geceler...

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim.agla..:, Allah sizden razı olsun.Allah ve Peygamber yolundan ayırmasın.Hayırlı günler.

Üst Alt