• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada kapkac ve dilenci gormek

Bilinmiyor

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum kardeslerim...Ruyamda bir avm in onundeyiz aksam hava karanlik kuzenlerimleyim disari cikiyoruz cikinca yanimda kuzenim annem ve teyzem kaldirimda oturuyoruz yanimiza habire kucuk bir kiz dilenci geliyo eli yuzu duzgun ama yuzu tozlu hic konusmuyo yanima gelince para veriyordum sanirim sonra yine yine gelince kovuyorum kuzenimin cantasini alip kaciyor arkasindan kuzenim kosuyor arkasindan ben cocuk labirent gibi biryere giriyor takip ediyorum cok garipti bi kus gagasi vardi artik canavar mi ne anlamadim da :D Uyaniyorum... Ruya tabirlerinde kapkac diye aradim ve evinizden birinin olumu gerceklesecek yalniz kalmayin yaziyordu ve eger yorumlayabilirseniz cok buyuk sevaba gireceksiniz hayirli gunler :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kalpgunes.jpg

Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim..
Sizin ile birazcik muhabbet etmek isterim musaadeniz ile...
Hepimiz hayatın içinde kaybolmamak, bir iz bırakmak için çaba sarfediyoruz...Ben Size gidin afrikadaki aclari doyurun demiyorum..
yanibasinizdaki gercekten yardima muhtac insanlara maddi, manevi Gonul KAPINIZI acin diyorum...acin ki Rabbimin rahmet ve merhamettini de hissedebilin!!
Vicdanlar kör oldu ise gören gözler neeylesin. ..
Biz etrafimizdaki gercekleri vicdanimiz, samimiyetiniz ve ihlas ile baksak zaten esyanin da insanin da aslini görurduk..
ama Biz sadece kendi menfaat ve cikarlarimiz icin samimiyettimizden de vaz gectigimiz icin ne kendimize,
nede Sevdiklerimize ne de Allah cc a karsi bile artik samimi olamiyoruz..
gecmiste yasadiginiz guvensizlik yuzunden lutfen butun insanlari ayne kefeye koymayin...

El açıp isteyeni sakın azarlama. Ve Rabbinin nimetini minnet ve
şükranla an.”
Duha, 10-11

el açıp ,istiyeni sakın azarlama dedi sahibimiz ALLAH zül celal-i vel ikram ...
sen merhamet tacıyle taçlanan Pir-i insan sultansın...

Samimi bir kalb,AKTAR dükkanı gibidir,
Orda her hasta gönle ,şifa olacak muhabbet iksiri ikram olunur.
sen yeter ki karalıyici degil!arayıcı ol...
Unutma Müminin Kalbi ALLAHın Arşıdır...

Ruyaniza Hayirdir insallah diyelim Rabbim hayir,hidayet ve ic huzur versin insallah..
ruyada dilenci gormek; pisman olunan soz ve kavgalara ama dilenciye para sadaka yardim verdiginizi gormek kurtulusa..
ayrica ruyada gorulen dilenci her zaman icin etrafimizda yardima muhtac olan kimselere el uzatmamiz gerektigini..delaletir
Allahu alem..
Huzur arıyorsak;karşısımizdakinden önce kendimize karsi Samimi olalim..

Rüyada kapkaç tarafından soyulduğunu gören kimsenin hareketlerine çeki düzen vermesi gerektiğini belirtir. ayrica bu gunlerde
Temkin,tedbir ile davranmaniz gerektigi seklinde yorumlanir...
Hayirli gunler.

Bilinmiyor

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum.. Yorumunuz icin Allah razi olsun diyorum bugun ruyayi gordum ve pecete satan bi kiz cocugu gordum ruyamdakine benziyordu yada ben benzetmek istedim bilmiyorum, kurban bayraminda yardim icin vana gitmistim ama buun disindada yardim yapmayi cok istiyorum aklimda bikac bisey var ve bu okuduklarimdan sonrada Allah in izniyle kesin yururluge koymak istiyorum Hayirli aksamlar...

Üst Alt