selamünaleyküm ilk öncelikle kolay gelsin ve iyi geceler bir rüyamı tabir ettirtmek istiyorum rüyam baya bir karışık aslen rüyamda bir yerdeyim ve karlı bir yerde saklambaç oynuyorum bir iki el devam ediyorum fakat bir süre sonra bir şey rahatsız ediyor ve rüyamda küfür ediyorum ona sonradan rüyamda bir yerde oturarak nas ve felek suresini getirdikten sonra bunu ben bacak kısımlarından yakalıyorum boyu yaklaşık olarak benim boyumun 2 katı ama güzel bir kız çocuğu olarak görüyorum ve kafasını yolun çatlağın da biriken kar suyuna basarken görüyorum neyse bana bu yardım edeceğini fakat benim onla dalga geçtiğimi falan söylüyor tabi bunları da gülerek şaka manasında söylüyor yada ben öyle anlıyorum sonrasında rüyada evime gidiyorum ve benden başka kimse onu görmüyor rüyada bu olayların hepsi gece olarak gerçekleşiyor banyoya elimi yüzümü yıkayacak iken bu yanımda duşun soğuk su tarafını açmış sen benim kafamı suya bastın sıra sende diyor ben bu arda ona soruyorum sen nesin gerçek halin şeklin ney diye diyor ki boş ver sonra ban bir şey yapmadan çıkıyoruz oradan ve ben odama yatağıma geçiyorum yatıyorum ve uyuyorum gece bu kapıyı açıp Kubilay diyor ben o arada ona ismini bilmediğim için abla diyorum bu şahısa ve sonrasında uyanıkken karabasan gibi bir şey basıyor sıkıyor üstümü ve bana bir şey oluyor diyorum ve yanıma geliyor engel olmaya çalışırken o da etkileniyor ve burada bir şey var diyor aynı karabasan basarcasına tam nefesim kesilecekken gidiyor sonra kalkıyorum evimde dolaşırken babamların yatak odasının açık kapısının açık olduğunu görüyorum babam la annem yatarken babama da bana olan aynı olayı görüyorum koşuyorum boynumdaki muskayı çıkarıyorum bir ucu bende bir ucu babamın üzerinde bir faydası olur diye koyuyorum sonra babam uyanıyor annemin adını söylüyor annem yok bir şey diyor ben rüyamda mantığımca hareket ederek sonra diyorum ki kardeşimde sıra diyorum tam tekrar odam gidiyorum kardeşime de tam bir şey olacak iken uyandırıyorum onu ve o bahsetdiğim abla geliyor ve kardeşimin yatağına yatıyor ben başındayım ona bir şey olursa diye ve bekliyorum tam bir şey oluyor ben ablayı uyandırıyorum ama baya baya garip bir şekilde ban diyor ki beni öldürmeye mi çalışıyorsun sonra diyorum seni korumaya çalışıyorum sonra muskayı bir kısmı bende olacak sekil de ona veriyorum muska yeşil bir ışık altında toprak çatlaması gibi bir olay çıkartıyor sonra alırken ablanın elinden muskadan bir kanlı et çıkıyor ve dahası muskayı açıyorum sırf dua olacağı yerde kanlı bir et parçası sarılmış hemen annemin yanına gidiyorum rüyamda onu uyarıyorum bu olan olayı anlatarak tüm o et parçalarını çekmeceden çıkartığı naylona boşaltıyorum fakat bir tanesini çamaşırların üzerine düşmüş olarak görüyorum ve sonra uyanıyorum
bir şey daha sormak isterim uzun zamandır rüyalarımın rengi gri idi sadece bu rüya hariç gri olmasındaki sebep nedir bu arda rüyada bahsettiğim muska 1.5 sene önce karabasan korkusuna ve diğer korkulara özel yazdırdığım muska idi içeriği kenzul havas dandı tamamı arapça metin şimdiden bu rüyayı da tabir ederseniz sevinirim iyi geceler
Kubilay Başkaya Yaş 22 İşçi Erkek Bekar Kocaeli/Gebze
www.islamiforumlar.net
www.islamiforumlar.net
bir şey daha sormak isterim uzun zamandır rüyalarımın rengi gri idi sadece bu rüya hariç gri olmasındaki sebep nedir bu arda rüyada bahsettiğim muska 1.5 sene önce karabasan korkusuna ve diğer korkulara özel yazdırdığım muska idi içeriği kenzul havas dandı tamamı arapça metin şimdiden bu rüyayı da tabir ederseniz sevinirim iyi geceler
Kubilay Başkaya Yaş 22 İşçi Erkek Bekar Kocaeli/Gebze

Karabasandan korunmak ,Dini Sohbet
Geceleri bazen karabasan geliyor. Korkuyorum. Korkarak uyanıyorum. Bu durum nedir? Korunmak için neler yapmalıyım?” Geceleri uyumanız, gündüzleri de lûtfundan rızık aramanız O’nun âyetindendir”1 buyuran Kur’ân, bir diğer âyette, “Uykunuzu dinlenme vakti kıldık. Geceyi bir örtü yaptık”2...

Karabasan Nedir?
Tıptaki adı uyku felcidir. İnsanlar rüya gördükleri REM uykusu sırasında, göz ve solunum kasları dışında tamamen fizyolojik bir felç durumundadırlar. Hiçbir kasları çalışmaz. Böyle olmasaydı, biz rüyalarımızı oynar hale gelirdik. Rüyamızda ne yapıyorsak, yatakta da onu yapmaya başlardık. Bazen...