• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada karışık şeyler görmek

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Selamun aleyküm abla, yine çaldım kapını ama kusuruma bakma! Aklım senin de dediğin gibi karışık! Ondan görüyorum bu karmaşık rüyaları...

Dün sabaha karşı yine bir yerdeydim...Sanki okul veya bir ilim yeri gibi...Okuduğum ilkokulun planı gibiydi aynı...Neyse;
Giriş kapısının önünde dört veya beş adam üzerlerinde semazen kıyafeti gibi bir kıyafetle, başlarında beyaz sarıkla, sessizce oturuyorlar sol tarafımda.. yanlarında genç bir kız var ağlıyor, günahlarından dolayı..

Sonra ben bir odaya giriyorum.. Bir çok genç kız yaşları 17-20arası değişen, açık saçlı, hepsi birden ağlıyor, "Allah'ım günahlarımız çok bizi affet" diye.. Ben de onları görünce ağlıyorum, kendi günahlarım geliyor aklıma.. Tekrar dışarı çıkıyorum..

Bir ara; oturan o semazen kıyafetli adamlardan birinin sarığını elime alıyorum, bakıyorum bembeyaz, ortasında sarı bir çizgi var, nurlu gibi çok güzel bembeyazdı "kar" gibi..
Ona baktım biraz, elimdeyken bir anda değişti; kadın şalı gibi oluverdi, gri renkli, ben şaşırdım ve; "bu şal kimin? ben kimin? hangi kadının şalını aldım" diye sormaya başladım..

Ondan sonra, ben de o ağlayan kızların etkisinden kurtulamadım; hem ağlıyorum, hem de bağırarak yalvarıyorum; "Allah'ım senin rahmetin azabını geçmiştir affet beni" diye...
Bu kadar gördüm abla çok karışık rüyalar görmeye başladım, merak ta ediyorum ama, senin de hakkın geçiyor bana tabir isteyerek, hakkını helal et...
Yorumlarsan sevinirim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam Gönül Dostum,Allah hayra çıkarsın inşalah.Rüyalar kendi yaşantımıza ve ruhsal durumumuza göre çok karmaşık olabilir..
Gördüğünüz rüya hayrolsun.Kalbinizi ferah tutun.
Gördüğünüz rüyayı hayra yorun ,Siz iyi düşünürseniz,iyi olur.Kötü düşünürseniz kötü olur.
Allah'ın emirleri iman kuran dua üzerine yaşayıp ,Allah'ın ipine sıkı sıkı sarılın.
Siz onu bırakmazsanız o sizi hiç bırakmaz...........

BİLMEDİĞİNİZ ŞEYİN ARDINA DÜŞMEYİN...YOKSA KAYBOLABİLİRSİNİZ
"Bilmediğin şeyin ardına düşme; doğrusu kulak, göz ve kalp, bunların hepsi o şeyden sorumlu olur."
İsra, 17/36)

İnsan her anından sorumlu yaptığı her şey ve kullandığı her şeyin hesabı sorulacaktır. Bu nedenle işi olmadığı bilmediğibir şeye yeltenmemesi gerekir. Sen sorumlu olduklarin ile ilgilen...

Allah’ın bizler hakkındaki hükmünü merak ediyorsanız, bizi neyle meşgul ettiğine bakın..Hüküm vermeden önce her olay, her hareket ve her haber hakkında araştırıp soruşturmak ve emin olmak Kur'anın çağrısı ve islamın hassas metodudur.
Akıl ve kalp ne zaman bu metoda uyarsa, inanç bilgilerinde kuruntu ve hurafelere ,zan ve şüpheye yer kalmaz...

Bilmediğin şeyin ardına düşme... kesin doğruluğundan emin olmadığımız şeylerden, Söylenen söz, yapılan rivayet, açıklanan bir sosyal olay, basite indirgenen bir hadise, seri bir hüküm veya itikadi bir meselede kesin , olarak bilmediğin bir şeye tabi olma ve ardına düşme yoksa kafan ve ruhun karışabilir,her an değişken ,huzursuz ,yoğun duygular,melankolik bir ruh haline sahip olabilirsiniz...

Rüyada bağırarak ağlamak pek iyiye yorumlanmaz...
reel yaşamınızda duygusal dengeyi yeniden sağlamak için gecikmeden bir şeyler yapmanız gerektiğini temsil eder.Hayatınızdaki bütün sorun yaratan ufak tefek şeylerden kurtulmak ve daha önemli şeylere odaklanmayı simgeler

"ben de o ağlayan kızların etkisinden kurtulamadım; hem ağlıyorum, hem de bağırarak "

Her İnsan değerlidir ,Özeldir, Her İnsan Farklıdır ,Cenâb-ı Hak bütün insanları müşterek özelliklerle yarattığı gibi, her bir insanı da sadece kendisine mahsus olan ayrı ayrı özelliklerle de donatmıştır.

sadece kendiniz olun yeter !!Kendi varlığında rahat ,huzurlu ve mutlu ol!! Sen kendin ol yeter, her zaman nasılsan öyle ol. kendini hiç saklama. Seni beğenecek olan sen olarak beğensin, hatanla, kusurunla, iyi ve kötü taraflarınla. Rabbine ve Kendine güven..
her zaman nasılsan öyle ol.“Sen” olduğun için önemlisin. Seni biricik, bi’tanecik ve özel olarak yaratan, yaşatan bir Yaratıcı seni önemsediği için önemlisin..
Olduğun Gibi Görün , Göründügün Gibi Ol...yeter!!
selametle..

acilangul1

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Her İnsan değerlidir ,Özeldir, Her İnsan Farklıdır ,Cenâb-ı Hak bütün insanları müşterek özelliklerle yarattığı gibi, her bir insanı da sadece kendisine mahsus olan ayrı ayrı özelliklerle de donatmıştır.

Sağ olasın ablacım ben de her zaman böyle düşünürüm.. Bir de her insanda Allah'ın bir esmasının tecellisinin olduğuna inanırım..:tamam:.

Sen kendin ol yeter, her zaman nasılsan öyle ol. kendini hiç saklama. Seni beğenecek olan sen olarak beğensin, hatanla, kusurunla, iyi ve kötü taraflarınla. Rabbine ve Kendine güven.. her zaman nasılsan öyle ol.“Sen” olduğun için önemlisin. Seni biricik, bi’tanecik ve özel olarak yaratan, yaşatan bir Yaratıcı seni önemsediği için önemlisin..güüll.,

Sağ olasın ablacım, bu sözlerin çok iyi geldi, bazen kendimi çok önemsiz ve değersiz hissettiğim oluyor.. Sanki kimsenin umrunda değilmişim gibi...
Allah yeter! diyorum kendime, o zaman huzur buluyor kalbim.. Allahımmm.

Allah (c.c) emanet ol.. selametle..
:elinizesaglik:.

Emre3434

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum kardeşim, nasılsınız ? Bugün sabah namazına yakın bir zaman diliminde garip bir rüya gördüm. Rüyamda denize yakın bir kahvede çalışıyorum patronum görgüsüz bir insan, gelen müşteriler bile ondan şikayetçiler, denize attığı çöpleri temizliyordum. Rüyamın ortasında yeşilleri giymiş bir asker olarak kendimi gördüm, yanımda 4-5 kadar arkadaşım zorlu bir göreve gönderildik. Arkadaşlarımızdan biri vuruldu. Arazi çok kötü dağlık sarp bir araziydi ve sonunda evime geldim. Evim beyaz, çok değerli bir yerde harika bir evdi, kör yaşı ufak bir kardeşim vardı beni çok seviyordu. Kardeşim kördü ama çok iyi araba kullanıyordu. Evi bir mütaahit çok iyi bir teklifle elimizden almaya çalışıyordu. Sonrasında çok katlı bir bina gördüm, binanın içi mahşer alanı gibiydi insanlar tedirgin haldeydi, korkarak bekliyorlardı kimileri ağlıyordu burada kimin cehenneme kimin cennete düştüğü gibi birşey söyleniyordu, yanımda rahmetli dedem ve babam vardı. Görevli kişi kat numaramı söyledi ve sevinerek dedemin, babamın elini öptüm ordan ayrıldım. Beklemeye başladım bir düğün konvoyu gördüm. Damat tanıdık bir kişiydi bize para verdi sonra kumar oynadık. Şimdiden yorumlarınız, emeğiniz için Allah razı olsun.

Ahbirbilsem

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum degerli insanlar. Oncelikle Allah razi olsun. Rüyama geçeyim hemen. Bir bayan arkadasim okul tatili icin yada oğretmen oldu dönem tatili icin memlektine dönüyor. Annem goruyor bu kizi. Cok zayiflams masallah diyor. Elinde valizi var. Agirdir evine kadar birakayim diyorum. Yolda giderken beraber iki kisi yanima geliyor. Laflariyla taciz ediyorlar bizi. Apartmana giriyoruz evin onu kalabalik. Tam girecekken arkamdan bicak firlatiyor bunlardan biri. Bir aci hissediyorum ama birsey olmuyor. Sonra bir bicak daha firlatiyor boynuma denk geliyor. Boynumda havlu gibi birsey var o beni koruyor. Ama yine aci hissediyorum. İbrahim amca diye bagiriyorum (ibrahim de eski kiz arkadasimin babasi). Acilin kaciyorlar diye bagiriyorum. Sonra biryerde yakaliyorum bunlari. Gelin anlaşalim sizle ben sizi affedeyim ama kesinlikle polise sikayet edecegim diyorum. Adam yaralamkdan iki yil yatarsiniz en fazla diyorum. Yanimdaki arkadasa polisi ara diyorum. Sonrasinda neyse bosver polisi benden uzak olsunlar diyorum. Tam dönerken bir yagmur başliyor gozgözü gormüyor ama yagmur yağdiğina seviniyorum. Daha sonra tam evimin sokağina yaklasirken yine bir kalabalik görüyorum. Cenaze var. Ama herhalde ünlü biri öldü diyorum. Cünkü sokaklara kadar her yerde insanlar var ve yağmur altinda bekliyorlar. *İmamla birlikte dua ediyorlar. Genc biri ölmüs gibi algiliyorum. İmam " ALLAH genç ölümden korusun" diye dua ettigini hatirliyorum. Belkide şehit olmuştur diyorum. Ruyami yorumlarsaniz sevinirim. Teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam Allah hayra çıkarsın inşalah.Rüyalar kendi yaşantımıza ve ruhsal durumumuza göre çok karmaşık olabilir..
Gördüğünüz rüyayı hayra yorun ,Siz iyi düşünürseniz,iyi olur.Kötü düşünürseniz kötü olur.
Allah'ın emirleri iman kuran dua üzerine yaşayıp ,Allah'ın ipine sıkı sıkı sarılın.
Siz onu bırakmazsanız o sizi hiç bırakmaz...........

Karışık ve net olmayan rüyalar görmenizin çeşitli nedenleri var. Bunların başında herşeyden kolay etkilenen ,hassas birisi olmanız geliyor. Bu tip kopuk rüyalar genelde haberci olmuyorlar...selametle kördüğüm....

Ahbirbilsem

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Kördügüm nedir abla:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Kördügüm nedir abla:)

Kördüğüm gibisin..sevdikce,içinde bulunduğunuz durumdan çıkmaya çalıştıkca o durumda ,o olayda Düğümlenip kalan bir insan...
bu ismi size versem Kabul edermisiniz Kördüğüm...?

Ahbirbilsem

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Kördüğüm cözüldü abla. Vazgectim. Ne bekliyorum nede dönerse kabulümdür. Geçti bitti. Düğüm çözüldü.. Siz hakli çiktiniz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Kördüğüm cözüldü abla. Vazgectim. Ne bekliyorum nede dönerse kabulümdür. Geçti bitti. Düğüm çözüldü.. Siz hakli çiktiniz.

Giderken kendimi sende bırakmayı diliyordum, gördüm ki sana hiç gelmemişim...
Anladım ki iyi niyetlerle dolu temenniler yalana sıvanmış teşekkürlerde, boğuluyormuş....
...Merhabanın boynunu bükene elveda demek zulümmüş.
Zülüflerinden zûl akan yare, sancıyan yaram kadar bile değer görmem...
Ondandır ki yârim ile değil yaram ile hoşum...
şems-i Tebrizi

Ahbirbilsem

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ben sana ne diyeyim ki ablam:) Allah razi olsun insallah

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Düğüm nasıl çözüldü ve sonuçlandı merak ettim...:bilmemm:.

acilangul1

Ahbirbilsem

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ablacigim bunu yazmak bile zoruma gidiyor suan ama gercek bu yüzleşmek lazim. Ayrildikdan sonra birkez daha konustuk. Yine bazi sıkıntıları vardi. Yardimci oldum vesaire. Sonrasinda ben vazgectim artik. Bundan sonra aramazsan iyi edersin dedim. Baya bir bozuldu küçük hanim. Daha sonrasinda özür dilerim yaşattiğim her sıkıntı icin, seni sevdim ama daha cok kişiligine sicakligina ozverine duydugum hayranlik bu. Cok dusundum ama bu oyle bir sevgi degil. Ben onu seviyorum kararimida verdim. Belki cok aci cekecegim ama herkes icin en dogrusu bu olacak dedi. Bitti mi diyeceklerin dedim. Evet dedi. Allaha emanet ol dedim kapadim telefonu:). Yanilmisim abla. Ama hersey insanlar icin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ablacigim bunu yazmak bile zoruma gidiyor suan ama gercek bu yüzleşmek lazim. Ayrildikdan sonra birkez daha konustuk. Yine bazi sıkıntıları vardi. Yardimci oldum vesaire. Sonrasinda ben vazgectim artik. Bundan sonra aramazsan iyi edersin dedim. Baya bir bozuldu küçük hanim. Daha sonrasinda özür dilerim yaşattiğim her sıkıntı icin, seni sevdim ama daha cok kişiligine sicakligina ozverine duydugum hayranlik bu. Cok dusundum ama bu oyle bir sevgi degil. Ben onu seviyorum kararimida verdim. Belki cok aci cekecegim ama herkes icin en dogrusu bu olacak dedi. Bitti mi diyeceklerin dedim. Evet dedi. Allaha emanet ol dedim kapadim telefonu:). Yanilmisim abla. Ama hersey insanlar icin.

bitirmek ile çok iyi etmişsiniz yoksa o sizi halen kullanmaya ve yedekte tutmaya ve sizi ve zamaninizi harcamaya devam edecekti...

insani ,kullananlar elbett bir gün kendileride kullanilirlar bu da ilahi adalet..
herkesin bir Kullanma, Kullanilma ve son kullanılma tarihi vardır...

Dünya kimseye kalmaz !! gün gelir devran döner Kullananlar bir gün kullanılır..
Farkında mısınız...!!!
Geçmiş olsun diyorum, Geçmiş`te kaldiği için...:tamam:.

acilangul1

Ahbirbilsem

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teskkur ederim abla. Allah razi olsun. Ah etmiyorum:) mutlu olsun yinede. Nasil olur bilmem ama baksin onune:). Benden bu kadar. Dersimi aldim

ddidier

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Uzun karışık bir rüya

RÜYADA KARIŞIK ŞEYLER GÖRMEK, KARIŞIK RÜYALAR
Merhaba, hocam miraç kandili gecesi, heba ettiğim kandillerden birisiydi 15 mayıs gecesi. Erkenden uyumuştum. Bir süredir de uzaktım dine, dini olgulara. Rüyama geçeyim sonra olabilecek şeyleri de ayrıca yazarım. Rüyamda evdeyim, evim çok yüksek bir bina 19 katlı ki en üst katında oturmaktayım. Evde deprem olduğunu hissediyorum. ilk etapta annemin teyzesi arıyor başka bir büyük ilde yaşayan ki deprem orada bekleniyor, sizin orda deprem olmuş iyimisin diyor. iyiyim demeye kalmadan telefondayken bir tane daha deprem oluyor artçıdır diye gene pek oralı olmuyorum ama biraz korku oluşuyor neyse telefon kapatıyorum bir bakıyorum deprem uzun süredir hala devam ediyor. Sonra diniyor balkondan dışarı bakıyorum çıkayım da sağlıklı bir yere gideyim diye rüyanın bütününden bağımsızmıdır bilmiyorum karşıdaki parkta benim arabamın aynısından ama belki 6-7 tanesi gitmeyi düşündüğüm parkta sıfır çiziyorlar. Neyse bende gitmiş herkes o parka ben de gideyim diyorum. çıkıcakken aslında bizle yaşamayan başka şehirde yaşayan anneannemi görüyorum. Bizim evdeymiş meğer, anneanne ben çıkıyorum sende gel hadi boş alana gidelim diyorum. o sırada deprem devam ediyor. Yok falan dediyse de benle binaya çıkıyor. Asansörü bekliyoruz derken nerden geldiklerini bilmiyorum o ana kadar rüyamda görmediğim annem babam ve teyzem (öz teyzem) arkamızda oluyorlar asansöre binmek için, normalde binanın asansörleri büyük sayılır 8-10 kişilik sanırım. Yine de toplam 5 kişi bizim aile olarak sığıyoruz ancak normalden küçük bir asansör, aşağı doğru inmeye başlıyoruz sonra bir başka katta duruyor aşağı doğru inerken, birileri binmeye çalışıyor babam da onlar binsin bende onların ardından bineyim diye iniyor ama onlar binince sığamıyor siz inin diyor bize. asansör kapısı kapanmaya kalmıyor meğer o kat tren istasyonu gibi bir istasyon, o sıradada o istasyondan geçmekte olan bir tren var babam bağırıyor trene dur diye. trenin bir vagonu bir de lokomotifi var 2 parça toplam ama vagonu kömür tarzı bişeyle dolu. babam istasyonda bağırıyor ama orası askeri bir istasyon gibi birşey ortada gözcü kulesi gibi bir şeyin üzerinde bir asker bağırıyor nişan al diye, sonra ateş ediyorlar bir tane bacağından vuruluyor babam ama baya sprey gibi kan çıkıyor. o vurulmanın korkusuyla uyandım.

Gelelim ruh halime, öncelikle şunu belirteyim ben kolay kolay rüya görmem. Hiç de tabirlerine falan bakma gereği duymamıştım. Ama bu rüyadan sonra içimde korkuyla babamın yanına gittim gecenin bir vakti uyandırdım. Deprem korkusundan ziyade babamın vurulması etkilemişti. Sonra da tabirlere baktım. Tam olarak rüyamın karşılığını bulamadım o yüzden anlatayım dedim. Kandil gecesiydi ve bişey yapmadan uyudum, aynı zamanda üniversite öğrencisiyim. Depremle alakalı, 3 gün önce bulunduğum yerde gece deprem olmuş ben hissetmemiştim ama sonradan öğrendim. Arabaların sıfır çizmesiyle alakalı, pek yapmışlığım yok ama rüya günü arkadaşlarla uzun süre konusu geçmişti. Babamın bacağından vurulmasıyla alakalı da o tarz bir oyun oynamıştım o akşam yatmadan biraz evvel. Sadece bunlara bağlayarak bu kadar kapsamlı bir rüyayı etki altında kalınan nefsi rüya olarak mı görmek gerek, yoksa uyarıldığımız bir rüya olarak mı? Uyarıldıysak tabi ki Allah bilir o kısmını ama bu rüyanın tabiri nedir hocam. Şimdiden teşekkür ederim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba insan doğasından ,doğrudan,fıtratından uzaklaştıkca başka yanlışlara yakınlaşır mutsuz ve huzursuz olur..Mutsuz insan yoktur, mutlu olacağına inanmayan insanlar vardır ve insanları yorgun kılan yaşam değil, taşıdıkları maskeler ve inandıkları kalıplardır. kendi kendilerinden uzak kalmalarıdır..
ALLAH(C.C) YÂR ve YARDIMCINIZ Rüyaniz hayr OLSUN .

Rüyada deprem olduğunu görmek ;
gerçek yaşamınızda kimi şeylerin aniden değişeceğini haber verir. Bu değişim genellikle sıkıntılı olacak şeklinde tabir edilir.o bölgeye ,o insana ,gelecek bir felakete delalet eder. Bu felaket Allah’ın gazabı .deprem, sel, fırtına, yangın gibi fiziksel hasar olabileceği gibi gibi alkol, fitne, fesat, dedikodu, kavga, tartışma ,deprasyon,panik atak,gibi sosyal,psikolijik bir konuda da olabilir manası taşır.

Rüyada deprem görmek İslami yorumu ise;
"üzüntü, keder, zarar, ziyan ve işlerin iflası ile tabir olunur. Aynı zamanda deprem korku ve şiddete de alamettir." demektedir

Rüyalarda deprem konusunda hemen hemen tüm dini rüya tabirleri , bunun Allah'ın öfkesini ve gücünü temsil ettiğini belirtir.
İçinizdeki hayvani terbiye edemezseniz !Rabbimin şefkat tokadına maruz kalacağınıza bir ikaz, bir uyari olarak yorumlanir..

Kendine gel!!Kendine Yoksa Rabbim size,Korku ,dehşet ,Stress ve deprasyon,kaza, bela ile sarsarak Sizi kendinize getirmesini bilir..

Kandil gecesiydi ve bir şey yapmadan uyumaniz size vicdanen, imanen ,ruhen rahatsız ettiğine göre;
siz derinlerde cok derinlerde halene imanlı,vicdanlı güzel bir insansiniz!!yeterki derinde olan içinizde Sizden çok öte bir güç bir Sizden öte Sizden ziyade mesele o insani ilim, irfan ile ortaya çıkarmak ..
İçinde bir Sen var Senden başka ya o kazanacak yada Sen..

selametle..

dsctr01

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Karmakarışık bir rüya

Selamun Aleykum hocam bugun sabah çok karışık bir rüya gördüm ben içinden çıkamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle hatırladığım olay bir dershane benzeri bi alanda sınıf içerisindeyiz (sınıf okul vb. şeyle alakam yok). burda ders görüyoruz. içeride bir kız var ve biz bu kızla yeni çıkmaya başlamışız. (biriyle çıkmıyorum normalde bu kızı da tanımıyorum)sınıf içerisinde bisiklet ve kostumle katılınan bir yarışma oluyor ve bütün arkadaşlarım kostumler giyerek bu yarışmaya katılıyor ben katılmıyorum. daha sonra cıktıgım kız , enyakın erkek arkadasım ve ben yolda yürümeye başlıyoruz, ben 1 adım önden gidiyorum ve 2 si benim arkadamdan gelirlen birbirlerine kollarını atıp sartılamayı denerlerken yakalıyorum. ne yapmaya çalışıyorsunuz diye soruyorum. onlarda bana birbirlerinden hoşlandıklarını söylüyorlar bende sinirle uzaklaşıyorum. ardından dershane ortamında tekrar karşılasıyoruz ve 2 si biz gezmeye gidiyoruz diyorlar arkadasımda benım evımın yedek anahtarı var onu ıstıyorum gerı nereye giderseniz gidin ama gittiğiniz yer benım evim olmayacak diye seslenip anahtarı alıyorum. ardından minibusle eve doğru gitmek için arka kolduğa oturuyorum. minubuse onlarda binmek ve benı kızdırmak ıcın yanıma oturmya calısıyorlar. kız tam oturmak ısterken ben ayga kalkıp sınırle demıre tutundugu elıne vuruyorum ve kız dusuyor kalkıp ön koltuklara oturmaya yöneldiğimde arkadasım gelıp kızı dusurdugumden dolayı sag bogrume yumruk vuruyor ben karsılık vermıyorum bır kac sn sınırden bakıstıktan sonra bana on koltuktan yer vermek ısteyen bırı ayaga kalkıyor buyur dıyor ama ben cok kılolu bırı oldgumdan koltuga sığmıyorum 2 adım onde daha genıs bır koltuga cagırıyor baska bırı oraya oturuyorum. Bu bünyeyle yer bulmak zor diyorum. (Gerçek hayattada çok kilolu birisiyim) yolculuk bitip evime doğru yurumeye basladıgımda ayakkabılarımın olmadıgını ve yalınayak yurudugumu farkedıyorum. acaba ayakkabılarım calındımı yoksa bır yerde cıkarttım unuttumu dıye dsunurken bırkac metre ılerde eskı ayakkabılar satan bır yer goruyorum acaba onlar caldılarda orada satıyorlarmı dıye ıncelemeye gıdıyorum benım ayakkabılarımın benzer ayakabılar var ama benımkıler degıl orda bı ayakkabı gecırıyorum ayagıma bıraz ılerlıyorum sahıbı farkedıyor ve kosmaya baslıyor elınde sopayla tam yanıma geldıgınde Bugun kafam cok dalgın bazı sorunlarım var o an dalgınlıkla gıydım okadar dalkgın olmasam yalınayak sokaga cıkmazdım dıyorum. Adam yuzume bakıp anlayısla karsılıyor. ben parasını uzatuyorum 10tl normal fıyatı adam sıkıntımı paylaskmak ıstercesıne verdıgım 10 tlden 3 tl alıyor sadece bu kadar yeter dıyor. Gun ıcerısınde ılk defa bırı ıyılık yapıyor bana tam 2-3 metre ılerledıkten sonra dusunup guluyorum ve adama gerı gelerek bugun butun gun boyunca yuzumu gulduren tek kısısın tesekkur ederım dıyorum. yagmur yagıyor eve ogru ılerlerken bır yandan sınır bır yandan uzuntu resmen hıckıra hıckıra aglayaraktan evımın kapısına varıyorum tam alt kapıyı acarken. el ele sarmas dolas 2 sı gelıyor ve esyaları almaya geldık dıyorlar. merdıvenden cıkarken ben resmen yukarı cıkmak ıstemıyorum ama onlar benı arkadan ıttırerek yukarı kadar cıkartıyorlar. 1-2 parca esyaları alıp gıdıyorlar. yanlız basıma kalıyorum.

Hocam kusura bakma daha once ne bu foruma nede baska bır foruma ruya benzerı bısey paylastım yada yorum ıstedım o yuzden detaylı sekılde yazdım yanlısım hatam varsa mazur gorun lutfen cok tesekkur ederım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam ,Allah hayra çıkarsın inşalah.
Rüyalar kendi yaşantımıza ve ruhsal durumumuza göre çok kafamızın Karışık ,öfkeli, sinirli,çelişki içinde ise içindeki yetersizlik ve değersizlik duygusu varsa ,böyle karmaşık Karışık ve net olmayan rüyalar görebilir....

Bazende her şeyden kolay etkilenen ,hassas birisi olması da olabilir..Bu tip kopuk ,Karmakarışık rüyalar genelde haberci olmuyorlar..!!

hayatında ne istediğini ne yapmak nereye gitmek istediğini bilmediğin,aklın,kafan,yüreğin kalabalık...
Gönül kazanınizda biraz temizlik yapıp içini döküp işe yaramıyanları atmak ...
aslinda bunu SIK SIK hepimizin yapmasi gerekir..
gönül kazanımiz o kadar gereksiz şeyler ile dolu ki kendimize yer yok...
Gönlümüz çıplak gönlümüz üryan. Kalbimiz püryan!. Dışımızdaki ,içimizin dağınıklık kendimize gelmemize engel oluyor...
Dış dünyamızla iç dünyamız uyum sağlayamıyor...
Darmadağın oluşumuz!Ruh ile nefis ,kendimiz ile hep bir savaş halindeyiz..
kendimiz ile barış halinde olmazsak !kimseye huzur veremez barış halinde olamayiz...

Bu tip Rüyalar;
gerçek yaşamınızda önemli bir hayat dersi öğrenme içinde olduğunuzu gösterir, kendinizi geliştirmek için bir şeyler yaptığınızı ancak bunların yetersiz olduğunu ve daha fazla çaba sarf etmek gerektiğini gösterir.
kişisel gelişim simgeler. Kendiniz hakkında yeni bir şeyler öğrendiğini ifade eder...sadece öğrenmek yetmez bildiklerini uygulamak da gerekli....

HAYATINIZDAKİ FAZLALIKLARI ATIN GİTSİN! selametle..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm canım hocam,

Dün akşam rüyamda bir yerdeyim evim mi değilmi hatırlayamıyorum tanımadığım yabancı bir kadın ve kızı kızı 13-15 yaşlarında olmalıydı.Kadın bana git kızım yatak odasında soyunmuş ona cinsel ilişki nasıl olur nasıl yapılır göster ve cinsel ilişkiye gir diyor .Ben de normal bir şeymiş gibi yatak odasına doğru gidiyorum ve kızı gördüm sonra diyorum ki ya bu kadın ne diyor ya bana diyorum ve hiçbir şey yapmadan geri dönüyorum hani uyanıyorum anlıyorum dediği şey yanlış bir şey kızı da soyunmuş üstünde battaniye tabi beni bekliyor girmeden geri döndüm.Çok etkilendim hocam hamileyim ve kabus gibi geldi.Uyanır uyanmaz gusül aldım tövbe ettim hemen içimden bu rüya şeytanidir dedim kuran okudum ve çok tedirgin oldum hocam dünde içim ruhum çok sıkılıyordu hocam hamileyim çocuğuma yansıtmıyorumdur umarım.Hocam hepsini yorumlarsanız çok mutlu olurum selametle sizi seviyorum.....

Üst Alt