• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada karışık yazılar görmek

akdoganramazan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleykum ruyamda sag bacagımda farklı bır yazılısla yanı karısık haflerle yazı yazdıgını gordum sonra bır adam cıktı karsıma ona sordum bu bacagımdakı pantolonumum uzerındekı nedır dedım oda kevser suresıdır dedı bılmıyormusun yoksa dedı ben bu dılı bılmıyorum dedım sonra sol bacagımda da yazı oldugunu gordum bu ne pekı dedım o kelımenın bır anlamı yok dedı anlamsız sıralanmıs bızım dılımızın haflerı dedı sıteye baktım bu ruyamın bır anlamını olusturamadım bana yardımcı olurmusunuz yorumunu yaparmısınız Allah sizden simdiden razi olsun beklıyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah..
Ramazan Kardesim Siz kardeslerin en buyugu olarak mobilya dukkanimi actiiniz veya boyle bir planiniz mi var?
Ama isler biraz karisik...Duygusal olarak incinmiş olduğunuzu, bastırılmış anılar, gizli korkularınızı gösterebilir.
kalbinizin sesini ve büyüklerinizin tavsiyelerini dinlemenizi öneririm.
Her zaman ne yaparsanız yapın, nerede olursanız olun Doğruluk ve Dürüstlükten ayrılmayın. Yaptığınız işi en iyi şekilde yapmaya,
olduğunuz şeyin en iyisi olmaya gayret edin...Durustluk ile anca guzel bir cevre ve kendinize isim yapabilirsiniz..

iyi bir baba, iyi bir evlat, iyi bir kardeş, iyi bir arkadaş olmak önemlidir. Ama hepsinden önemlisi iyi bir İNSAN olabilmektir.
Hayatın kendisi bir sınavdır ve sınavlar gelip geçicidir. Önemli olan yaşarken biriktirdiğiniz tecrübelerdir.

Rüyasinda Kevser suresini okudugunu veya dinledigini gören kimse, mal, nimet ve devlet sahibi olur. Hiç çocugu olmaz. Büyüklerden fayda görür.
Düsmanlarina daima üstün gelir. Hayir isleyip sevap kazanir, iki cihanda aziz olur. Bir baska rivayete görede: Rüyada Kevser suresini veya ondan
bir parçayi okudugunu veya üzerine okundugunu görmek, çok kurban kesmeye, zenginlige ve her iki dünyada da çok hayra nail olmaya isarettir...
Hayirli geceler..

Üst Alt