• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada karnında kesik görmek

Ü

üyesiz.

Kayıtsız
Misafir
selamun aleykum... Merhabalar, rüyamda 19 yaşında bi kız olmama rağmen hamile olduğumu ancak karnımin kesik olduğunu gördüm.. Yani karnım kesikti sanki sezeryan gibi ve o kesikten bebek istediği zaman dışarı çıkabiliyodu. Bu olay rüyamda ailem ve ben tarafından çok normal karşılanıyodu. Çıkan bebek çok güzel bi erkek bebektı.. Fakat ışte daha karnımda durması gerektiği için biraz küçük falan yani değişik bi bebektı. Annem bebeği tekrar karnıma koyuyor kesigin içinden yerleştiriyo sanki karnımda artık yeri belli gibi daha sonra kesige eliyle bastırıp yapıştiriyo. Daha sonra bebek tekrar çıkıyo ve ben bebek gene çıkmış falan derken uyanıyorum..
Bu rüyaya uygun bi yorum bulamadığım için yazıyorum dikkate alırsanız sevinirim..
Zehra Gündüz 19-ankara-öğrenci

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hayirli ve Huzurlu gunler dilerim.
Hos geldiniz misafir kardesim..aslinda hepimiz su Fani dunyada misafir degilmiyiz?
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..
Rüyada hamile olduğunu gormek Gam,KEDER,SIKINTI dir...
hiçbir şey göründüğü gibi kolay değildir. herşeyin zamanı var, sabret, zamana bırak, buda gelir geçer,
Zamansiz nimet kulfet..zamani ve Vakti geldiginde KISMET olur..
''Hiç bir şey göründüğü gibi değildir'
Görünen, görenin gözündendir. Anın içindeki sonsuzluk da her gözden farklı görünendir..
Hayirli gunler kardesim...

Üst Alt