• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kavga görmek

Nazlı Yürek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum rüyada kavga görmek neye işarettir? Hayırlı günler dilerim. Rüyamda bir erkekle kavga görüyorum. Ondan uzaklaşmak istiyordum, fakat bana zarar vermek istiyordu. Sonra sevdigim insan yanıma geldi, bana kırgındı. Beni takmayacagını düşündüm ama yanımdaki erkekle kavga gördüm onu benden uzaklaştırdı yüzünde kırgınlık vardı, hiç konuşmadan yanımdan ayrıldı. Rüyada kavga görmek yorumlarsanız sevinırim. Rabbim kolaylık versin.
Gerçek hayatta sevdıgımden ayrıyım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hos geldiniz..
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur. Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

Hayirdir insallah..
rüyada tartışmak,kavga etmek ;bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma
celiski kararsizlik ve baski olayını simgeler...ayrica nefis ile Ruh duygu ile aklinda catismasini simgeler.
Ayrıca bu çözülmemiş sorunları hallederek sorunu kapatma anlamına da gelir...

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama biraz duraksa neler olup bittiğine anlam veremiyorsan bile..
Sabr et!! zamani geldiginde bu olanlarin hikmettini bir gun anliyacaksin..
Bu bekleyis Senin olgunlasma devrindir!!Gelen nimette ermen icin hazir degilsin bunu Seni Yaradan en iyi bilendir!!
sadece Sabir ile bekle. Güneş sizin icin de bir gun doğacaktır ..
Zorlamaya SIKILMAYA gerek yok...
O cc. Ol dedigi zaman zamani geldiginde zaten kendiliginden olacaktir...
O bir dengedir O anlamlı gizemli ve Hikmetlidir!
Unutma! Biz bu dünyaya Sahip olmaya değil Şahit olmaya geldik..
Ok gibi doğru olursan seni atarlar yay gibi eğri olursan elde tutarlar; lakin ok gibi doğru olursan menzil alırsın yay gibi eğri olursan elde kalırsın...

Düşünmek Vicdan sahibi olmak öyle güzeldir ki içiniz de insan olarak var olduğunuza ve insan olarak kalmak
adına savaşım vermeniz gerektiğine dair yüce bir his uyandırır.
Sevginize bakışınıza duruşunuza dostluğunuza ayrı bir derinlik katar düşünmek..

İnsanoğlu olarak bize düşen ALLAH (cc)’ın en büyük nimeti olan aklımızı iyi ve güzel yönde kullanmak O’nun emirlerini
yerine getirerek yasaklarından sakınmak bu şekilde dünya hayatında ki imtihanı başarı ile kazanarak ahiret yurdunun nimetlerine kavuşmaktır.
Allah Yar ve Yardimciniz olsun Selamet ile Hayra kalin...

[kadesign]

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kavga görmek

Selamunaleykum, ben doğma büyüme malatyalıyım ve rüyamda malatyada eski bir fabrika türü bina gördüm, binanın içinde iki-üç arkadaşımla(tanımıyorum) birlikteydik. Yanımızda da bir büyük vardı, gece ve karanlıktı sadece bina içerisinde bulundugumuz yerin ışıgı yanıyordu. Binanın dışında gördüm kendimi, mahalleden tanıdıgım ve sürekli kavga eden, ortalıkta gezinen biri vardı. onu gördüm binanın dışında. Birileriyle kavga etmişlerdi, birini öldürdükleri geldi kulağıma ve nereye gömdüklerini konusuyorlardı. Sonra tekrar binaya girmek istedim, bu kişi onumu kesti ve olmaz dedi. Arkadaşlarımın içerde oldugunu söyleyince bıraktı. İçeri girdiğimde arkadaşlarıma durumu anlattım, başımızda bulunan buyuk kişi korkmaya basladı. Daha sonrasında hepimiz korkmaya basladık, toparlanıp binadan çıkmaya çalıştık ama gizli gizli. Burada bitti rüyam,rüyamı yorumlarsanız sevinirim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hos geldiniz..
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur. Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

bazen insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan
doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..

Hayirdir insallah..
rüyada tartışmak kavga etmek ;bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma
celiski kararsizlik ve baski olayını simgeler...ayrica nefis ile Ruh duygu ile aklinda catismasini simgeler.
Hic bir rüya yasanilan ortamdan bagimsiz bir sekilde yorumlanamaz.

Rüyada korkmak;icinde bulundugunuz mevcud hayatinizdaki SIKINTIYA..
bir celiski gecmisdeki korku ve endiselerin yansimasi ve
Allah cc. ve Dualardan uzak kaldiginiza kendinizi Dunya heveslerini cok kaptirmis olmanizdan icinizdeki huzursuzlugu simgeler..

Kimi problemlerimiz de var ki evhamdan ibaret. Çocukça korkularla hırpalarız kendimizi ve birbirimizi.
Acı çeker ve çektiririz.
Sukur Sabir Dua Allah cc. ile aramızdaki doğrudan iletişim kanalıdır...
O hattı açtığınızda sizden oraya şükran ve minnet duyguları giderken oradan da size yaşama sevinci huzur neşe doyum
mutluluk gibi güçlü olumlu duygular akar..kardesim..Selamet ile Hayra kalin

"Yaşadığın yeri cennetin yapamadıkça kaçtığın her yer cehennemindir"

GİSECİ

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm yorumlarınız icin şimdiden teşekür ederim
bu gece rüyamda 2 tanıdığım kişiler kavga ediyorlardı daha sonra biraz uzaklaşıp tehna bi yere gitiler ordada kavga edmişler ve ben oraya gitimde ikisininde toprağa gömülü mezarlarını gördüm biraz daha yaklaştım mezarın birisinden nefes sesi geliyordu ağız kısmında bir boşluk vardı toprak yoktu baktım yaşıyor hemen 112 yi cağrın diye oradaki kalabalık insanlara bağırdım ortamda bir etkinlik vardı kalabalık ortamdı yorumlarınız icin teşekür ederim
46 yaşındayım konyada yaşıyorum kamuda memurum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
rüyada tartışmak kavga etmek ;bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma
Hic bir rüya yasanilan ortamdan bagimsiz bir sekilde yorumlanamaz.
eşinizle tartışmayın da kimin ile tartışirsaniz; tartışin yoksa ruh ve saglik ve huzurunuzu kaybedebilirsiniz..
selametle...
sırıtık.:,

maaden

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kavga etmek rüyada kavga edenleri görmek rüyada başkasının kavga ettiğini görmek rüyada kavga izlemek

Selamün aleyküm, ruyamda cok ama cok büyük ve kalabalık bir okulda gördüm kendimi. Eski ilkokul arkadaşlarımdan bir kızı da gördüm. Konustuk merhabalastik. Daha sonra büyük bir konferans salonu gibi bir yerde toplanmıştık. Çoğu kişi oturuyordu ve ben daha oturmamıştım. Oturan birinin yanında duruyordum, iri yarı ve guclu bir çocuk geldi ve yaninda durduğum çocuğa sataştı. Daha sonra çocuk otururken iri yarı olan çocuk aniden sert bir yumruk attı ve oturan çocuğun gözünün altı birşey batmis gibi kanamaya başladı. Ikisini de tanımıyorum fakat çok sinirlendim. Ve dayak yiyenle arkadaş olduk. Diğer çocuğu dovmek icin planlar yapmaya başladık. Ruya içinde onu dövdügümü hayal ediyordum. Ruyami yorumlarsaniz sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyada dayak görmek, dayak yemek, dayak yediğini görmek; iç dünyanızda bir duygu karmaşası, adeta iç kaos yaşamakta olduğunuzu gösterir.
Bir an önce bu kaosa son vermek için olayları sakince değerlendirip ona göre davranmanız gerektiğini ifade eder.

Ruyada dayak atmak, dayak attığını görmek, güçlü olacağına işaret eder.

Rüyada dayak yiyen birini, görmek: akıllı olmayı, akıllı davranmayı ve akıllı olduğunuz sürece sıkıntıların, dertlerin sizden uzak olacağını işaret eder.

-İki akıllı insan kavga etmez. Kavganın çözüm olmadığını bilirler.
-Bir akıllı ile bir deli kavga etmez. Çünkü akıllı insan kavgaya girmez.
-İki deli kavga ederler. Çünkü akıllarını kullanmayı bilmezler.
Bunlardan Hangisi sizsiniz..?
sırıtık.:,

merveaslan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba hayirli gunler. Rüyada kavga gördüm. Ben çok fazla rüya gören bir insanim, çogunuda hep hatirlarim. Bugun rüyamda 4 erkegin benim için Kavga ettiklerini gördüm, biri arap seyhiydi digeri zayif minyon tipli, ötekisi uzun iri yapili yakisikliydi. Sonuncusunu hatirlamiyorum. Ben evime giderken dördü pesimdeydi, seyh olan geldi anahtari elimden aldi içeri girdik, son anda kilitledi, digerleri kapiyi yumruklamaya basladi. Ben ne oldugunu anlamadim bile. Sonra kapiyi kirdilar kavga etmeye basladilar. Ben o sirada bayildim sonra uyandim. Bunun bir anlami varsa ve bana anlatma lütfunda bulunursaniz çok sevinirim iyi günler. :)alkis:;:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba hayirli gunler. Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada kavgaya şahit sebep olmak;
İç dünyamızdaki, nefsimizle ruhumuz arasındaki kavga ..Nefsimizin ve ruhumuzun aynı standartlara ulaşması, dış dünyamızdaki mutluluğu da vücuda getirir. ..

iç dünyamızdaki savaşlar ve çatışmalar, dış dünyanın kavga ve gürültüleri,Karamsar bir peyzajın içindeki kara deliğe düşmüş kadar ürkütücü ve korkutucu...
ama siz İç dünyanızda huzur ve mutluluk bulamadığınız İçin;
bunlar dış dünyanızda Hayatınızın ağırlığı ,Çelişki ikilem kararsızlık ,Aklınız ve yüreğiniz arasında kalmak gibi durumlarin olmasina yorumlanir.. iyi günler

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada kavgaya gitmek

Ben rüyamda kavgaya gidiyorum ama kavga olmadan baris oluyor. Tam çıkarken kapının başında 2 adam var biri benim eşim varken yanımda beni tehdit ediyordu kanlı bir bıçakla. Ondan sonra ordan çıktım, tek başıma bir yola ciktim yürüyerek ama hiç bilmedigim bir yer ve deniz vardı, insanlar yürüyordu onlara bakarken ayaklarım suya bastı ayaklarım islandi. Sonra yola baktım baya bi uzun gozukuyordu, sonradan insanlara baktım tekrar önüme baktim eve giriyordum bu ne demek acaba.

Üst Alt